Ολονύχτιο καρτέρι της αστυνομίας για τον εμπρηστή της Πάτρας – έκαψε ακόμη δύο οχήματα!

Σε επιφυλακή παρέμεινε όλη τη νύχτα ισχυρή δύναμη της Ασφάλειας Πάτρας και η πυροσβεστική υπηρεσία με το φόβο της επανεμφάνισης και πραγματοποίησης νέου χτυπήματος από τον παρανοϊκό εμπρηστή μηχανών και αυτοκινήτων, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα έχει παραδώσει στην πυρά περισσότερα με έξι οχήματα.

Άνδρες της Ασφάλειας Πάτρας είχαν «ακροβολιστεί» στα σημεία που κατά κύριο λόγο συνηθίζει να χτυπά ο εμπρηστής, ενώ την ίδια ώρα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη βάρδια νύχτας ήταν σε επιφυλακή. Ωστόσο ο εμπρηστής των μηχανών σε πυλωτές και προσόψεις πολυκατοικιών επέλεξε να μην εμφανιστεί, θεωρώντας ότι μετά το χθεσινοβραδινό χτύπημα το ανθρωποκυνηγητό το οποίο έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του θα του δυσκόλευε το έργο και θα τον έφερνε αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της σύλληψης.

Την ίδια ώρα οι ένοικοι του διαμερίσματος στο οποίο κινδύνεψε να παραδοθεί στις φλόγες μετά τον εμπρησμό των δύο μηχανών που ήταν σταθμευμένες έξω από αυτό χθες το βράδυ (στην διασταυρωση των οδών Πέλοπος και Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα), δεν μπορούν να πιστέψουν σε αυτό που του συνέβη ενώ στις περιοχές που δρα ο εμπρηστής οι κάτοικοι είναι ανήσυχοι

 

πηγη: www.zougla.gr