Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το βίντεο που έφτιαξαν οι θαυμαστές τους για το γάμο τους

Η αντίστροφή μέτρηση για τον γάμο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά έχει ήδη ξεκινήσει. Όλα σχεδόν είναι έτοιμα για τον γάμο της δεκαετίας. Η όμορφη τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου (ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας) στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην έπαυλη του κύριου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι θα είναι και οι κουμπάροι!

Εκείνη τη μέρα, παρόλο που θα τηρηθούν τα έθιμα και η παραδόσεις που απαιτεί μια τέτοια τελετή, θα μοιάζει πιο πολύ σαν οικογενειακή γιορτή. Αυτό μας έδειξε άλλωστε και το ιδιόχειρο προσκλητήριο που ετοίμασε το ζευγάρι για τους καλεσμένους του.

Σε λιτό στυλ, με τα αρχικά του Σάκη και της Κάτιας να εμπεριέχονται σε μια καρδιά αλλά το κάλεσμα στο γάμο γίνεται από το ζευγάρι και τα 4 παιδιά του: Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη, Απόλλωνα. Η πρόσκληση έχει τον, γνωστό σε όλους μας πια, γραφικό χαρακτήρα του Σάκη και η καρδιά είναι μία ιδέα των παιδιών και αποτελεί βασικό στοιχείο της διακόσμησης και του concept του γάμου.

Την πρόσκληση συνόδευσε ένα ακόμα σημείωμα στο οποίο το ζευγάρι γνωστοποιεί πώς αντί δώρου επιθυμεί να γίνει δωρεά στο Σύλλογο “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” για την ενίσχυση των σκοπών του. Ο Σάκης Ρουβάςως Αγγελιοφόρος της Ελπιδας και του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”, όπου είναι και ο πρώτος εθελοντής δότης στην Τράπεζα Μυελού των Οστών, δείχνει για ακόμα μία φορά, έμπρακτα, την στήριξή του την στήριξή του στο έργο του Συλλόγου

Στο δεύτερο σημείωμα υπάρχει, επίσης, μία custom made διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα ονόματα του Σάκη και της Κάτιας και τη φράση “Μια ζωή μαζί”: sakiskatia@miazoimazi.gr.

Φυσικά, τα μηνύματα αγάπης και οι ευχές δεν έχουν σταματήσειl ενώ την ίδια όρο οι θαυμαστές του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη γεμίζουν τα social media με φωτογραφίες και βίντεο του ζευγαριού, δείχνοντας έτσι την ανυπομονησία τους για το γάμο. Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω!

 

Η ώρα η καλή όμορφα πλάσματα ❤?? #SuperVideo ?? #Repost @hryssasrlove: Πλησιάζει η ομορφότερη μέρα που όσοι σας αγαπάμε εδώ και πολύ καιρό την περιμέναμε.Που το σπίτι σας θα γεμίσει ακόμη περισσότερη ευλογία.Που θα σας καμαρώσουμε γαμπρό και νύφη στα σκαλιά της Εκκλησίας.Θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου η χαρά να μη φύγει ποτέ από το σπίτι σας και να την έχετε ως μόνιμη συγκάτοικο και η λύπη να μένει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά σας πάντα.’Οτι καλύτερο σας εύχομαι αδυναμίες μου.Πάντα μαζί κι αγαπημένοι να είστε πάντα.Σας αγαπώ πολύ . @sakisrouvas @katiazygouli ❤❤❤❤❤❤ #Wedding #Soon #SakisAndKatia #MiaZoiMAzi #SuperCouple #AmazingCouple #Couple #Love #EndlessLove #Instalove #Happiness #CantWait #10days #SakisRouvas #KatiaZygouli #YouAreMyDestiny #Song #Music #MusicVideo #Video #InstaVideo #Rouvofamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @sakisrouvasfanss στις

πηγη;www.tlife.gr