Κρήτη: Σκότωσαν γιαγιά και της βούτηξαν τη σύνταξη – Ανατροπή στον μυστηριώδη θάνατο!

Η δολοφονία αναστατώνει την Κρήτη. Η άτυχη γιαγιά βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η σύνταξη της είχε κάνει φτερά…

Ο μυστηριώδης θάνατος της γιαγιάς στην Κρήτη, ήταν τελικά δολοφονία. Φως στις συνθήκες του θανάτου της 85χρονης γυναίκας από τη Γαλιά έριξε ο ιατροδικαστής που αποφάνθηκε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη γυναίκα έφερε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι όχι πάντως από αιχμηρό αντικείμενο και άφησε την τελευταία της πνοή μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο σπίτι που ζούσε.

Αρχικά το θάνατό της κάλυπτε ένα πέπλο μυστηρίου και πολλοί υπέθεσαν πως επρόκειτο για πτώση που της στοίχισε τη ζωή. Η αυτοψία του ιατροδικαστή όμως ανέτρεψε τα αρχικά δεδομένα, με τους συγγενείς της γιαγιάς να δηλώνουν οργισμένοι.

Τη σκότωσαν και βούτηξαν τα χρήματα της σύνταξης

Σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί στο χωριό συνδέουν την υπόθεση με το ότι χθες η άτυχη γυναίκα εισέπραξε τη σύνταξη του ΟΓΑ, αφήνοντας να εννοηθεί πως έπεσε θύμα ληστείας. Τη σκέψη αυτή, ενισχύει το γεγονός πως δεν βρέθηκαν σπίτι τα χρήματα της σύνταξης. Κανείς πάντως δεν κατάλαβε πως έγινε το κακό. Κανείς δεν είδε το δράστη ή τους δράστες της δολοφονίας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών. Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από τους γείτονες της μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της όπου ζούσε μόνη της μετά το θάνατο του συζύγου της.

 

Πηγή: cretalive.gr