H MetLife επεκτείνει το δίκτυο συνεργατών της

Προκειμένου να προσφέρει στους ασφαλισμένους της σιγουριά για την υγεία τους και ανώτερες ιατρικές υπηρεσίες που καλύπτουν ανά πάσα στιγμή τις ανάγκες τους, η εταιρεία MetLife συνεχίζει να ενισχύει το ήδη αξιόπιστο πανελλαδικό δίκτυο ιδιωτικών νοσοκομείων, γιατρών και διαγνωστικών κέντρων της, μέσω του δικτύου Advanced Benefit Club (ABC).

Το ABC αποτελεί ένα δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο και είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα της MetLife, καθώς συνεργάζεται με τα περισσότερα Νοσοκομεία στην Αττική και την περιφέρεια, με πανελλαδικά δίκτυα διαγνωστικών κέντρων, τοπικά διαγνωστικά Κέντρα στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα και πάνω από 2.000 ιατρούς πανελλαδικά.
Πρόσφατα, το ήδη εκτεταμένο δίκτυο των Συνεργαζόμενων Φορέων, ενδυναμώθηκε με νέες δυνατές συνεργασίες. Η πρώτη αφορά την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι και η δεύτερη την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στα ΑΣΩ Παίδων, ΙΑΣΩ General και ΙΑΣΩ Γενική Μαιευτική κλινική.

Παράλληλα, η MetLife εστιάζοντας διαρκώς τις προσπάθειές της στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι της, προχώρησε σε αναβάθμιση των παροχών στους Ομίλους, Ιατρικό Αθηνών (Κέντρο Αθηνών, Παιδιατρικό, Ψυχικού, Π. Φαλήρου, Περιστερίου & Διαβαλκανικό), ΙΑΣΩ (Γενική Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, Παίδων & General), Ευρωκλινική (Αθηνών & Παίδων) και Βιοκλινική (Αθηνών, Πειραιά & Θεσσαλονίκης).

Το δίκτυο ABC είναι ένας ουσιαστικός σύμμαχος για την υγεία των Ασφαλισμένων καθώς τους προσφέρει άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση. Συγκεκριμένα, οι Ασφαλισμένοι επικοινωνώντας με το Κέντρο Εξυπηρέτησης αποκτούν γρήγορη και άμεση πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο, σε πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο των συνεργαζόμενων Νοσοκομείων, Κλινικών και Διαγνωστικών Κέντρων ενώ μπορούν να προγραμματίσουν το ραντεβού τους με συνεργαζόμενο γιατρό και να ενημερωθούν για τα εφημερεύοντα Νοσοκομεία και Φαρμακεία.

Στο δίκτυο αυτό, οι Ασφαλισμένοι με Ατομικό ή / και Ομαδικό Πρόγραμμα, μπορούν να απολαμβάνουν κορυφαία προνόμια και παροχές στους συνεργαζόμενους φορείς όπως η έκπτωση στη συμμετοχή του κόστους νοσηλείας, απευθείας αποζημίωση νοσηλείας, αυτόματη εκκαθάριση της συμμετοχής του Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης στο κόστος νοσηλείας, δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις & Ιατρικές επισκέψεις σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, καθώς και ειδικά πακέτα Check Up σε προσυμφωνημένες τιμές, στα Συνεργαζόμενα Νοσοκομεία και Διαγνωστικά Κέντρα.

 

ΠΗΓΉ: tanea.gr