• Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Κυριακή, 24 ΙουνίουΚαιρός: Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Κυριακή, 24 Ιουνίου
  • Μηχανογραφικό Δελτίο 2018: Ξεκίνησαν οι υποβολέςΜηχανογραφικό Δελτίο 2018: Ξεκίνησαν οι υποβολές
  • ΟΑΣΑ: Στάση εργασίας στο Μετρό τη ΔευτέραΟΑΣΑ: Στάση εργασίας στο Μετρό τη Δευτέρα
  • Κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος: Ποιοι πρέπει να κάνουν νέα αίτησηΚοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος: Ποιοι πρέπει να κάνουν νέα αίτηση
  • Συντάξεις Ιουλίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά ΤαμείοΣυντάξεις Ιουλίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο
  • Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχουςΚοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
  • Επίδομα παιδιού 2018: Πότε καταβάλλεται η β΄δόσηΕπίδομα παιδιού 2018: Πότε καταβάλλεται η β΄δόση
  • Αρχαία και Μαθηματικά κατεύθυνσης: Δείτε τα θέματα εδώΑρχαία και Μαθηματικά κατεύθυνσης: Δείτε τα θέματα εδώ
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2018: Πως υποβάλετε αίτηση, μέχρι πότε. ΔικαιούχοιΚοινωνικός Τουρισμός 2018: Πως υποβάλετε αίτηση, μέχρι πότε. Δικαιούχοι
  • Τραγωδία με 14χρονο αγόρι στον Άλιμο. Παρασύρθηκε από αυτοκίνητοΤραγωδία με 14χρονο αγόρι στον Άλιμο. Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

ΥΓΕΙΑ

ΠΑΙΔΙ

CELEBRITY

Frozen yogurt με σοκολάτα

Frozen yogurt με σοκολάτα

Frozen yogurt με σοκολάτα

Γίνεται ανάρπαστο μόλις ανέβει λίγο η θερμοκρασία. Βέβαια δεν είναι λίγοι αυτοί που το αναζητούν ακόμα και το χειμώνα. Η πιο εύκολη συνταγή για παγωμένο γιαούρτι με γεύση σοκολάτας.

 

Μερίδες:5-6   Χρόνος προετοιμασίας:15'  Χρόνος μαγειρέματος:5'   Έτοιμο σε:3:0

 

Υλικά

  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 100γρ. σοκολάτα μαύρη ψιλοκομμένη

 

 

Διαδικασία

Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και την αφήνετε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Χτυπάτε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με το γιαούρτι στη δυνατή ταχύτητα ώσπου να πάρετε ένα μίγμα αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι. Προσέχετε όμως, μη χτυπήσετε περισσότερο τα υλικά σας γιατί το μίγμα θα κόψει.

Ρίχνετε τη σοκολάτα στο μπολ με τα υλικά που χτυπήσατε και ανακατεύετε καλά ώσπου αυτά να ομογενοποιηθούν. 

Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για δύο με τρεις ώρες για να κρυώσει καλά.

Αφού το μίγμα κρυώσει καλά, το βάζετε στην παγωτομηχανή και το δουλεύετε μέχρι να πήξει. Το μεταφέρετε σε κατάλληλο δοχείο και το συντηρείτε στην κατάψυξη. Αν δεν έχετε παγωτομηχανή το μεταφέρετε κατευθείαν στην κατάψυξη, ανακατεύοντας ανά δύο ώρες μια δυο φορές για να μην σχηματιστούν κρύσταλλοι.

 

 

πηγη: www.olivemagazine.gr

Κατηγορίες

MEDIA

ΜΟΔΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ

booked.net

booked.net

booked.net

booked.net