Άγρια δολοφονία στο Περιστέρι

Άγρια δολοφονία στο Περιστέρι – Νεκρός βρέθηκε ένας άντρας μέσα στο διαμέρισμα του – Δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι του – Εικάζεται πως άνοιξε στον ή στους δολοφόνους του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Περιστερίου από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στην περιοχή. Το πρωί του Σαββάτου (02.09.2017) ένας 30χρονος άντρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος στο διαμέρισμα που έμενε στην οδό Κύπρου 69. Ο άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Ωστόσο, σαφείς απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Άνοιξε στον δολοφόνο του;

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν αμέσως το διαμέρισμα που εντοπίστηκε νεκρός ο άντρας. Το διαμέρισμα είχε σημάδια έρευνας, ωστόσο, δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης. Εικάζεται, λοιπόν, πως το θύμα γνώριζε τον ή τους δολοφόνους του. Μάλιστα, αφού δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης σημαίνει ότι το θύμα άνοιξε στον ή στους δράστες. 

Πως αποκαλύφθηκε

Το άγριο έγκλημα στο Περιστέρι αποκαλύφθηκε όταν κοντινό πρόσωπο του θύματος το αναζήτησε. Το γεγονός ότι ο άτυχος 30χρονος ήταν «εξαφανισμένος» τον ανησύχησε και επικοινώνησε με την αστυνομία. Λίγες ώρες αργότερα, αποκαλύφθηκε το φρικιαστικό έγκλημα. Ο 30χρονος ήταν νεκρός μέσα στο σπίτι του.

 

πηγη: www.newsit.gr