Έλενα Παπαρίζου: «Δεν αντέχω να καταπιέζομαι, είμαι αυτή που είμαι»

Η Έλενα Παπαρίζου είναι 35 χρόνων και δεν φοβάται να το πει! «Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Ίσα ίσα που λέω “τι ωραίο πράγμα που ωριμάζω!”. Έχεις πιο σωστή αντίληψη των πραγμάτων μεγαλώνοντας. Παράλληλα, θαυμάζω τα νεότερα παιδιά, θέλω να πιστεύω στη νεολαία, να βοηθώ όσο μπορώ, να τους βλέπω να ανθίζουν. Έχω υγιή σχέση με την ηλικία και το χρόνο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είμαι πια 20. Έχω τις ρυτιδούλες μου, μεγάλη διαφορά έχει και το σώμα, δεν χάνεις κιλά τόσο εύκολα όσο παλιότερα, αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Είμαι αυτή που είμαι. Ένα διάστημα έλεγα “όπα, Έλενα, ρουφήξου”. Μα γιατί; Μια ζωή έχουμε και είναι ωραία. Μπορώ να τη ζήσω, να τη γευτώ, να την απολαύσω, με την απλότητά της; Το “προσέχω για να έχω”, ναι, το κάνω, αλλά είναι άλλο πράγμα από την υστερία. Δεν μπορώ να καταπιέζομαι. Αν κάποιος με καταπιέσει, μπορεί να σκάσω. Φαντάζεσαι να καταπιέσω τον εαυτό μου;».

«Μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου, αλλά δεν κάνω κάτι παραπάνω από ό,τι οι περισσότερες γυναίκες», λέει η Έλενα στο περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι.

«Πλένω πολύ καλά το πρόσωπό μου και βάζω πρωί-βράδυ την ενυδατική κρέμα προσώπου μου από την Bioten. Έχω ξεχωρίσει αυτή την εταιρεία γιατί έχει συγκλονιστικά προϊόντα, που μπορούν να μπουν άνετα σε όλα τα σπίτια και έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα. Κατά τα άλλα, δεν έχω πειράξει τίποτα μέχρι στιγμής στο πρόσωπό μου, κοίτα, όλα κουνιούνται. Πάντα έλεγα μήπως κάποια στιγμή, όταν θα χρειαστεί, κάνω ένα μίνι face lift και μετά με αφήσω να μεγαλώσω φυσικά. Εμένα μου αρέσει αυτό. Στη Σουηδία μόνο η πολύ νέα γενιά πειράζεται. Μου αρέσει να βλέπω τον άνθρωπο να ωριμάζει φυσιολογικά. Οι ρυτίδες λέω πως είναι οι εμπειρίες μου», εξηγεί.

ΠΗΓΗ://www.tlife.gr