Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν μέχρι και την Παρασκευή στην Αθήνα, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία, για σήμερα έχουν προγραμματιστεί ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος.

Το ίδιο θα ισχύσει και αύριο Παρασκευή, κατά την ημέρα διεξαγωγής της πορείας, οπότε θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Ακόμη, σύμφωνα με απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ. Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Ωστόσο, παρακαλούνται οι οδηγοί, έως και την Παρασκευή 17-11-2017, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της πρεσβείας των Η.Π.Α., καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

 

πηγη: www.madata.gr