Μπαλάφας: «Μια στραβή» ήταν ο θάνατος του 11χρονου στο Μενίδι

Εντύπωση και αντιδράσεις προκαλούν όσα δήλωσε για το πρωτοφανές περιστατικό στο Μενίδι, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, μετά από σχετική ερώτηση. Ο Γιάννης Μπαλάφας επέλεξε να πλέξει το εγκώμιο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης λέγοντας ότι μείωσε αισθητά την εγκληματικότητα, χαρακτηρίζοντας τον άδικο θάνατο του11χρονου μαθητή στην αυλή του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα, «μια στραβή»

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο», δήλωσε ο Γιάννης Μπαλάφας.

«Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μιαστραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι» είπε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό skai.

Και συνέχισε: «Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ…».

 

ΠΗΓΉ: msn.com