• Tρόμος στη Βοστόνη από εκρήξεις στο δίκτυο αερίου. Ένας νεκρός, 10 τραυματίεςTρόμος στη Βοστόνη από εκρήξεις στο δίκτυο αερίου. Ένας νεκρός, 10 τραυματίες
  • 15χρονος από την Καβάλα έφτιαξε ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη και υποκλίνεται όλος ο πλανήτης!15χρονος από την Καβάλα έφτιαξε ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη και υποκλίνεται όλος ο πλανήτης!
  • Υπόθεση Γιακουμάκη: Στο εδώλιο η παρέα των Κρητικών σπουδαστώνΥπόθεση Γιακουμάκη: Στο εδώλιο η παρέα των Κρητικών σπουδαστών
  • Νέα σχολική χρονιά: Τα κριτήρια χορήγησης της γονικής άδειαςΝέα σχολική χρονιά: Τα κριτήρια χορήγησης της γονικής άδειας
  • Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Εκτός 250.000 καταναλωτέςΚοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Εκτός 250.000 καταναλωτές
  • ΚΕΕΛΠΝΟ: Θερίζει τους ηλικιωμένους ο ιός του Δ. Νείλου. Πάνω από 22 οι νεκροί, 12 σε ΜΕΘ
  • Χωρίς περικοπή των συντάξεων το σχέδιο του προϋπολογισμού στην ΚομισιόνΧωρίς περικοπή των συντάξεων το σχέδιο του προϋπολογισμού στην Κομισιόν
  • Ζάκυνθος: Τι προκάλεσε την κατολίσθηση Λέκκας: Έχουμε προειδοποιήσει και για άλλες 7 παραλίες
  • Κομοτηνή: Εγκατέλειψαν το 9χρονο παιδί τους στις κούνιες – «Δεν θέλω να γυρίσω γιατί φοβάμαι» – Το ασύλληπτο δράμα που κρύβεται!Κομοτηνή: Εγκατέλειψαν το 9χρονο παιδί τους στις κούνιες – «Δεν θέλω να γυρίσω γιατί φοβάμαι» – Το ασύλληπτο δράμα που κρύβεται!
  • Αλλαγή ώρας: Έρχεται μεγάλο… μπάχαλο στην Ευρωπαϊκή ΈνωσηΑλλαγή ώρας: Έρχεται μεγάλο… μπάχαλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση

ΥΓΕΙΑ

ΠΑΙΔΙ

CELEBRITY

Frozen yogurt με σοκολάτα

Frozen yogurt με σοκολάτα

Frozen yogurt με σοκολάτα

Γίνεται ανάρπαστο μόλις ανέβει λίγο η θερμοκρασία. Βέβαια δεν είναι λίγοι αυτοί που το αναζητούν ακόμα και το χειμώνα. Η πιο εύκολη συνταγή για παγωμένο γιαούρτι με γεύση σοκολάτας.

 

Μερίδες:5-6   Χρόνος προετοιμασίας:15'  Χρόνος μαγειρέματος:5'   Έτοιμο σε:3:0

 

Υλικά

  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 100γρ. σοκολάτα μαύρη ψιλοκομμένη

 

 

Διαδικασία

Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και την αφήνετε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Χτυπάτε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με το γιαούρτι στη δυνατή ταχύτητα ώσπου να πάρετε ένα μίγμα αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι. Προσέχετε όμως, μη χτυπήσετε περισσότερο τα υλικά σας γιατί το μίγμα θα κόψει.

Ρίχνετε τη σοκολάτα στο μπολ με τα υλικά που χτυπήσατε και ανακατεύετε καλά ώσπου αυτά να ομογενοποιηθούν. 

Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για δύο με τρεις ώρες για να κρυώσει καλά.

Αφού το μίγμα κρυώσει καλά, το βάζετε στην παγωτομηχανή και το δουλεύετε μέχρι να πήξει. Το μεταφέρετε σε κατάλληλο δοχείο και το συντηρείτε στην κατάψυξη. Αν δεν έχετε παγωτομηχανή το μεταφέρετε κατευθείαν στην κατάψυξη, ανακατεύοντας ανά δύο ώρες μια δυο φορές για να μην σχηματιστούν κρύσταλλοι.

 

 

πηγη: www.olivemagazine.gr

Κατηγορίες

MEDIA

ΜΟΔΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ

booked.net

booked.net

booked.net

booked.net