Σε κρίσιμη κατάσταση 15χρονος που κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα στις γραμμές του ΟΣΕ

Στο Νοσοκομείο Παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού» στην Αθήνα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω των εκτεταμένων εγκαυμάτων, 15χρονος Λαρισαίος μαθητής που το βράδυ του Σαββάτου «κεραυνοβολήθηκε» από ρεύμα υψηλής τάσης στις γραμμές του ΟΣΕ, στον Εμπορικό Σταθμό στο Μεζούρλο.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, ο 59χρονος φύλακας του ΟΣΕ στο Μεζούρλο άκουσε μια έκρηξη μεταξύ των γραμμών, από την οποία έκρηξη πήραν φωτιά ξερόχορτα. Ετσι κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία έχοντας την εντύπωση, σύμφωνα με μαρτυρίες, πως πρόκειται για φωτιά και παίρνοντας έναν πυροσβεστήρα και μια κουβέρτα πήγε και ο ίδιος για να βοηθήσει στην κατάσβεση έως ότου καταφθάσουν οι πυροσβέστες.

Για να διαπιστώσει έντρομος ότι στην 7η γραμμή και ανάμεσα σε δυο βαγόνια, φλεγόταν ένας νεαρός άνδρας. «Καιγόταν σαν λαμπάδα» τόνισε σοκαρισμένος ο 59χρονος φύλακας του ΟΣΕ στους αστυνομικούς.

Λίγο αργότερα, Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 15χρονο στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του από τα εκτεταμένα εγκαύματα (στο 90% του σώματος), κρίθηκε απαραίτητη η εσπευσμένη διακομιδή του στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, όπου παραμένει νοσηλευόμενος σε ιδιαίτερα κρίσιμη.

 

πηγη: www.madata.gr