Φρίκη: 27χρονος διαμέλισε οκτώ γυναίκες και έναν άνδρα

Στη σύλληψη ενός 27χρονου άνδρα προχώρησε η αστυνομία του Τόκιο, λίγες ώρες αφότου εντόπισε ανθρώπινα μέλη εννέα πτωμάτων στο διαμέρισμά του στην πόλη Ζάμα, νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας.

Ο δημόσιος τηλεοπτικός φορέας της Ιαπωνίας NHK ανέφερε πως η αστυνομία είχε εξαρχής επιδοθεί στην εξιχνίαση της εξαφάνισης μιας 23χρονης κοπέλας, που είχε αναρτήσει διαδικτυακά ένα μήνυμα με το οποίο έψαχνε κάποιον ώστε να αυτοκτονήσουν από κοινού. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο 27χρονος Τακαχίρο Σιραΐσι είδε το μήνυμα της κοπέλας και ενδιαφέρθηκε να έρθει σε επαφή μαζί της. Υλικό κάμερας ασφαλείας από κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό έδειξε τον Σιραΐσι να περπατά μαζί με την αγνοούμενη κοπέλα, σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Τακαχίρο Σιραΐσι ομολόγησε πως ήταν ο ίδιος που δολοφόνησε ένα άτομο, το οποίο ακρωτηρίασε και έκρυψε μέλη σε ένα φορητό ψυγείο με άμμο για γάτες. Το άτομο αυτό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν η 23χρονη κοπέλα, την οποία σκότωσε λίγο μετά τη γνωριμία τους.

Ωστόσο, το όνομα, η ηλικία και το φύλο του θύματος δεν έχουν επισήμως γνωστοποιηθεί. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι προσπάθησα να κρύψω το πτώμα του ατόμου που σκότωσα. Το διαμέλισα στο μπάνιο και πέταξα ορισμένα μέλη στα σκουπίδια», ομολόγησε ο ίδιος στην αστυνομία, σύμφωνα με πηγές του ειδησεογραφικού πρακτορείου Kyodo News.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο διαμέρισμα του Σιραΐσι αποκάλυψε ένα φορητό ψυγείο που περιείχε δύο κεφάλια, ενώ σε μεταγενέστερο στάδιο βρέθηκαν μέλη από επτά ακόμη πτώματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NHK. Τα άτομα που δολοφονήθηκαν ήταν, κατά πάσα πιθανότητα, οκτώ γυναίκες και ένας άνδρας, ενώ εκτιμάται πως τα πτώματα τους πρέπει να βρίσκονταν στο διαμέρισμα ήδη από τα τέλη Αυγούστου. Παράλληλα, υπήρξαν μαρτυρίες από τους γείτονες του Σιραΐσι πως είχαν παρατηρήσει να εξέρχεται μία αποκρουστική μυρωδιά από το διαμέρισμά του, χωρίς ωστόσο να ενδιαφερθούν να προβούν σε κάποια καταγγελία. Το πρακτορείο Kyodo News αναφέρει πως στο διαμέρισμα του Σιραΐσι βρέθηκε και ένα πριόνι, το οποίο, πιθανότατα, χρησιμοποιήθηκε για το διαμελισμό των πτωμάτων.

 

Πηγη: www.madata.gr