Tα ζώδια για το 2018! Ετήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως το πλανητικό σύστημα αφορά κυρίως στον κόσμο των ιδεών και των απόλυτων ιδανικών. Εμείς καλούμαστε να το ακολουθήσουμε με κάθε τρόπο, γιατί εκεί κρύβεται ένα Θείο σχέδιο για τον καθένα μας ξεχωριστά. Άλλωστε, αυτό δείχνει και το ατομικό ωροσκόπιο του καθενός. Το θέμα είναι να καταφέρετε να δείτε αυτή τη χρονιά μέσα από τις πλανητικές επιταγές και να διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις τρικλοποδιές που βάζει ο ανάδρομος Ερμής ή πώς μπορείτε να γίνετε σοφότεροι από τις Πανσελήνους, τις Νέες Σελήνες ή τις ΕκλείψειςΌπως ο Οδυσσέας, θα χρειαστεί να μάθετε να μετουσιώνετε τις δυσκολίες σε εργαλεία αυτογνωσίας και τις χαρές σε ευκαιρία ευγνωμοσύνης προς το θεό.

Ακολουθήστε το ρητό του Μπέρναρντ Σω: «οι άνθρωποι που πάνε μπροστά σε αυτό τον κόσμο, είναι αυτοί που σηκώνονται, αναζητούν τις συνθήκες που θέλουν κι αν δεν τις βρουν, τις διαμορφώνουν μόνοι τους». Πορευτείτε βασισμένοι σε αυτό και θα πετύχετε… Καλή σας χρονιά!!! 

ΚΡΙΟΣ ♈

Το 2018 ξεκινάει με συγκρατημένη αισιοδοξία κυρίως για τους Κριούς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο (21/3 έως και 30/3), γιατί νιώθετε πλέον μέσα σας ότι κάτι αλλάζει. Μάλλον ωριμάζετε, γίνεστε εκ των πραγμάτων πιο συμμαζεμένοι και «φιλοσοφείτε» περισσότερο τις επαγγελματικές σας κινήσεις.

Από τις 27 Ιανουαρίου η αισιοδοξία γίνεται μεγαλύτερη, αφού θα νιώσετε ότι κάτι διαφοροποιείται σε επίπεδο πνευματικής αναζήτησης. Μπορεί μερικοί από εσάς να αισθάνεστε σαν σύγχρονοι Δον Κιχώτες, γιατί ο αλτρουισμός και μια έντονη πνευματική φλόγα θα σας χαρακτηρίζει. Η επίλυση των προβλημάτων σας, αλλά κι η ενέργειά σας θα χρωματιστούν από κινήσεις που σχετίζονται με ισχυρές πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Με πίστη στο καλό, τόλμη, εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αλλά και στο σύμπαν θα κάνετε διάφορες κινήσεις. Αυτό θα διαρκέσει μέχρι και τις 17 Μαρτίου.

Γενικά ο Μάρτιος, θα είναι ένας μήνας που θα δείτε μεγάλη διαφορά γιατί οι ιδέες σας θα είναι πολύ δυναμικές και κυρίως δημιουργικές, σε προσωπικό επίπεδο. Θα είστε ειλικρινείς και το αυθόρμητο στοιχείο της προσωπικότητάς σας θα είναι εντονότερο.

Θα σας απασχολήσουν νομικά θέματα, επιχειρήσεις εξωτερικού, ξενοδοχειακές υποθέσεις κι ανώτερες γνώσεις. Γενικά δυναμικές εξορμήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις και προς όλα τα επίπεδα. Καλός μήνας θα είναι ο Μάρτιος και σε ιδέες αλλά και σε ερωτικές γνωριμίες. Οικονομική εύνοια θα υπάρχει τον Απρίλιο, καινούργια ξεκινήματα με θετική διάθεση, αλλά χρειάζεται προσοχή να μη γίνετε πολύ επιθετικοί κι απόλυτοι στο κυνήγι της εξουσίας και των φιλοδοξιών σας, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Από τις 16 Μαΐου, η «παλέτα» σας θα γεμίσει με τα χρώματα της φιλίας, της κοινωνικής ευαισθησίας και της ομαδικότητας. Θα προσπαθήσετε να δραστηριοποιηθείτε μέσα από μια οργάνωση, ένα κόμμα ή κάποιο σύλλογο, με στόχο το κοινωνικό καλό. Αν δεν κάνετε κάτι από αυτά, τουλάχιστον θα έχετε διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο και θα έχετε αποκτήσει νέες φίλιες, μία εκ των οποίων ενδεχομένως να καταλήξει σε μια σημαντική ερωτική σχέση, που μπορεί να επισημοποιηθεί.

