Άφαντος παραμένει ο 17χρονος Αλέξης. Αγωνία για την τύχη του

Άφαντος παραμένει ο Αλέξης Τανίδης από τη Θεσσαλονίκη, μόλις 17 ετών, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την περασμένη Τετάρτη.

Συγγενείς και φίλοι του 17χρονου έχουν οργώσει όλη την περιοχή από τον Σταθμό έως το Μέγαρο Μουσικής και όλα τα πιθανά στέκια του Αλέξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να βρουν κάτι που να δείχνει πως πέρασε από εκεί.

Η αδερφή του, πιστεύει πως κρύβεται κάπου και φοβάται να βγει.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι φοβάται κάτι για αυτό κρύβεται κάπου», είπε στο Star η αδελφή του 17χρονου, Γεωργία Τανίδου.

Ο καιρός περνά  και ο Αλέξης, πουθενά. Η τελευταία επικοινωνία με την οικογένειά του ήταν πριν 8 ημέρες, κάπου… στο Ασβεστοχώρι της Θεσσαλονίκης.

«Ήταν στην περιοχή του Ασβεστοχωρίου και είχαμε καθημερινή επικοινωνία μαζί του. Κάποια στιγμή μάθαμε ότι εκεί που ζούσε δεν εμφανίστηκε,. Αλλά ήταν συνηθισμένο αυτό από τον Αλέξη για μία δύο ημέρες όμως. Όταν πέρασε καιρός ανησύχησα και απευθύνθηκα στο Χαμόγελο του Παιδιού. Έτσι βγάλαμε το Amber Alert», συνέχισε.

Οι φίλοι του 17χρονου, που και αυτοί τον αναζητούν, κάνουν λόγω για ένα πολύ ευγενικό παιδί, όχι ιδιαίτερα κοινωνικό που κλεινόταν πολλές φορές στον εαυτό του.

Πέρα από την Αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού στο έργο της  αναζήτησης  του 17χρονου, συμμετέχουν και μέλη του Ερυθρού Σταυρού. Όποιος γνωρίζει κάτι… μπορεί να απευθυνθεί στην ανοιχτή γραμμή 116.000

madata.gr