Ελεύθεροι οι γονείς του μωρού που κατάπιε ναρκωτικά χάπια – Τι λέει ο πατέρας

Αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι οι γονείς του μωρού, που το πρωί της Τρίτης μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας, έχοντας καταπιεί ναρκωτικό χάπι.

Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Ανακρίτριας Ελένης Πασχάλη και της Εισαγγελέως, Αρετής Δελόγλου, ο 23χρονος πατέρας του μωρού θα έχει επιπλέον την υποχρέωση να δίνει το «παρών» δύο φορές το μήνα στο ΑΤ Στυλίδας, ενώ του απαγορεύθηκε και η έξοδος από τη χώρα.

 

Η επιμέλεια των παιδιών αφαιρέθηκε προσωρινά από τους νεαρούς γονείς μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις και να εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Τι υποστήριξαν οι γονείς

 

Οι γονείς αρνούνται ότι έδωσαν οι ίδιοι το ναρκωτικό χάπι στο παιδί.

«Δεν έδωσα εγώ τα χάπια στο μωρό…», είπε ο 23χρονος πατέρας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, όπως γράφει το lamiareport.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η συνήγορος τους, Κλεονίκη Μπαλτά, το ίδιο υποστήριξαν και ενώπιων της Εισαγγελέως.

Σύμφωνα με τον 23χρονο τα συγκεκριμένα χάπια «Βουλμπεγκάλ» υπάρχουν στο σπίτι του γιατί προσπαθεί να απεξαρτηθεί από την ηρωίνη και το μπουκαλάκι έριξε από το ράφι ο μεγάλος τους γιος. Όπως υποστήριξε ο 23χρονος, ο ίδιος προσπάθησε να βγάλει το χάπι από το στόμα του μωρού, αλλά η όποια ποσότητα πρόλαβε να λιώσει στο στοματάκι του, έκανε το κακό.

Μάλιστα αιτιολόγησε και το γεγονός που δεν πήγε κι εκείνος στο Νοσοκομείο με τη 17χρονη, καθώς έπρεπε να μείνει με τα άλλα δύο παιδιά σπίτι.

Σημειώνουμε ότι το 3,5 χρονών αγοράκι δεν είναι βιολογικό του παιδί, ο ίδιος όμως υποστήριξε ότι το μεγαλώνει σαν δικό του όπως και τα άλλα δύο που έχει με τη 17χρονη.

 

Από χθες το βράδυ, τα δύο μεγαλύτερα αδελφάκια του μωρού ηλικίας 3,5 και 2,5 ετών βρίσκονται για εξετάσεις στην Αθήνα με την υποστήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Οι γιατροί στο «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται το 18 μηνών μωράκι, είναι αισιόδοξοι για την υγεία του

 

πηγη: www.cnn.gr