Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι έγραψε για το Survivor;

Η συγκινητική ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τους μήνες που πέρασε στον Άγιο Δομίνικο συμμετέχοντας στο Survivor.
 Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η μόνη γυναίκα που είχε απομείνει στο Survivor και η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε πριν λίγες ημέρες. Μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι απόλαυσε λίγες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο και τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η μόνη της σκέψη αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ξανά με τους δικούς της ανθρώπους.
«Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε μετά από 5 ολόκληρους μήνες.. Ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εικόνες και μαγευτικά τοπία. Ένα ταξίδι με ξεχωριστούς ανθρώπους και πολύτιμους φίλους που θα κρατήσω στην ζωή μου! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην αγαπημένη μου οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους που με έχουν στηρίξει όσο κανένας άλλος!
Ανυπομονώ να έρθω να σας κάνω μία τεράστια αγκαλιά!» έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία έχει επιστρέψει στα social media τα τελευταία 24ωρα.

Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε μετά από 5 ολόκληρους μήνες.. Ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εικόνες και μαγευτικά τοπία. Ένα ταξίδι με ξεχωριστούς ανθρώπους και πολύτιμους φίλους που θα κρατήσω στην ζωή μου! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην αγαπημένη μου οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους που με έχουν στηρίξει όσο κανένας άλλος! Ανυπομονώ να έρθω να σας κάνω μία τεράστια αγκαλιά!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani) στις

πηγη:www.zappit.gr