• Τραγωδία στη Λέσβο: 25χρονος εκτέλεσε με καραμπίνα την εν διαστάσει 24χρονη σύζυγό τουΤραγωδία στη Λέσβο: 25χρονος εκτέλεσε με καραμπίνα την εν διαστάσει 24χρονη σύζυγό του
  • Ληστεία με λεία ένα εκατ. ευρώ στη ΜεταμόρφωσηΛηστεία με λεία ένα εκατ. ευρώ στη Μεταμόρφωση
  • Ρύθμιση 120 δόσεων σε Εφορία και Ταμεία: Όλα τα βήματα για να ενταχθείτε στη ρύθμισηΡύθμιση 120 δόσεων σε Εφορία και Ταμεία: Όλα τα βήματα για να ενταχθείτε στη ρύθμιση
  • Τι ποσά θα πάρουν οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης – Σε ποιους χορηγείταιΤι ποσά θα πάρουν οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης – Σε ποιους χορηγείται
  • Πότε καταβάλλονται συντάξεις, επιδόματα παιδιού, προνοιακά και διατροφικά επιδόματαΠότε καταβάλλονται συντάξεις, επιδόματα παιδιού, προνοιακά και διατροφικά επιδόματα
  • Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Καισαριανής και στο αυτοκίνητο της δημοσιογράφου Μίνας ΚαραμήτρουΕπίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Καισαριανής και στο αυτοκίνητο της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου
  • Σχολεία: Πότε κλείνουν λόγω Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογώνΣχολεία: Πότε κλείνουν λόγω Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογών
  • Επίθεση κουκουλοφόρων στο κέντρο της Αθήνας: Ελεύθεροι οι περισσότεροι προσαχθέντεςΕπίθεση κουκουλοφόρων στο κέντρο της Αθήνας: Ελεύθεροι οι περισσότεροι προσαχθέντες
  • Αγίου Πνεύματος 2019: Πότε πέφτει το τριήμεροΑγίου Πνεύματος 2019: Πότε πέφτει το τριήμερο
  • Εκλογές 2019: Δείτε ποιοι δικαιούνται δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήριαΕκλογές 2019: Δείτε ποιοι δικαιούνται δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια

ΥΓΕΙΑ

ΠΑΙΔΙ

CELEBRITY

Αυτό είναι το παγωτό που... δεν λιώνει - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Αυτό είναι το παγωτό που... δεν λιώνει - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Αυτό είναι το παγωτό που... δεν λιώνει - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ιάπωνες επιστήμονες βρήκαν τρόπο για να διατηρούν το σχήμα του παγωτού αναλλοίωτο για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανεξάρτητα από το αν το περιβάλλον είναι ζεστό.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας Ιάπωνας σεφ ζήτησε να χρησιμοποιήσει τις φράουλες που καλλιεργούνται σε συγκεκριμένες περιοχές της Ιαπωνίας. Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι φράουλες που καλλιεργούνται σε αυτές τις περιοχές δεν έχουν το κανονικό σχήμα και αυτό έκανε τους καταναλωτές να μην τις αγοράζουν. Και ενώ προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει τις συγκεκριμένες φράουλες, ο σεφ ανακάλυψε ότι έχουν την ιδιότητα να κάνουν πιο στερεή την κρέμα.

 

  • Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Kanazawa παρατήρησαν το γεγονός αυτό και διαπίστωσαν ότι η πολυφαινόλη που υπάρχει στις φράουλες, είναι υπεύθυνη γι' αυτό.

    Συγκεκριμένα, το εκχύλισμα φράουλας καθυστερεί το διαχωρισμό του νερού με το έλαιο. Οι επιστήμονες δοκίμασαν να εισάγουν το εκχύλισμα σε παγωτό και ανακάλυψαν ότι σταμάτησε την τήξη του, Αυτό σημαίνει ότι το εκχύλισμα βοηθά να διατηρείται το παγωτό σε στερεή μορφή για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη και σε ζεστό περιβάλλον.

  •  

     

     

Πηγή: dailymail.co.uk

Κατηγορίες

MEDIA

ΜΟΔΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ

booked.net

booked.net

booked.net

booked.net