• Tρόμος στη Βοστόνη από εκρήξεις στο δίκτυο αερίου. Ένας νεκρός, 10 τραυματίεςTρόμος στη Βοστόνη από εκρήξεις στο δίκτυο αερίου. Ένας νεκρός, 10 τραυματίες
  • 15χρονος από την Καβάλα έφτιαξε ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη και υποκλίνεται όλος ο πλανήτης!15χρονος από την Καβάλα έφτιαξε ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη και υποκλίνεται όλος ο πλανήτης!
  • Υπόθεση Γιακουμάκη: Στο εδώλιο η παρέα των Κρητικών σπουδαστώνΥπόθεση Γιακουμάκη: Στο εδώλιο η παρέα των Κρητικών σπουδαστών
  • Νέα σχολική χρονιά: Τα κριτήρια χορήγησης της γονικής άδειαςΝέα σχολική χρονιά: Τα κριτήρια χορήγησης της γονικής άδειας
  • Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Εκτός 250.000 καταναλωτέςΚοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Εκτός 250.000 καταναλωτές
  • ΚΕΕΛΠΝΟ: Θερίζει τους ηλικιωμένους ο ιός του Δ. Νείλου. Πάνω από 22 οι νεκροί, 12 σε ΜΕΘ
  • Χωρίς περικοπή των συντάξεων το σχέδιο του προϋπολογισμού στην ΚομισιόνΧωρίς περικοπή των συντάξεων το σχέδιο του προϋπολογισμού στην Κομισιόν
  • Ζάκυνθος: Τι προκάλεσε την κατολίσθηση Λέκκας: Έχουμε προειδοποιήσει και για άλλες 7 παραλίες
  • Κομοτηνή: Εγκατέλειψαν το 9χρονο παιδί τους στις κούνιες – «Δεν θέλω να γυρίσω γιατί φοβάμαι» – Το ασύλληπτο δράμα που κρύβεται!Κομοτηνή: Εγκατέλειψαν το 9χρονο παιδί τους στις κούνιες – «Δεν θέλω να γυρίσω γιατί φοβάμαι» – Το ασύλληπτο δράμα που κρύβεται!
  • Αλλαγή ώρας: Έρχεται μεγάλο… μπάχαλο στην Ευρωπαϊκή ΈνωσηΑλλαγή ώρας: Έρχεται μεγάλο… μπάχαλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση

ΥΓΕΙΑ

ΠΑΙΔΙ

CELEBRITY

Είσφρυση όνυχος θεραπεια

Είσφρυση όνυχος θεραπεια

Είσφρυση όνυχος θεραπεια

Επιτέλους πότε θα απαλλαγώ οριστικά;

Πρόκειται για ένα συχνό πρόβλημα που ταλαιπωρεί κυρίως νέους ανθρώπους και που τις περισσότερες φορές λόγω πλημμελούς αντιμετώπισης δε βρίσκει τη λύση του.
Δεν είναι λίγοι οι ασθενείς οι οποίοι έχουν επισκεφθεί πολλούς γιατρούς, υπόκεινται σε διάφορες θεραπείες συντηρητικές ή χειρουργικές με παροδικά όμως αποτελέσματα.

Κατά πόσο όμως σήμερα ένας νέος άνθρωπος με πλήρη δραστηριότητα μπορεί να συμβιβαστεί τελικά ύστερα από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες με την αποδοχή ότι το πρόβλημά του δεν έχει λύση; Έως πότε θα αντέχει να καταφεύγει πλέον σε διάφορες μεθόδους από μόνος του όπως: 
α) Να κόβει με διάφορους τρόπους το πάσχων νύχι του ποδιού, 
β) Να φοράει μόνιμα ανοικτά υποδήματα, μάλιστα σήμερα που οι τάσεις της μόδας επιβάλλουν απόλυτη κομψότητα κυρίως στα γυναικεία παπούτσια, 
γ) Να κάνει χρήση τοπικών αντισηπτικών, αντιβιοτικών, αντιμυκητιασικών αλοιφών κ.λ.π.

Η ριζική θεραπεία της είσφρυσης όνυχος του ποδός είναι χειρουργική. Έχουν εφαρμοστεί και συνεχίζουν να εφαρμόζονται διάφορες χειρουργικές τεχνικές με όχι όμως τα αναμενόμενα αποτελέσματα όπως: 
1. Απλή ονυχεκτομή,
2. Ονυχεκτομή και αφαίρεση του κοκκιοματώδους ιστού που καλύπτει το πάσχων τμήμα, 
3. Τμηματική ονυχεκτομή και αφαίρεση του κοκκιοματώδους ιστού, 
4. Αφαίρεση-καυτηρίαση τμήματος της ρίζας (μήτρας), 
5. Πλήρης ριζική ονυχεκτομή, 
6. Ξύσιμο-λέπτυνση του όνυχος.

Η ριζική λύση του προβλήματος της είσφρυσης βασίζεται στην άρση του μηχανισμού της παθογένειας η οποία είναι μηχανική, δηλαδή η έμπαρση του πλάγιου τμήματος του όνυχος στον ιστό του δακτύλου και γένεση της παθολογίας της είσφρυσης.

Η ριζική αντιμετώπιση συνίσταται στην εκτομή του υπερτροφικού κοκκιώδους ιστού, στην εκτομή του τμήματος του εισφρυόμενου όνυχος, τη ριζική αφαίρεση της υποκείμενης ρίζας σε ευθεία γραμμή και συρραφή του τραύματος για επούλωση κατά πρώτο σκοπό. Στον ίδιο χρόνο μπορεί να γίνει η αποκατάσταση στην περίπτωση που στο ίδιο δάκτυλο η είσφρυση συμβαίνει και από τις δύο πλευρές. Ο μετεγχειρητικός πόνος είναι μικρός και για ένα 24ωρο.
Η εφαρμογή της μεθόδου συνιστά περιορισμό της βάδισης για ένα 24ωρο,αλλαγή του χειρουργικού τραύματος μετά 2ημέρου και αφαίρεση των ραμμάτων μετά 8ημέρου.

Η επούλωση δίδει ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα με μικρό περιορισμό στο πλάτος του όνυχος το οποίο από τη χειρουργημένη πλευρά αναπτύσσεται σε ευθύ πλάγιο όριο και αποκλείει την υποτροπή της πάθησης.
Τα αποτελέσματα τόσο άμεσα όσο και απώτερα είναι άριστα! Η χρήση του μέλους ακόμη και με εφαρμογή στενών υποδημάτων ή την ενασχόληση με επίπονα αθλήματα είναι ευχερής και γρήγορη σε αντίθεση με άλλες μεθόδους που είναι μακροχρόνια

 

athensdermaorl.gr

 

Κατηγορίες

MEDIA

ΜΟΔΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ

booked.net

booked.net

booked.net

booked.net