Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε παρέα στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας. Έχασε τη μάχη ο 30χρονος

Έχασε τη μάχη ο 30χρονος που καταπλακώθηκε απο τη χιονοστιβάδα που καταπλάκωσε μαζί με την παρέα του   που έκανε snowboard, στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σημάδια υποθερμίας σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου έγινε προσπάθεια  ανάνηψης του  νεαρού  άνδρα αλλά δεν τα κατάφεραν. Σύμφωνα με τον διοκητή του νοσοκομείου ο άτυχος άνδρας  μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, είχε καταπλακωθεί από την χιονοστιβάδα και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται  για 30χρονο από την Αθήνα

Οπως αναφέρουν τα τοπικά site kozan.gr & greveniotis.gr, το χιονοδρομικό ήταν κλειστό και η παρέα δοκίμασε να κάνει snowboard, εκτός πίστας του χιονοδρoμικoύ, σε μέρος όπου το χιόνι ήταν «απάτητο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia ο άτυχος άντρας χτύπησε σε δέντρο, παρασυρόμενος από τη χιονοστιβάδα, και ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του από το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου, το οποίο είναι κλειστό.

Στην περιοχή επικρατεί ομίχλη, ενώ οι γιατροί στο νοσοκομείο Γρεβενών κάνουν λόγο για κρίσιμη κατάσταση του 30χρονου.

Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας είναι καλά στην υγεία τους, ενώ να σημειωθεί πως σπάνια έχουν παρατηρηθεί χιονοστιβάδες στο Χ.Κ. της Βασιλίτσας

 

www.madata.gr