Σάκης Ρουβάς: Πέρασε τη γιορτή του πατέρα στο κρεβάτι αγκαλιά με τα παιδιά του

Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να έχει μια ανοδική επαγγελματική πορεία τα τελευταία 26 χρόνια και να γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία σε ότι αν εμπλακεί αλλά είναι πάνω από όλα μπαμπάς! Η οικογένειά του αποτελεί πάντα το σημείο αναφοράς του και στο σπίτι του ξεχνά τα πάντα καθώς η μόνη προτεραιότητα είναι τα παιδιά του: η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας. Με τη μικρή του “συμμορία” πέρασε και την Κυριακή που έχει μάλιστα και ιδιαίτερη σημασία αφού είναι η Γιορτή του Πατέρα. Ο ίδιος μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους και είναι ότι πιο τρυφερό έχουμε δει μέχρι σήμερα!

Στην αγκαλιά του Σάκη βρίσκεται ο βενιαμίν της οικογένειας και ξαπλωμένα δίπλα του στο κρεβάτι είναι τα υπόλοιπα παιδιά καθώς και οι κολλητοί τους. Από την παρέα δεν λείπει κι ένας τετράποδος φίλος!

Μια ακόμα πιο δυνατή οικογενειακή στιγμή θα ζήσουν και σε λίγες μέρες που θα γίνει ο γάμος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Πρωταγωνιστές και σε αυτή την περίπτωση θα είναι τα παιδιά.

 

Τόσο ο Σάκης όσο και η Κάτια έχουν δηλώσει σε συνεντεύξεις τους πως τα 4 παιδιά τους ήταν και ο λόγος που αποφάσισαν τελικά να ανέβουντα σκαλιά της εκκλησίας.

πηγη:www.tlife.gr