• Τραγωδία στη Λέσβο: 25χρονος εκτέλεσε με καραμπίνα την εν διαστάσει 24χρονη σύζυγό τουΤραγωδία στη Λέσβο: 25χρονος εκτέλεσε με καραμπίνα την εν διαστάσει 24χρονη σύζυγό του
  • Ληστεία με λεία ένα εκατ. ευρώ στη ΜεταμόρφωσηΛηστεία με λεία ένα εκατ. ευρώ στη Μεταμόρφωση
  • Ρύθμιση 120 δόσεων σε Εφορία και Ταμεία: Όλα τα βήματα για να ενταχθείτε στη ρύθμισηΡύθμιση 120 δόσεων σε Εφορία και Ταμεία: Όλα τα βήματα για να ενταχθείτε στη ρύθμιση
  • Τι ποσά θα πάρουν οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης – Σε ποιους χορηγείταιΤι ποσά θα πάρουν οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης – Σε ποιους χορηγείται
  • Πότε καταβάλλονται συντάξεις, επιδόματα παιδιού, προνοιακά και διατροφικά επιδόματαΠότε καταβάλλονται συντάξεις, επιδόματα παιδιού, προνοιακά και διατροφικά επιδόματα
  • Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Καισαριανής και στο αυτοκίνητο της δημοσιογράφου Μίνας ΚαραμήτρουΕπίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Καισαριανής και στο αυτοκίνητο της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου
  • Σχολεία: Πότε κλείνουν λόγω Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογώνΣχολεία: Πότε κλείνουν λόγω Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογών
  • Επίθεση κουκουλοφόρων στο κέντρο της Αθήνας: Ελεύθεροι οι περισσότεροι προσαχθέντεςΕπίθεση κουκουλοφόρων στο κέντρο της Αθήνας: Ελεύθεροι οι περισσότεροι προσαχθέντες
  • Αγίου Πνεύματος 2019: Πότε πέφτει το τριήμεροΑγίου Πνεύματος 2019: Πότε πέφτει το τριήμερο
  • Εκλογές 2019: Δείτε ποιοι δικαιούνται δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήριαΕκλογές 2019: Δείτε ποιοι δικαιούνται δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια

ΥΓΕΙΑ

ΠΑΙΔΙ

CELEBRITY

Κορμός με φράουλες

Κορμός με φράουλες

Κορμός με φράουλες

Μια πανεύκολη συνταγή που εμπλουτίζεται με φράουλες για να απογειώσει τη γεύση!

 

Υλικά:
• 400 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο, σπασμένη σε μικρά κομμάτια
• 200 γρ. μαργαρίνη, κομμένη σε μέτρια κομμάτια
• 200 γρ. μπισκότα (πτι μπερ, digestive ή ό,τι άλλο θες) χοντροσπασμένα
• 7-8 μέτριες φράουλες, ολόκληρες, καλά πλυμένες και σκουπισμένες με χαρτί κουζίνας

Εκτέλεση:
• Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
• Βγάζουμε την κατσαρόλα με το μπολ από τη φωτιά και, όσο η σοκολάτα είναι ακόμα πολύ ζεστή, ρίχνουμε τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα σιλικόνης (μαρίζ).
• Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε απαλά.
• Αφήνουμε το μείγμα στην άκρη για περίπου 15 λεπτά, ώσπου να κρυώσει λίγο και να σφίξει ελαφρώς.
• Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα.
• Στο κέντρο της βάζουμε το μείγμα σοκολάτας και το απλώνουμε με μια σπάτουλα, μέχρι να έχουμε ένα ορθογώνιο στρώμα
• Βάζουμε στο κέντρο του, κατά μήκος, τις φράουλες, ολόκληρες και τυλίγουμε το μείγμα σε ρολό, βάζοντας στο κέντρο τις φράουλες.
• Σφίγγουμε και στρίβουμε τις άκρες της λαδόκολλας, σαν καραμέλα, και τυλίγουμε σφικτά όλο τον κορμό με αλουμινόχαρτο.
• Τον βάζουμε για 1 ώρα στην κατάψυξη, ώσπου να σφίξει και στη συνέχεια τον μεταφέρουμε στο ψυγείο, για τουλάχιστον 2 ώρες.
• Ξετυλίγουμε τον κορμό, κόβουμε όσες φέτες θέλουμε και τυλίγουμε τον υπόλοιπο με τη μεμβράνη.
• Τον ξαναβάζουμε στο ψυγείο όπου διατηρείται έως 1 εβδομάδα.

πηγη:

Μια πανεύκολη συνταγή που εμπλουτίζεται με φράουλες για να απογειώσει τη γεύση!

 

Υλικά:
• 400 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο, σπασμένη σε μικρά κομμάτια
• 200 γρ. μαργαρίνη, κομμένη σε μέτρια κομμάτια
• 200 γρ. μπισκότα (πτι μπερ, digestive ή ό,τι άλλο θες) χοντροσπασμένα
• 7-8 μέτριες φράουλες, ολόκληρες, καλά πλυμένες και σκουπισμένες με χαρτί κουζίνας

Εκτέλεση:
• Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
• Βγάζουμε την κατσαρόλα με το μπολ από τη φωτιά και, όσο η σοκολάτα είναι ακόμα πολύ ζεστή, ρίχνουμε τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα σιλικόνης (μαρίζ).
• Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε απαλά.
• Αφήνουμε το μείγμα στην άκρη για περίπου 15 λεπτά, ώσπου να κρυώσει λίγο και να σφίξει ελαφρώς.
• Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα.
• Στο κέντρο της βάζουμε το μείγμα σοκολάτας και το απλώνουμε με μια σπάτουλα, μέχρι να έχουμε ένα ορθογώνιο στρώμα
• Βάζουμε στο κέντρο του, κατά μήκος, τις φράουλες, ολόκληρες και τυλίγουμε το μείγμα σε ρολό, βάζοντας στο κέντρο τις φράουλες.
• Σφίγγουμε και στρίβουμε τις άκρες της λαδόκολλας, σαν καραμέλα, και τυλίγουμε σφικτά όλο τον κορμό με αλουμινόχαρτο.
• Τον βάζουμε για 1 ώρα στην κατάψυξη, ώσπου να σφίξει και στη συνέχεια τον μεταφέρουμε στο ψυγείο, για τουλάχιστον 2 ώρες.
• Ξετυλίγουμε τον κορμό, κόβουμε όσες φέτες θέλουμε και τυλίγουμε τον υπόλοιπο με τη μεμβράνη.
• Τον ξαναβάζουμε στο ψυγείο όπου διατηρείται έως 1 εβδομάδα.

πηγη:www.gossip-tv.gr

Κατηγορίες

MEDIA

ΜΟΔΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ

booked.net

booked.net

booked.net

booked.net