Θρίλερ στη Λένορμαν: Συνελήφθη ο ένοπλος που ήταν ταμπουρωμένος σε διαμέρισμα

Σε κατάσταση μέθης 30χρονος Αλβανός είχε απειλήσει με το όπλο ιδιοκτήτρια καταστήματος και αστυνομικούς- Είχε προηγηθεί καυγάς με ομοεθνείς του

Έληξε λίγα λεπτά πριν από τις 10.30 το βράδυ της Παρασκευής το θρίλερ που εξελισσόταν επί σχεδόν δύο ώρες στο Μεταξουργείο. Πρωταγωνιστής ήταν ένας 30χρονος Αλβανός, ο οποίος ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του, μεθυσμένος, και απειλούσε να σκοτώσει τη σύντροφό του. Προηγουμένως είχε απειλήσει με καραμπίνα και ιδιοκτήτρια καταστήματος στην είσοδο της πολυκατοικίας επί της οδού Αχιλλέως 23, όταν εκείνη του έκανε παρατήρηση για τον καυγά που είχε στήσει με άλλα τρία ή τέσσερα άτομα.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος (κρεπερί) όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τον ένοπλο  έφυγε τρέχοντας, αλλά ειδοποιήθηκε η αστυνομία από περίοικους που είδαν το περιστατικό. Πολύ γρήγορα περιπολικό έφθασε στο σημείο. Τότε, ο μεθυσμένος άνδρας απείλησε με το όπλο και τους αστυνομικούς και κατάφερε να ξεφύγει, μπαίνοντας στην πολυκατοικία. Έφθασε στο διαμέρισμά του, στο δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, ταμπουρώθηκε και απειλούσε να σκοτώσει τη σύντροφό του.

Η αστυνομία απέκλεισε γρήγορα την περιοχή, ενώ άνδρες των ειδικών δυνάμεων μπήκαν στην πολυκατοικία. Μετά από διαπραγματεύσεις, έπεισαν τον άνδρα να παραδοθεί και το θρίλερ έληξε με τη σύλληψη του 30χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον 30χρονο έχει προσαχθεί και η σύντροφός του, ενώ στο φωταγωγό της πολυκατοικίας βρέθηκε η καραμπίνα με την οποία είχε απειλήσει νωρίτερα την ιδιοκτήτρια της κρεπερί και τους αστυνομικούς.

 

ΠΗΓΗ:www.protothema.gr