Ο δολοφόνος της Δώρας τα αλλάζει.Τι λέει τώρα για το άγριο έγκλημα

Στην στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα, μίλησε ο δικηγόρος του 58χρονου δολοφόνου Ν. Λουκόπουλος. Σύμφωνα με τον ίδιο ο πελάτης του υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Δώρα. «Σε μένα έχει αναφέρει ότι δεν είχε ανθρωποκτόνα πρόθεση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λουκόπουλος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος του 58χρονου “αυτό το οποίο φέρεται να έχει ομολογήσει στην αστυνομία διαφέρει ουσιωδώς από αυτό το οποίο είπε σε μένα. Σε μένα είπε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση”.

Μάλιστα, όπως σαφώς υπαινίχθηκε ο δικηγόρος του 58χρονου η ομολογία έγινε υπό την πίεση των αστυνομικών και ενώ εκείνος υπέφερε από στερητικό σύνδρομο.

“Έχει ομολογήσει στην αστυνομία χωρίς της παρουσία συνηγόρου, ένας άνθρωπος ο ποίος υπέφερε από στερητικό σύνδρομο” ανέφερε ο δικηγόρος.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο συνήγορος του 58χρονου πλέον φαίνεται ότι αμφισβητείται και το γεγονός ότι ο δολοφόνος χτύπησε 14 φορές με το μαχαίρι την άτυχη εφοριακό. “Αριθμός χτυπημάτων δεν αναφέρεται στην έκθεση του ιατροδικαστή” είπε ο συνήγορός του.

πηγη: www.madata.gr