Από 13 Αυγούστου έως και 10 Σεπτεμβρίου η ενέργειά σας και πάλι θα χτυπήσει ταβάνι, αφού οι επαγγελματικές και κοινωνικές φιλοδοξίες σας θα διαφοροποιήσουν εντελώς την εικόνα σας. Καρκίνος, Αιγόκερως, Λέων, Ζυγός κι Υδροχόος, θα είναι τα άτομα, με τα οποία θα ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους.

Θα βουτήξετε στα βαθιά φέτος και θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για το κοινό καλό, παρά για τους προσωπικούς σας στόχους. Θα κεντρίσουν την προσοχή σας προχωρημένα ενδιαφέροντα, όπως τεχνολογία, αστροφυσική, ψυχολογία, αστρολογία, κομπιούτερ, τηλεόραση, κοινωνική ηγεσία, αλλά και πολιτική, εκφρασμένα όμως με διαφορετική μορφή.

Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, ο Αύγουστος και ο Νοέμβριοςκρύβουν ευκαιρίες για γάμο, αλλά και για καλές κι επωφελείς συνεργασίες.

Η χρονιά μπορεί να άρχισε με βήμα αργό και συγκρατημένη ορμή, αλλά θα κλείσει με μεγάλη αισιοδοξία κι ευχάριστα ανοίγματα για το μέλλον. Η τύχη θα σας χαμογελάσει και σίγουρα θα έρθουν ευκαιρίες για χρήματα. Μάλιστα, από τις 10 Νοεμβρίου και μετά θα νιώσετε πιο ελεύθεροι κι ανάλαφροι.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η χρονιά αρχίζει με έντονη διάθεση να πετύχετε τους στόχους σας, με δικά σας μέσα και γι’ αυτό καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια. Θα δώσετε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σας, ώστε να πετύχετε το ποθητό αποτέλεσμα, με έναν τρόπο πολύ μεθοδικό, αλλά κι ιδιαίτερα επιθετικό. Στην πορεία θα διαπιστώσετε, πως η βοήθεια που υπολογίζατε από συγκεκριμένα άτομα δε θα έρθει κι αυτό θα σας στεναχωρήσει και θα σας βγάλει παράπονο. Μπορεί να φτάσετε στο σημείο να παραδώσετε στους άλλους τη δύναμη σας.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα έρθουν και καλά. Ο Δίας από τον Σκορπιό σας φέρνει συνεχώς ευκαιρίες για νέες επεκτάσεις κι ανοίγματα και σας βοηθά να επιδράτε θετικά στους γύρω σας. Μια πιθανή συμβίωση -ή γάμος για τους πιο τολμηρούς- θα βελτιώσει τη ζωή σας.

Όλα δείχνουν πως σας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσετε, χωρίς απαραίτητα να διαφοροποιήσετε τη ρουτίνα σας.

Κι ενώ αντιστέκεστε με νύχια και με δόντια να μην αλλάξετε τίποτα, το σύμπαν, από την αρχή του χρόνου, σας ωθεί να διαχειριστείτε με άλλο τρόπο τις οικονομικές υποθέσεις με τρίτους, το κράτος, ακόμα και με το σύντροφό σας.

Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας με τόλμη και τις μεταφυσικές κι υπαρξιακές ανησυχίες σας με πιο ελεύθερη σκέψη. Τα ταξίδια κι η γνώση θα αποτελέσουν τα εργαλεία για να πάτε μπροστά.

Θα κινηθείτε σε δυο βασικούς άξονες: ο πρώτος είναι η τάση για σταθερότητα, οργάνωση και πολλή δουλειά. Ο δεύτερος θα είναι η απόδραση από το παλιό και τετριμμένο, με στόχο την εξυγίανση. Μια μετακίνηση που θα γίνει ξαφνικά, ενώ αρχικά σας φαινόταν βουνό, τώρα θα αναλογιστείτε για ποιο λόγο δεν την πραγματοποιήσατε νωρίτερα.

