Πως θα επηρεάσει η σημερινή (05/10) Πανσέληνος όλα τα ζώδια;

Ο άξονας Κριού – Ζυγού μας προϊδεάζει ότι με αυτό το φεγγάρι βλέπουμε σημαντικά γεγονότα που αφορούν τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών μας. Είναι ένα φεγγάρι οξύθυμο, εκρηκτικό, γεμάτο ένταση, δεν θα λείψουν οι γρήγορες αποφάσεις, η πολεμική διάθεση, οι αντιπαραθέσεις καθώς και η βιασύνη, η τόλμη και το ρίσκο …. Το φεγγάρι αυτό προδιαθέτει για νέα ξεκινήματα, τα οποία θα γίνουν με τρόπο απότομο ή και τολμηρό!

Ας δούμε όμως με περισσότερη λεπτομέρεια κάποια γενικά στοιχεία:

 

Η Σελήνη από τον Κριό, δηλαδή σε ζώδιο που είναι κυβερνήτης ο Άρης, βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ήλιο στο Ζυγό, σε ζώδιο που κυβερνήτης είναι η Αφροδίτη σχηματίζοντας την Πανσέληνο του Οκτωβρίου. Την ημέρα της Πανσελήνου ωστόσο, έχουμε την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη από την 19ο μοίρα της Παρθένου, αφού τις δύο προηγούμενες μέρες έχουν και οι δύο πλανήτες σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω! Το γεγονός αυτό δηλώνει ότι αυτό το φεγγάρι πυροδοτεί και ερωτικές εξελίξεις ενώ μας δίνει το μήνυμα ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κυνηγήσουμε τα πραγματικά μας θέλω, να εκφράσουμε την δημιουργικότητα που υπάρχει μέσα μας, να γίνουμε πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί σε όλα αυτά που επιθυμούμε να αποκτήσουμε! Το «πάθος» δίνει το δικό του ξεχωριστό χρώμα στις πρώτες μέρες του Οκτώβρη και μας παρασύρει σε δυναμικές διεκδικήσεις.

 

Συνεχίζοντας την ερμηνεία αυτής της Πανσελήνου παρατηρούμε, ότι ο Πλούτωνας έχει επιστρέψει σε ορθή φορά και έχει πραγματοποιήσει ήδη το τρίγωνό με την Αφροδίτη και τον Άρη από την Παρθένο. Την ημέρα της Πανσελήνου, ο Πλούτωνας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και την Σελήνη , οι δολοπλοκίες, οι αποκαλύψεις, τα μυστικά και οι σκοπιμότητες θα βάλουν το ‘φυτίλι’ για να γίνουν εκρήξεις αλλά και μεταμορφωτικές αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής μας.

Το φεγγάρι αυτό επηρεάζει άμεσα στους Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 2ουδεκαημέρου.

Ερωτικές εξελίξεις και δημιουργικές στιγμές θα έχουν οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου (16-17 μοίρα)!

Κλείνοντας να πως ότι είναι καλό να διαχειριστούμε πιο έξυπνα τα λόγια μας, να αφήσουμε λίγο στην άκρη τα εγωιστικά πάθη που μπορεί να μας παρασύρουν σε λάθη αλλά και να δώσουμε λίγο προσοχή και τις μετακινήσεις μας.

 

Κριός
Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και επηρεάζει πολύ περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Οι μέρες που ακολουθούν είναι γεμάτες ένταση, εκρηκτικότητα αλλά και έντονο εγωισμό από την πλευρά σου! Δώσε προσοχή στα λόγια σου γιατί είναι πολύ πιθανό να φερθείς απότομα ή και … «αθυρόστομα» στους γύρω σου! Τα ζητήματα που αφορούν την καριέρα σου θα έρθουν σε πρώτο πλάνο και σκόπιμο είναι να αποφύγεις την εμπλοκή σου σε πηγαδάκια κουτσομπολιών αλλά να μείνεις ανέπαφος και από το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σου! Το θετικό με αυτή την Πανσέληνο είναι ότι μπορείς να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, την φυσική σου κατάσταση, αλλά και να λειτουργήσεις αρκετά δημιουργικά στην δουλειά σου!

