Survivor: Ο Ντάνος είναι ήδη ο μεγάλος νικητής! Στρώνουν «χρυσάφι» στα πόδια του (videos)

Μπορεί ο Ντάνος να είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης στο Survivor και του επάθλου των 100.000 ευρώ, ωστόσο τα οφέλη που έχει ήδη αποκομίσει ο Αγγελόπουλος και ας μην το ξέρει ακόμα, είναι πολλά και… πλουσιοπάροχα.

Ηδη, πληροφορίες θέλουν πολλές εταιρίες να περιμένουν… πώς και πώς τον Ντάνο να βγει από το Survivor και να του προσφέρουν αποκλειστικά συμβόλαια για να διαφημίζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Κάτι που ακούγεται ως απόλυτα φυσιολογικό αφού ο Ντάνος έχει κερδίσει εντυπώσεις και ουσία και τρελαίνει με την παρουσία του στο Survivor τα μηχανάκια της μέτρησης τηλεθέασης, έχοντας μάλιστα ιδιαίτερη απήχηση στον γυναικείο πληθυσμό.

Βέβαιο είναι λοιπόν, πως τα 100.000 ευρώ που θα κερδίσει ως πιθανός νικητής του παιχνιδιού θα μοιάζουν με… ψίχουλα μπροστά στα χρήματα που θα του προσφερθούν για να γίνει και τηλεοπτικός αστέρας, διαφημίζοντας προϊόντα εταιρίας που είναι διατεθειμένη να του στρώσει… χρυσάφι στα πόδια του, με προτάσεις που δεν αποκλείεται να αγγίξουν ή και να ξεπεράσουν το 1.000.000 ευρώ.

Πάντως, θα έχει και ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε και τη στάση που θα τηρήσει ως άνθρωπος ο Αγγελόπουλος, απέναντι στον… πανικό που τον περιμένει εκτός παιχνιδιού και αν θα επιτρέψει στον εαυτό του να μετατραπεί σε τηλεοπτικό «προϊόν»…

 

 

πηγη:www.dokari.gr