Ο Ουρανός που θα μπει στο ζώδιο σας στις 16 Μαΐου και θα παραμείνει ως τον Απρίλιο του 2026, θα φέρει ανατροπές σε όλα τα επίπεδα. Όλα αυτά θα συμβούν σιγά σιγά, αλλά είναι σίγουρο πως ο «αέρας» σας θα αλλάξει.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, από τις 16 Μαΐου, θα βιώσετε μια μεγάλη αλλαγή. Νέες πληροφορίες κι ένα καινούργιο επίπεδο αντίληψης, έστω και με το ζόρι, θα είναι τα δώρα σας.

Μέχρι και τις 12 Αυγούστου, θα λάβουν χώρα μεγάλες ανατροπές, οι οποίες θα γίνουν μέσα από κόντρες κι επιθετική συμπεριφορά. Να θυμάστε πως πρέπει να προασπίζετε το νέο και το διαφορετικό, ώστε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Αφεθείτε στο «ποτάμι» της ζωής, με τις καλές και τις αντίξοες συνθήκες κι εκπαιδευτείτε, προκειμένου να φτάσετε στο στόχο σας.

Από Σεπτέμβριο ως και μέσα Νοεμβρίου, θα ακολουθήσετε αναγκαστικά νέες διαδρομές σε επαγγελματικό, κοινωνικό κι οικογενειακό επίπεδο. Η κατάσταση ομαλοποιείται κι όλα γίνονται ευκολότερα από τις 16 Νοεμβρίου και μετά.

Θα μπείτε με έναν ιδιαίτερο τρόπο στα ενδότερα ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει υπερβολικά και τότε θα καταλάβετε πως μπορείτε να βιώσετε την υγιή συντροφικότητα. Πιθανότατα να βρεθείτε σε κατάσταση γάμου ή συμβίωσης. Πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν και εσείς να ζήσετε πολύ διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν. Φεβρουάριος, Απρίλιος, Μάιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος είναι οι μήνες που το ερωτικό στοιχείο γίνεται πολύ εντονότερο.

Το ίδιο διάστημα ευνοούνται και τα επαγγελματικά σας γιατί οι συνεργασίες γίνονται πιο ομαλές και θα μπορέσετε να κερδίσετε χρήματα πιο εύκολα από άλλες φορές κι ίσως με τη βοήθεια άλλων ατόμων.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η χρονιά ξεκινάει με έντονες σκέψεις, που θα σας οδηγήσουν να δείτε μια νέα πραγματικότητα, η οποία θα είναι πιο πιεστική, ενώ θα βρεθείτε ενώπιον ευθυνών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Φέτος το κάρμα των Διδύμων είναι να νοικοκυρευτούν, οπότε αν είστε πολύ καιρό με ένα άτομο μάλλον θα το αποκαταστήσετε. Επίσης, υπάρχει η περίπτωση να συμβεί κάτι ξαφνικό και πολύ ισχυρό, το οποίο δε θα παίρνει αναβολή.

Οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε οικονομικές συνεργασίες. Επίσης, θα σας απασχολήσουν θέματα της εφορίας και θα συντονιστείτε, προκειμένου να εισπράξετε για λογαριασμό σας, αλλά και για τρίτους. Όλα αυτά θα σας υποχρεώσουν να δείξετε ένα πιο σταθερό και συγκροτημένο πρόσωπο.

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες κι η πίεση, ώστε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, μεγάλη, αλλά στον ορίζοντα υπάρχουν καλά νέα σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα πειραματιστείτε με στόχο να αναβαθμίσετε τη ζωή σας και να την κάνετε ποιοτικότερη.

Από το τέλος Ιανουαρίου και μέχρι 17 Μαρτίου, θα προσπαθήσετε να λάβετε ανταπόδοση από τους άλλους για όσα τους έχετε προσφέρει. Πιθανόν να το κάνετε με έναν ανταγωνιστικό τρόπο κι ίσως γίνετε πιεστικοί, αλλά γενικά θα βρίσκεστε σε καλή φάση.

