Γράφτηκαν όλα στο φύλλο αγώνα του Βοσνία-Ελλάδα

 

Τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο του “Bilino Polje”, η γροθιά στον Γιαννιώτα και τα όσα έγιναν στην εξέδρα των φίλων της Εθνικής, γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τον Νίκολα Ριτσόλι και τους παρατηρητές της αναμέτρησης Βοσνία – Ελλάδα.

Δεν πέρασαν καθόλου απαρατήρητα τα όσα συνέβησαν μετά το φινάλε του αγώνα ανάμεσα στην Βοσνία και την Ελλάδα. Η γροθιά του βοηθού προπονητή της Βοσνίας στον Γιάννη Γιαννιώτα, η εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, οι επιθέσεις και το ξύλο στην κερκίδα των φίλων της Εθνικής μας από “ντου” Βόσνιων και το ότι οι παίκτες μας αποχώρησαν δέκα λεπτά μετά τη λήξη του ματς, γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τον Νίκολα Ριτσόλι και τους παρατηρητές.

Η Βοσνία περιμένει γερή καμπάνα για ό,τι συνέβη και η τιμωρία της έδρας πρέπει να θεωρείται δεδομένη και σίγουρα όχι για ένα παιχνίδι κεκλεισμένων. Βέβαια, θα πρέπει να δούμε τι ακριβώς έχει γραφτεί, ώστε να φανεί αν υπάρχει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τους γηπεδούχους. Το ότι χτύπησε αξιωματούχος ομάδας έναν διεθνή ποδοσφαιριστή, σπάζοντάς του δυο δόντια. δεν περνάει έτσι αναίμακτα και επίκειται βαριά τιμωρία.

Ο Αυστριακός παρατηρητής, δε, όπως μας μεταφέρθηκε, δεν σταμάτησε να γράφει από την στιγμή που ξεκίνησαν τα άσχημα σκηνικά μετά το επεισόδιο του Μανωλά με τον Τζέκο. Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα έχει πλήρη εικόνα για ό,τι συνέβη και θα λάβει τις αποφάσεις της. Μην ξεχνάμε ότι οι Βόσνιοι έχουν να υποδεχτούν και την εθνική Βελγίου στην έδρα τους και η προσπάθειά τους για νίκη δυσκολεύει για τα καλά πλέον.

Ο Γιαννιώτας μάλιστα ήταν σε έξαλλη κατάσταση μετά το άνανδρο χτύπημα που δέχτηκε και χρειάστηκε η επέμβαση των συμπαικτών του για να μπορέσει να ηρεμήσει. Ο διεθνής εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό. έχασε την ψυχραιμία και γι’ αυτό συμπαίκτες του όπως οι Φορτούνης και Σιώπης πήγαν κοντά του για να τον καλμάρουν.

 

Πηγή: sport24.gr

Photo credits: Eurokinissi