Σοκ στον Άρη: Συνελήφθη ο Νίκος Λάσκαρης!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Νίκος Λάσκαρης – Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης συνελήφθη με διεθνές ένταλμα σύλληψης και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ – Δεν επιβεβαιώνεται η είδηση της σύλληψης από τις αστυνομικές αρχές

Είδηση που έπεσε σαν κεραυνός στον Άρη και γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ έγινε γνωστή το απόγευμα της Πέμπτης καθώς ο ιδιοκτήτης της «κίτρινης» ΚΑΕ συνελήφθη με διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol.

Το ένταλμα φέρεται να είχε κοινοποιηθεί στον Εισαγγελέα Γιώργο Νούλη εδώ και λίγες μέρες, ενώ ακολούθησε ενεργοποίησή του από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και κατά συνέπεια η σύλληψη του Λάσκαρη στην Αθήνα.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης φέρεται να συνελήφθη εξαιτίας της δικαστικής διένεξης που είχε με Λετονό πρώην συνεργάτη του σχετικά με την αγοραπωλησία χρυσού μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και της μήνυσης που του έχει καταθέσει εκείνος για υπεξαίρεση 100 εκατ. ευρώ.

Ο Λάσκαρης οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και πλέον το ανώτατο δικαστικό συμβούλιο θα αποφανθεί για την κράτησή του και για το αν θα εκδοθεί στις ελβετικές Αρχές.
ΠΗΓΗ:www.sport-fm.gr