Το διάστημα μεταξύ 17 Μαρτίου και 13 Μαΐου, θα είναι μια πολύ δυναμική περίοδος, παραγωγική σε ιδέες και τρόπους για να τις εφαρμόσετε. Θα είστε άκρως αποτελεσματικοί κι ενδεχομένως να κερδίσετε γρήγορα χρήματα. Από τις 16 Μαΐου μέχρι και τις 12 Αυγούστου, θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να βελτιώσετε τη ζωή σας, ακολουθώντας έναν πολύ διαφορετικό δρόμο που θα σας οδηγήσει στη δική σας αλήθεια.

Ιούλιο κι Αύγουστο θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε χρήματα γιατί θα νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας και θα είστε ενωτικοί με τους γύρω σας. Σεπτέμβριος, Οκτώβριος κι ως τα μέσα Νοεμβρίου θα κάνετε προσπάθειες να ξεφύγετε από την επαναλαμβανόμενη επαγγελματική ρουτίνα και να αποκτήσετε νέες συνήθειες.

Ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας υπό τη μορφή δυνατής καταιγίδας και σίγουρα θα προχωρήσετε εντελώς αναπάντεχα. Καλοί μήνες θα είναι ο Αύγουστος κι ο Νοέμβριος.

Σε οικονομικό επίπεδο, θα μπείτε πλέον σε πολύ βαθιά μονοπάτια, θα γίνετε πιο σοβαροί και θα αναζητήσετε να κάνετε δουλειές που πιθανόν να είναι κατώτερες από τις δυνατότητές σας. Θα ακολουθήσετε καινούργιες τακτικές και θα δείξετε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Το εξωτερικό θα αποτελέσει μεγάλο δέλεαρ για εσάς και σίγουρα από το Μάιο μέχρι το τέλος Αυγούστου θα δοκιμάσετε την τύχη σας σε πράγματα που θα σας δώσουν μια καινούργια προοπτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Πολλά αλλάζουν στη ζωή σας. Στόχος σας πλέον είναι η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Ο Κρόνος στον άξονά σας κατά κάποιο τρόπο σας βάζει σε τάξη και σας παρακινεί να βγάλετε τα καλύτερα και πιο τίμια στοιχεία του χαρακτήρα σας. Τα πράγματα δε θα είναι ούτε δύσκολα ούτε εύκολα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από εσάς και το μονοπάτι που θα επιλέξετε να βαδίσετε.

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 17 Ιανουαρίου στον άξονά σας βοηθά να κάνετε ξεκαθαρίσματα, να διαχωρίσετε το σωστό από το λάθος, «ελέγχοντας» υπό το φως του προβολέα τους γύρω σας, σε όλες τις πτυχές της ζωής σας.

Είστε σε δίλλημα, θέλετε να ξεφύγετε από τα πλοκάμια των άλλων και να μην κάνετε όσα θέλουν εκείνοι, γιατί νιώθετε την ανάγκη να βρείτε τον αληθινό σας εαυτό. Όταν αποφασίσετε να γίνετε πιο δυναμικοί, ώστε να επιλύσετε τα θέματα που σας ταλαιπωρούν, όλα θα γίνουν ευκολότερα. Με τόλμη κι εξωστρέφεια, βγαίνοντας έξω να κυνηγήσετε και να κατακτήσετε τους στόχους σας θα επιφέρετε την αλλαγή, ακόμα και σε πνευματικό επίπεδο.

Από τις 18 Μαρτίου έως και τις 16 Μαΐου, θα εστιάσετε στα δικά σας ζητήματα κι ανάγκες. Ο στόχος είναι να τα διεκπεραιώσετε, ώστε να μπορέσετε στη συνέχεια να βοηθήσετε και τους γύρω σας. Σ’ αυτή τη φάση θα γίνετε πιο ανταγωνιστικοί κι ίσως λίγο επιθετικοί.

Από το τέλος Ιουνίου μέχρι και τα μέσα Ιουλίου, αναλαμβάνετε δράση σε προσωπικό κι οικογενειακό επίπεδο, με σκοπό την εξυγίανση των σχέσεων και την κατά περίπτωση διαφοροποίησή τους.

