Κέρκυρα: Επιχειρηματίας ασελγούσε σε 14χρονη εν γνώσει της μητέρας της

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας από την είδηση ότι ένας επιχειρηματίας από τον Βόλο συνελήφθη να ασελγεί σε βάρος 14χρονης σε δωμάτιο ξενοδοχείου και μάλιστα εν γνώσει της μητέρας της.

Το απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως λόγω της παρατηρητικότητας και του ενδιαφέροντος που έδειξαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου της Μέσης Κέρκυρας, οι οποίοι όταν άκουσαν φωνές από το δωμάτιο που διέμενε ο 60χρονος με τη 14χρονη, κάλεσαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας έφθασαν άμεσα στο ξενοδοχείο και συνέλαβαν τον 60χρονο ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, επιχείρησε να βιάσει το κορίτσι το οποίο προσπάθησε να αντισταθεί.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στον Βόλο οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τη μητέρα της με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος επιχειρηματίας ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ στο παρελθόν είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις και κατά της 18χρονης – σήμερα – αδελφής της.

Τα δύο κορίτσια προέρχονται από φτωχή οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας έκανε διάφορα δώρα στη μητέρα του κοριτσιού και πλήρωνε κάποιες φορές το ενοίκιο του σπιτιού ώστε να εξασφαλίζει τη συναίνεσή της να παίρνει το παιδί μαζί του σε ταξίδια. Ο άνδρας είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Η μητέρα μετά τη σύλληψή της στο Βόλο θα μεταβεί στην Κέρκυρα προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

πηγη: www.cnn.gr