Ταύρος
Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου από το ζώδιο του Κριού σε φέρνει αντιμέτωπο με εσωτερικές, ψυχολογικές αναμοχλεύσεις για υποθέσεις που έχουν κατά κύριο λόγο να κάνουν με το παρελθόν! Το κλίμα γύρω σου είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, πολύ περισσότερο στα επαγγελματικά σου, τα οποία απαιτούν αυτό το διάστημα την προσήλωσή σου και την υπομονή στις αλλαγές που συμβαίνουν τώρα! Το διάστημα αυτό θα σε απασχολήσουν και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν όπου και θα χρειαστούν την υποστήριξη, την φροντίδα και το ενδιαφέρον σου! Το θετικό με αυτή την Πανσέληνο είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη και το τρίγωνό τους με τον Πλούτωνα, όπου και αποτελούν την διέξοδό σου για να μπορέσεις να απολαύσεις όμορφες αισθηματικές στιγμές, πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Δίδυμος
Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο τον Κριό, πυροδοτώντας εξελίξεις στον κοινωνικό αλλά και στον αισθηματικό σου τομέα! Νέες γνωριμίες έρχονται τώρα στο προσκήνιο, ενώ είναι πολύ πιθανό να ξεκινάς μία νέα συλλογική δραστηριότητα όπου φαίνεται ότι θα ξυπνήσει μέσα σου το πάθος και την ορμητικότητα! Σκόπιμο είναι όμως να δείξεις προσοχή στην επιλογή ανθρώπων που είναι στο πλευρό σου, χρήσιμο είναι να συγκρατείς τον ενθουσιασμό αλλά και την επιπολαιότητα (τόσο σε αισθηματικές όσο και σε φιλικές γνωριμίες)! Η Πανσέληνος από τον Κριό θα σου δώσει και σημαντικές ευκαιρίες για να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις τους επαγγελματικού σου στόχους , όπου σε αυτόν ακριβώς τον τομέα πρέπει και να επικεντρωθείς!

Καρκίνος
Σαν γνήσιο παιδί της «Σελήνης» βρίσκεσαι σε υπερένταση τις μέρες κοντά στην Πανσέληνο, πόσο μάλλον αυτή τη φορά που πραγματοποιείται στον παρορμητικό Κριό , επηρεάζοντας άμεσα την καριέρα σου και τους στόχους σου! Τις ημέρες που ακολουθείς νιώθεις έντονο εκνευρισμό γιατί διαπιστώνεις ότι κάποια ζητήματα που θέλεις να πετύχεις μπλοκάρουν, είτε ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σου, στέκονται εμπόδιο στα βήματα που θέλεις να πραγματοποιήσεις! Δώσε προσοχή στο «παρασκήνιο» που υπάρχει γύρω σου και δείξε ψυχραιμία στις επαγγελματικές εξελίξεις που τώρα δημιουργούνται! Η διέξοδός σου είναι η αξιοποίηση των εκφραστικών σου μέσων! Τι εννοώ; Πες αυτά που αισθάνεσαι, άφησε ελεύθερη την δημιουργικότητά σου και άσε τον έρωτα να σε κατευθύνει σε απολαύσεις που θα σου μείνουν αξέχαστες!

Λέων
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού κάνει την περίοδο αυτή είναι αρκετά γεμάτη από επικοινωνίες, σκέψεις, ιδέες, προτάσεις και επαφές! Νέες γνώσεις και εμπειρίες έρχονται τώρα για να σου ανοίξουν νέους δρόμους έκφρασης αλλά και επικοινωνίας! Οι πιέσεις και το άγχος για τα επαγγελματικά δεν θα λείψουν, ενώ το αίσθημα της υπερέντασης λόγω φόρτου εργασίας ή ευθυνών, θα είναι μεγάλο! Οργάνωσε καλύτερα το πρόγραμμά σου αλλά και τα σχέδια που κάνεις, απέφυγε τον εκνευρισμό ιδιαίτερα στις μετακινήσεις και στις συζητήσεις! Η ευκαιρία σου; Η αύξηση των οικονομικών σου!

Παρθένος
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σου όπου σε αυτόν ακριβώς τον τομέα θα έχεις και τις περισσότερες εξελίξεις! Έκτακτα έξοδα θα σου προκαλέσουν τώρα εκνευρισμό, ενώ σκόπιμο είναι να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου αποφεύγοντας τις παρορμητικές επιλογές αλλά και τις σπατάλες! Ζητήματα που έχουν άμεση σχέση με το παρελθόν, είναι φανερό ότι θα σε απασχολήσουν έντονα τις ημέρες που ακολουθούν! Είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσεις ότι κάποια γεγονότα του παρελθόντος, έχουν αφήσει στην καρδιά σου τα σημάδια τους! Η Πανσέληνος στον Κριό θα λειτουργήσει ιδιαίτερα δυναμικά για τον ερωτικό σου τομέα, πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου τώρα φαίνεται ότι φουντώνουν για τα καλά τα πάθη και οι ερωτικές σου επιθυμίες!

Ζυγός
Στον δικό σου άξονα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Οκτωβρίου τονίζοντας ιδιαίτερα τις υποθέσεις που έχουν άμεση σχέση με τις σταθερές σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Σε αυτή την χρονική περίοδο γίνονται ξεκαθαρίσματα τα οποία σου προκαλούν εκνευρισμό και σε καλούν να κάνεις αλλαγές και να ακολουθήσεις την ροή των γεγονότων που σου επιβάλει άμεσα να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις κινήσεις! Οι άνθρωποι που υπάρχουν απέναντί σου, φαίνεται ότι αυτό τον καιρό θα σε αιφνιδιάσουν με την στάση και την συμπεριφορά τους και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι η σταθερότητα που πίστευες ότι υπήρχε … εντέλει είναι αβέβαιη! Με αυτό το φεγγάρι ωστόσο να αναμένεις ότι θα μπουν στη ζωή σου και νέοι άνθρωποι! Στον επαγγελματικό τομέα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις δημιουργικά και να αποδείξεις την αξία σου!