Αν μέχρι τώρα έχετε δουλέψει σωστά κι έχετε λειτουργήσει δίκαια, να γνωρίζετε πως αυτή η χρονιά θα σας ανταμείψει. Θα ωριμάσετε πολύ και θα επιχειρήσετε να ξεκινήσετε κάτι ολοκληρωτικά δικό σας, ώστε να αποφύγετε συνεργασίες που δε σας ταιριάζουν. Επίσης, θα δώσετε προτεραιότητα στα οικογενειακά θέματα και θα αναλάβετε όσες περισσότερες ευθύνες μπορείτε.

Στον ερωτικό τομέα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, αφού θα γίνουν επιστροφές από το παρελθόν και συγχρόνως θα κάνετε μια καινούργια αρχή με τα ίδια άτομα. Θα πραγματοποιήσετε στροφή στον τρόπο που κινείστε, διότι θα είστε αισιόδοξοι και ταυτόχρονα πολύ παθιασμένοι. Ακόμα, θα προσανατολιστείτε στην απόκτηση παιδιών.

Αναλαμβάνετε ευκολότερα ρίσκα σε επαγγελματικό επίπεδο κι αυτό αποδίδει. Αν ακολουθήσετε τον κλασικό, παραδοσιακό τρόπο που έχετε συνηθίσει, τα οφέλη θα είναι μικρότερα. Προσέξτε τις συνεργασίες και τις συμφωνίες που θα κάνετε γιατί οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες κι ένας λάθος χειρισμός μπορεί να αποβεί μοιραίος.

Από τα μέσα Μαΐου ως τα μέσα Ιουνίου, το Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και το Δεκέμβριο, θα έχετε την τιμητική σας σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς.

ΛΕΩΝ ♌

Η καινούργια χρονιά ξεκινάει με δυνατό πάθος για να κατακτήστε όσα επιθυμείτε. Αλλάζετε όλα όσα σας μπλοκάρουν κι αυτό είναι ευεργετικό για σας και σας φέρνει δώρα. Το σημαντικό είναι ότι αρχίσετε να επιλύετε ανοιχτά θέματα του παρελθόντος και μάλιστα άμεσα και γρήγορα.

Από το τέλος Ιανουαρίου και μέχρι τις 17 Μαρτίου, θα γίνετε υπερβολικά δυναμικοί γιατί θα σας παρουσιαστούν μεγάλες ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θα δράσετε με έναν τολμηρό και ταυτόχρονα πιο πνευματικό τρόπο για τα δικά σας δεδομένα κι αυτό θα σας βοηθήσει να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας. Θα κατορθώσετε να ταυτιστείτε με τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας κι αυτό θα σας δώσει ώθηση να υλοποιήσετε το οτιδήποτε, χωρίς να φοβάστε ότι θα εκτεθείτε.

Θέτετε νέους στόχους αναφορικά με την κοινωνική σας αποκατάσταση, οι οποίοι όμως δε συνδυάζονται εύκολα με τις φιλοδοξίες σας, διότι χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς, τους οποίους δε είστε διατεθειμένοι. Ο Αιγόκερως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας κι η οικογένεια θα επηρεάσει τις επόμενες κινήσεις σας, κυρίως σε όσους έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Μάιο, Ιούνιο κι ως τα μέσα Αυγούστου, θα δώσετε αγώνα για να αποκαταστήσετε τη φήμη σας, προσφέροντας στους άλλους ή δουλεύοντας για αυτούς. Θα ασχοληθείτε με πρωτοποριακά θέματα, παρ’ ότι δε σας είναι εύκολο, γιατί εκ φύσεως επιδιώκετε να έχετε ηγετική θέση σε ό,τι κάνετε. Χρειάζεται να βγείτε από αυτό το πλαίσιο, να συνυπολογίσετε τις ανάγκες σας, αλλά και τις ευκαιρίες που σας δίνονται και να κινηθείτε ανάλογα. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι κι ακατόρθωτο.

Επίσης, πρέπει να προσέξετε τις προσωπικές σας σχέσεις, κυρίως αν συζείτε ή είστε πολλά χρόνια παντρεμένοι. Προσπαθήστε να επιφέρετε τη βελτίωση και να μετριάσετε την τάση που έχετε να επιβάλλεστε.

