Καιρός: Αλλαγή σκηνικού – Δείτε που θα βρέξει σήμερα

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. νεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στην ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και στη δυτική Κρήτη βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 19 έως 28 και στην Κρήτη έως 31 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις στα βόρεια από το απόγευμα με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 21 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 20 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη

Καιρός: αίθριος και μονό στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο μέχρι το απόγευμα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. νεμοι: βόρεια βορειοδυτικοί 3 με 5 στα πελάγη 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πιθανώς 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασια: σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

πηγη: www.newsit.gr