“Καυτή” η Ε.Δ.Ε. που διέταξε ο Δήμαρχος για το Ζούμπερι!

Προβληματισμός για την εξέλιξη της έρευνας

Έτοιμος να ¨πάρει κεφάλια¨αιρετών και υπαλλήλων,δηλώνει στους στενούς του συνεργάτες ο Ηλίας Ψινάκης ,με τα όσα συνέβησαν στην παραλία του Ζούμπερι ,καθώς οι απανωτές  καταγγελίες για το θέμα ,¨απέδωσαν¨ένα διόλου ευκαταφρόνητο πρόστιμο στον δήμο.
Η πορεία της έρευνας αφήνει αρκετά ερωτηματικά για την ορθότητα των καταγγελλόμενων,αρχής γενομένης από την χαλικόστρωση της παραλίας,που καταγγέλθηκε ως δημοτική αυθαιρεσία φέτος,ενώ η συγκεκριμένη διαδικασία ακολουθείτε επί σειρά ετών,σε μια προσπάθεια της εκάστοτε δημοτικής αρχής,να εξομαλύνει τις επιφάνειες στις παραλίες από τα υλικά που συσσωρεύονται κατά τους χειμερινούς μήνες.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ,δεν πραγματοποιήθηκε κάποια πρωτόγνωρη για την περιοχή παρέμβαση,ενώ το γεγονός ότι οι καταγγελίες φούντωσαν την στιγμή που εγκρίθηκε μια ακόμα άδεια για επιχείρηση εστίασης στην περιοχή προβληματίζει τους ασκούντες την έρευνα.
Τα μέχρι στιγμής δεδομένα της Ε.Δ.Ε. για τα οποία ενημερώνεται συνεχώς ο Δήμαρχος ,στερούν από κάποιους αιρετούς αλλά και υπαλλήλους το δικαίωμα να ευχαριστηθούν τον ύπνο τους,αφού ο Ηλίας Ψινάκης φαίνεται αποφασισμένος να αποδώσει τις ευθύνες που αναλογούν στον οποιοδήποτε κατάφερε αυτό το οικονομικό πλήγμα στους δημότες…
Σήμερα Τρίτη 27 Ιουνίου,στο δημοτικό συμβούλιο ,αναμένεται να συζητηθεί αυτό το θέμα,και αυτός είναι ένας από τους λόγους που το marathonnews θα καλύψει ζωντανά την συνεδρίαση ,ούτως ώστε κάθε δημότης να ενημερωθεί για την εξέλιξη παρακολουθώντας ζωντανά την συζήτηση.