Καθηγήτρια ταπείνωσε μαθήτρια από το «Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα στην τάξη!

Μια υπόθεση με θύμα bulling 14χρονης μαθήτριας από καθηγήτριά της έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η υπόθεση που επιβεβαιώνεται από το Χαμόγελο του Παιδιού σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, σε Γυμνάσιο στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Όπως γράφει η Espresso η μαθήτρια της Β Γυμνασίου, που μένει σε σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στην περιοχή, την ώρα του μαθήματος ψιθύρισε κάτι στο αυτί της διπλανής της.

Η καθηγήτρια αντιλήφθηκε τη συνομιλία, πλησίασε την ανήλικη και κάθισε ακριβώς από πάνω της και φέρεται να είπε: «Εσείς στο Χαμόγελο του Παιδιού δεν μιλάτε. Μη νομίζεις ότι μπορείς να μιλάς μέσα στην τάξη».

Η 14χρονη, που δεν έχει μητέρα, ξέσπασε σε κλάματα μέσα στην τάξη. Πολλοί από τους υπόλοιπους μαθητές αποφάσισαν να αντιδράσουν.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα πήγαν και κατήγγειλαν στη διευθύντρια το περιστατικό, ενώ αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη.

Μιλώντας στην εφημερίδα ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, επιβεβαίωσε το περιστατικό.

«Δυστυχώς είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις που συμβαίνουν. Υπάρχουν κάποιοι εκπαιδευτικοί που ξεχωρίζουν κάποια παιδιά, τα υποβιβάζουν και τα προσβάλουν. Στην περίπτωση αυτή με δική μας παρέμβαση, το θέμα το χειρίστηκε καλά η διευθύντρια του σχολείου και η καθηγήτρια ζήτησε συγγνώμη από τη μικρή». Εξέφρασε τη χαρά του που οι συμμαθητές της 14χρονης στάθηκαν στο πλευρό της.

«Αν και είναι τιμή όσων παιδιών μεγαλώνουν στο Χαμόγελο, δεν είναι ωραίο να τα στιγματίζεις. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι είναι κατάλληλοι για εκπαιδευτικοί», ανέφερε.

 

 

www.athensmagazine.gr