Χωρίς μετρό σήμερα από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας.

Νέος γύρος ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό, καθώς εκτός από τον Γολγοθά της έκδοσης της νέας ηλεκτρονικής κάρτας, θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα και στις μετακινήσεις τους την Πέμπτη, λόγω της στάσης εργασίας στο μετρό.

Οι συρμοί του μετρό θα ακινητοποιηθούν από τις 9 το βράδυ ως και τη λήξη της βάρδιας, λόγω της προειδοποιητικής στάσης εργασίας των ηλεκτροδηγών του Μετρό.

 

Το σωματείο των ηλεκτροδηγών της ΣΤΑΣΥ σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για παρελκυστική τακτική τόσο της διοίκησης όσο και του υπουργείου Εργασίας στο μείζον θέμα της αναδρομικής αναγνώρισης των ασφαλιστικών εισφορών για την κατηγορία των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.

«Ήταν λίγες ημέρες πριν τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που αναστείλαμε, εις ένδειξη καλής θέλησης, εξαγγελθείσα στάση εργασίας, προκειμένου να παραστούμε σε διάλογο με το υπουργείο Εργασίας για το μείζον θέμα της αναδρομικής αναγνώρισης των ασφαλιστικών εισφορών για την κατηγορία τωνΒαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων. Μετά μεγάλης μας λύπης και μετά από ήδη δύο έγγραφες αιτήσεις προς το υπουργείο Εργασίας, μια το 2016 και μια το 2017, και πολλαπλές προφορικές, δυστυχώς μέχρι σήμερα το υπουργείο τηρεί σιγήν ιχθύος, επιλέγοντας ουσιαστικά την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Σωματείου Ηλεκτροδηγών.

 

πηγη: www.cnn.gr