Σκορπιός
Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Κριού φορτώνει πιεστικά το πρόγραμμά σου και κάνει απαιτητικό το κλίμα της καθημερινότητάς σου! Δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί αλλά ούτε και τα καβγαδάκια, τα οποία και θα οφείλονται στα λόγια και τις αποφάσεις με άτομα με τα οποία διατηρείς κάποιους είδους συνεργασία! Επιπλέον τις ημέρες αυτές η ψυχολογική σου διάθεση είναι αρκετά πιεσμένη ενώ κάποιες μικρές νευρώσεις θα είναι αποτέλεσμα του άγχους που έχεις φορτώσει εδώ και καιρό πάνω σου! Να αναμένεις ότι οι συνθήκες που θα υπάρξουν αυτές τις μέρες στην ρουτίνα της καθημερινότητάς σου θα φέρουν και κάποιες ανησυχίες για οικεία σου πρόσωπα! Από την άλλη πλευρά το φεγγάρι αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τον κοινωνικό σου κύκλο, αφού σε στηρίζει για να μπορέσεις να πετύχεις κάποιους στόχους σου!

Τοξότης
Είναι διάχυτη η ανάγκη σου με αυτή την Πανσέληνο να απολαύσεις ξανά τις χαρές της ζωής, να παίξεις, να ερωτοτροπήσεις, να διασκεδάσεις και να ζήσεις στο έπακρο στιγμές που πραγματικά εσύ ποθείς… αυτό ακριβώς θα κάνεις! Η υπερβολή αλλά και η παρορμητικότητα είναι στοιχεία που δεν θα λείπουν από την καθημερινότητά σου και ναι για μία ακόμα φορά θα παρασυρθείς από την τόλμη και την επιπολαιότητα! Οι προκλήσεις δεν λείπουν ιδιαίτερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά, τους στόχους της φιλοδοξίες της ζωής όπου εκεί αισθάνεσαι ότι έχει έρθει η στιγμή να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις

Αιγόκερως
Εντάσεις στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας, αλλά και της καριέρας φέρνει για σένα η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Κριού! Το παρασκήνιο, η μυστικότητα, αλλά και κάποιες επίμονες δυσάρεστες σκέψεις από την πλευρά σου θα φορτίσουν με δυσάρεστο τρόπο την καθημερινότητά σου! Θα πικραθείς από την συμπεριφορά κάποιων οικείων σου ανθρώπων, ενώ και η καχυποψία από την πλευρά σου θα γίνει η αιτία να φορτιστεί έντονο το κλίμα των επόμενων ημερών! Οι αλλαγές στον τομέα της εργασίας, θα σε αποδιοργανώσουν! Με αυτό το φεγγάρι αξιοποίησε τις ευκαιρίες επικοινωνιών, συμφωνιών αλλά και νέων γνώσεων και εμπειριών που σου δίνονται!

Υδροχόος
Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Κριού σε κάνει αρκετά παρορμητικό αυτό το διάστημα σε αποφάσεις, λόγια αλλά και μετακινήσεις και καλό είναι να χαλαρώσεις τους τόνους γιατί με τον δικό σου εκκεντρικό τρόπο θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις! Νέες ιδέες θα σε θέσουν τώρα σε εγρήγορση και θα λειτουργήσεις πιο τολμηρά προκειμένου να προχωρήσεις κάποια προσωπικά σου σχέδια ή και συμφωνίες. Δείξε ψυχραιμία όταν οι άνθρωποι γύρω σου θα σε αιφνιδιάζουν με τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς τους! Σημαντικό είναι το γεγονός ότι αυτό το διάστημα μπορεί να ανακαλύψεις ένα μυστικό, ή να έχεις μία είδηση που θα σου δώσει απαντήσεις για μία υπόθεση που είναι για σένα εξαιρετικά σημαντική! Με αυτό το φεγγάρι μπορείς και θα καταφέρεις να βάλεις σε έναν διακανονισμό τα οικονομικά σου!

Ιχθύς
Με την Πανσέληνο από το ζώδιο του Κριού νιώθεις ανασφάλεια, αβεβαιότητα αλλά και ένταση για θέματα που έχουν άμεση σχέση με τα οικονομικά σου αλλά και τα αισθηματικά σου! Η περίοδος αυτή φέρνει κάποια έκτακτα έξοδα που θα σε αποδιοργανώσουν ενώ σκόπιμο είναι να μεριμνήσεις για ζητήματα που έχουν να κάνουν με το νόμο, ή με έγγραφα! Από την άλλη πλευρά στον αισθηματικό τομέα, ενώ είναι φανερό ότι φουντώνουν οι ερωτικές σου επιθυμίες – ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο – για την ώρα δεν μπορείς να έχεις την σταθερότητα της συντροφικότητας που τόσο επιζητάς! Προσοχή λοιπόν στις λανθασμένες συναισθηματικές επενδύσεις!

 

πηγη: www.athensmagazine.gr