• Tρόμος στη Βοστόνη από εκρήξεις στο δίκτυο αερίου. Ένας νεκρός, 10 τραυματίεςTρόμος στη Βοστόνη από εκρήξεις στο δίκτυο αερίου. Ένας νεκρός, 10 τραυματίες
  • 15χρονος από την Καβάλα έφτιαξε ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη και υποκλίνεται όλος ο πλανήτης!15χρονος από την Καβάλα έφτιαξε ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη και υποκλίνεται όλος ο πλανήτης!
  • Υπόθεση Γιακουμάκη: Στο εδώλιο η παρέα των Κρητικών σπουδαστώνΥπόθεση Γιακουμάκη: Στο εδώλιο η παρέα των Κρητικών σπουδαστών
  • Νέα σχολική χρονιά: Τα κριτήρια χορήγησης της γονικής άδειαςΝέα σχολική χρονιά: Τα κριτήρια χορήγησης της γονικής άδειας
  • Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Εκτός 250.000 καταναλωτέςΚοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Εκτός 250.000 καταναλωτές
  • ΚΕΕΛΠΝΟ: Θερίζει τους ηλικιωμένους ο ιός του Δ. Νείλου. Πάνω από 22 οι νεκροί, 12 σε ΜΕΘ
  • Χωρίς περικοπή των συντάξεων το σχέδιο του προϋπολογισμού στην ΚομισιόνΧωρίς περικοπή των συντάξεων το σχέδιο του προϋπολογισμού στην Κομισιόν
  • Ζάκυνθος: Τι προκάλεσε την κατολίσθηση Λέκκας: Έχουμε προειδοποιήσει και για άλλες 7 παραλίες
  • Κομοτηνή: Εγκατέλειψαν το 9χρονο παιδί τους στις κούνιες – «Δεν θέλω να γυρίσω γιατί φοβάμαι» – Το ασύλληπτο δράμα που κρύβεται!Κομοτηνή: Εγκατέλειψαν το 9χρονο παιδί τους στις κούνιες – «Δεν θέλω να γυρίσω γιατί φοβάμαι» – Το ασύλληπτο δράμα που κρύβεται!
  • Αλλαγή ώρας: Έρχεται μεγάλο… μπάχαλο στην Ευρωπαϊκή ΈνωσηΑλλαγή ώρας: Έρχεται μεγάλο… μπάχαλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση

ΥΓΕΙΑ

ΠΑΙΔΙ

CELEBRITY

Ψινάκης: το ‘ πε και το έκανε

Ψινάκης: το ‘ πε και το έκανε

video

Μετά την σύγχυση και την εύλογη απορία που προκλήθηκε χθες για το αν ο κ.Ψινάκης θα τηρήσει την υπόσχεσή του προς τους μαθητές εκπροσώπους των σχολείων του Δ.Μαραθώνα για να κανονίσει το ραντεβού των παιδιών με την Κ.Δούρου, το marathonnews.gr προκειμένου να δώσει σωστή και έγκυρη πληροφόρηση βρισκόταν  από νωρίς σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το δημαρχείο της Ν.Μάκρης με σκοπό να διαπιστώσει εαν λέει αλήθεια η ψέμματα ο δήμαρχος.

Αυτό το οποίο διαπιστώσαμε είναι ότι πρώτον ο δήμαρχος ήταν συνεπείς στο ραντεβού του και περίμενε τους μαθητές να προσέλθουν και δεύτερον διαπιστώσαμε με λύπη να καταφθάνουν οι  4 από τους 5 εκπροσώπους της μαθητικής κοινότητας του Δήμου , οι οποίοι προσήλθαν στο γραφείο του δημάρχου  για να του ανακοινώσουν ότι το προηγούμενο 3ωρο έγιναν αποδέκτες bulling είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω της κοινωνικής δικτύωσης  για να μην παρευρεθούν στην συνάντηση .

Ύστερα από μια 2λεπτη συνομιλία με τον δήμαρχο και αφού τον λόγο πήρε μια ανήλικη  μαθήτρια πρόεδρος του 15ους σχολείου του Δήμου μας , η οποία επί λέξει είπε: « θεωρώ ότι σε αυτό το ραντεβού με την Περιφερειάρχη Αττικής πρέπει οπωσδήποτε να παρευρεθούμε διότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι η κ.Δούρου μας δέχεται και  δεν είναι  ένα απλό ραντεβού για καφέ με κάποιον συμμαθητή μας  το οποίο μπορούμε όποτε θέλουμε ν΄αναβάλλουμε» ,οι υπόλοιποι μαθητές συντάχθηκαν μαζί της αποφασίζοντας ότι πρέπει ν’αφήσουν πίσω  αυτούς που πήγαν  να τους αποτρέψουν και να είναι συνεπείς στο ραντεβού.

Ο Ηλίας Ψινάκης συνόδεψε τα παιδιά στο συνοδευτικό του όχημα για να μεταβούν στην Περιφέρεια Αττικής  και στην ερώτησή μας γιατί δεν παίρνετε στο δικό σας αμάξι τους μαθητές μας απάντησε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο: «θέλω να το αποφύγω γιατί τελευταία έχω πάθει Σουλιώτησα και δεν βάζω παιδιά στο αυτοκίνητο.»

Εμείς τους ακολουθήσαμε για δούμε αν όντως θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού και προσπαθήσαμε μέσω του κ.Ψινάκη , με αρκετές πιέσεις να καταγράψουμε με την κάμερά μας την συζήτηση , κάτι το οποίο τελικά αποδέχθηκε η κ.Δούρου .

Παρόλο που  ο χρόνος της κ.Δούρου ήταν πολύ περιορισμένος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων , 5 με 10 λεπτά μπορούσε να διαθέσει στου μαθητές ,  τελικά η συζήτηση κράτησε πάνω από μια ώρα προσπαθώντας η ίδια ν’απαντήσει και στην πιο απαιτητική ερώτηση.

Αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση ο κ.Ψινάκης φρόντισε για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών στις οικίες τους γιατί ο ίδιος έπρεπε να προλάβει να παραστεί σε μια εκδήλωση του κ.Προκόπη Παυλόπουλου κάτι που δεν κατάφερε  …ελπίζουμε η κ.Δούρου να πρόλαβε .

Παρακολουθήστε το τρεϊλερ της σημερινής συνάντησης και σε λίγη ώρα θα είναι διαθέσιμο και το βίντεο χωρίς μοντάζ .

Το marathonnews.gr κλείνει ραντεβού με τους αναγνώστες του αύριο στις 10:00 π.μ στην πορεία διαμαρτυρίας κατά του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.

 

marathonnews

Κατηγορίες

MEDIA

ΜΟΔΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ

booked.net

booked.net

booked.net

booked.net