Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου!!!

Κριός
Γενικά

Σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και αγχωτική σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να υπάρχουν, ας μην σε εκνευρίσουν. Πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα θα έχεις σήμερα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.
Ταύρος
Γενικά

Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν σε σχέση με την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Άκου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να μην φανούν τα θετικά των επαγγελματικών σου από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Μην αμελήσεις τίποτε και προπάντων μην αφήνεις τίποτε για αύριο. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα.
Δίδυμος
Γενικά

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στην Παρθένο θα σε κάνει να δεις πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία. Είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη που από σήμερα μπαίνει στην Παρθένο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Να ξέρεις ότι γίνει θα είναι πολύ καλό και με καλές συνθήκες. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.
Καρκίνος
Γενικά

Σήμερα, μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά ταραχώδης αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν γρήγορα και θα αρχίσεις ν’ απολαμβάνεις τις επιτυχίες που θα σε κατακλύζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε περίοδο που θα βρεις ταίρι που θα καλύψει όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, χρειάζεται και πράξη. Μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος. Έχεις σύμμαχους τους πλανήτες.
Λέων
Γενικά

Η επιτυχία που περιμένεις, έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Όλα πηγαίνουν καλά. Συγκράτησε τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και σε βεβαιώνω ότι θα σου έρθουν και τα καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κάνεις ξεκαθαρίσματα στην σχέση σου γιατί πρώτον θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου και δεύτερον οι πλανήτες δεν σε ευνοούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία στα επαγγελματικά. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα.
Παρθένος
Γενικά

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει αρκετά. Θα έχεις πολύ ενέργεια σήμερα για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Σήμερα θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις αλλά μην ανησυχείς γιατί όλα θα πάνε πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη που από σήμερα μπαίνει στο ζώδιο σου μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα σου φέρουν κάποιες αναστατώσεις. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και ότι κάνεις θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση. Σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος για εσένα που τα έσοδα σου θα αυξηθούν.
Ζυγός
Γενικά

Η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να προσέχεις σε ότι κάνεις. Κοίτα να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι κόντρες που είχες με τον σύντροφό σου έχουν περάσει. Καλό θα είναι το να κάνετε ένα ταξίδι, θα σας κάνει καλό και στους δύο. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στην δουλειά σου χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και τι στόχους έχεις βάλει. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά μπορείς να τα κάνεις.
Σκορπιός
Γενικά

Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με αισιοδοξία για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Αυτή την περίοδο σκέφτεσαι με περισσότερη ψυχραιμία. Θα ανταμειφθείς για αυτό αφού καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν τώρα θα πάρουν τέλος.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις και πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα γιατί θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.
Τοξότης
Γενικά

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στην Παρθένο θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Φρόντισε να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά γιατί πρέπει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα. Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι γιατί η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη που από σήμερα μπαίνει στην Παρθένο τώρα μπορείς από εδώ και στο μέλλον να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στην δουλειά σου και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Προτάσεις που θα σου κάνουν πρέπει να τις μελετήσεις καλά γιατί μπορεί να μην είναι έτσι τα πράγματα όπως ακούγονται. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.
Αιγόκερως
Γενικά

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και η μία θα διαδέχεται την άλλη. Θα ασκήσει ουσιαστική επίδραση στη συμπεριφορά σου και στη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και σε βεβαιώνω ότι βαδίζεις σε πολύ καλό δρόμο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σχέσεις οι οποίες είναι γερές, να ξέρεις ότι θα κρατήσουν. Θα γίνουν συζητήσεις σε έντονους τόνους . Πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις για να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να βρεις τις καλύτερες λύσεις στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερα τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.
Υδροχόος
Γενικά

Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδια σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κοίταξε το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, γιατί έχει κάποια παράπονα από εσένα που δεν σου τα λέει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Μην γκρινιάζεις και προσπάθησε να τις ξεφορτωθείς από πάνω σου όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν στα οικονομικά σου.
Ιχθύς
Γενικά

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στην Παρθένο θα σε ευνοήσει αρκετά και θα φέρει αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες για εσένα. Μια υπέροχη μέρα ξεκίνησε για σένα, η αλήθεια είναι χωρίς να σε ρωτήσει! Αλλά αφού είναι καλή καλά έκανε και πήρε αποφάσεις μόνη της να σε επισκεφτεί. Ψηλά το κεφάλι γιατί όσα προβλήματα και να υπάρχουν στο τέλος όλα θα πάνε καλά και θα δεις το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα να εμφανίζεται ζωηρό και πολύχρωμο στον ουρανό.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να είσαι πιεστικός σε σχέση με το ταίρι σου. Μην λες πράγματα που μπορεί να τον εκνευρίσουν και να οδηγηθείτε σε λογομαχίες. Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με τον σύντροφό σου, αν βγάλεις την συναισθηματικότητα που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη που από σήμερα μπαίνει στην Παρθένο σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να τα λύσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Πηγή: oroskopos.gr