Κάτια Ζυγούλη: Δημόσια εμφάνιση λίγες μέρες πριν το γάμο! Έκλεψε τις εντυπώσεις ντυμένη στα λευκά [pics]

Η αντίστροφή μέτρηση για τον γάμο της δεκαετίας έχει ήδη ξεκινήσει. Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 3 Ιουλίου και όλα είναι σχεδόν έτοιμα για αυτή τη μεγάλη οικογενειακή γιορτή. “Την ημέρα του γάμου μας την ονειρεύομαι σαν μια γιορτή με όλη την οικογένεια και τους φίλους μας. Ομολογώ ότι ο Σάκης ήταν πιο επίμονος στο θέμα του γάμου και εκείνος είχε την ιδέα να γίνει την ημέρα των γενεθλίων μου”, δήλωσε η μέλλουσα νύφη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Πριν από την μεγάλη οικογενειακή γιορτή και το δικό της πάρτι, αυτό του γάμου της, η Κάτια Ζυγούλη έκλεψε τις εντυπώσεις σε ένα άλλο. Βρέθηκε καλεσμένη, το βράδυ της Τρίτης, στο ετήσιο πάρτι του περιοδικού OK! και επέλεξε ένα καλοκαιρινό και κομψό look. Ντυμένη στα λευκά και με το λαμπερό χαμόγελο, που πάντα έχει, κέρδισε πάνω της τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας κατά την είσοδό της στο χώρο.

Η Κάτια κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Την βλέπουμε κυρίως σε event που έχουν να κάνουν με τη μόδα, σε θεατρικές παραστάσεις όπου συνοδεύεται από τον Σάκη Ρουβά ή σε βραδιές που θέλει να στηρίξει φίλους της. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, λείπει όμως από το μεγάλο πάρτι του περιοδικού.

πηγη:www.tlife.gr