Η ιστορία θα επαναληφθεί από τις 12 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου. Βιαστικές αποφάσεις για συγκατοίκηση ή γάμο, αλλά και συνεργασίες. Θα γίνετε πιο κοινωνικοί και δημοφιλείς. Θα ψάξετε για νέες γνώσεις και θα σας γοητεύσουν οι πρωτοποριακές ιδέες. Εφ’ όσον μπείτε στη λογική να γίνετε πιο συντροφικοί, θα ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων.

Από τις 6 ως τις 30 Μαρτίου, από τις 14 Ιουνίου ως τις 9 Ιουλίου, από τις 8 Αυγούστου ως τις 8 Σεπτεμβρίου κι όλο το Νοέμβριο θα είναι μια καλή περίοδος για τα ερωτικά σας, κυρίως αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Οφέλη από οικογενειακά και κληρονομικά ακίνητα, από ασφάλειες, κέρδη από επενδύσεις, θα σας δώσουν μεγαλύτερες ευκαιρίες για να αναβαθμιστείτε σε όλα τα επίπεδα. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά θα αρχίσει μια περίοδος εύνοιας, ιδίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η χρονιά ξεκινάει με καλές προϋποθέσεις. Θα κάνετε νέο ξεκίνημα και θα γίνετε πιο ανάλαφροι. Η καινούργια αρχή θα χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα και θα έχει μια ιδιαίτερη χροιά. Θα χρειαστεί να εκφράσετε μια εντελώς διαφορετική ταυτότητα, πιο πρωτοποριακή και πιο ευέλικτη.

Από τις αρχές του χρόνου θα γίνετε πιο δυναμικοί και δραστήριοι, αναφορικά σε οικογενειακά θέματα. Σίγουρα θα υπάρξουν διαφωνίες κι ίσως συγκρούσεις, για να καταφέρετε να ξεφύγετε από τα πρέπει και τα «μη». Όταν αναγνωρίσετε την αξία σας και δώσετε στον εαυτό σας ό,τι του αρμόζει, θα νιώσετε πιο απελευθερωμένοι.

Ταξίδια, καινούργια γνώση, επικοινωνία με άτομα που θα σας ανοίξουν μια νέα πόρτα σε ενδιαφέροντα και χόμπι. Γενικά, θα βιώσετε μια διαφορετική πραγματικότητα, η οποία θα σας κατευθύνει σε δρόμους φιλόδοξους και πρωτοποριακούς.

Από 18 Μαρτίου ως και 15 Μαΐου θα υπάρξουν ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη κι ό,τι ρίσκα αναλάβετε θα είναι εκ του ασφαλούς.

Η καθημερινότητά σας αλλάζει τελείως και θα πρέπει να την ακολουθήσετε, ώστε να μη χάσετε την ευκαιρία για εξέλιξη κι αναγέννηση. Από τις 16 Μαΐου ως τις 12 Αυγούστου, μπορεί να συμβούν πράγματα που δε θα είναι εύκολο να αντιληφθείτε και θα πρέπει να κάνετε στροφή 180 μοιρών. Πιθανότατα να χρειαστεί να αλλάξετε διατροφή και να γυμναστείτε. Για να εξελιχθείτε στην εργασία σας, οφείλετε να αναπτύξετε τις γνώσεις σας στους υπολογιστές και το ιντερνέτ.

Από τις 15 Νοεμβρίου και μετά, θα χαλαρώσουν οι ρυθμοί, θα μπορέσετε να μπείτε σε καταστάσεις πιο συναισθηματικές και θα δείξετε ενδιαφέρον για τους γύρω σας.

Στον ερωτικό τομέα θα έχετε πολλές αναστολές γιατί θα γίνετε πιο σοβαροί κι ώριμοι. Θα διστάζετε να μπείτε σε μια νέα σχέση, αν αυτή δεν έχει ξεκάθαρη προοπτική. Οι πρώτες 20 μέρες του Ιανουαρίου θα είναι μια καλή περίοδος για γνωριμίες με προοπτικές για δέσμευση. Από τις 11 Φεβρουαρίου ως 7 Μαρτίου, όπως και ο Απρίλιος κι ο Μάιος, θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον σε επίπεδο γνωριμιών. Οι καλύτεροι όμως μήνες θα είναι ο Ιούλιος, ο Σεπτέμβριος, ο Οκτώβριος κι ο Δεκέμβριος.

Θα δείτε μεγάλη βελτίωση στα οικονομικά σας, ασχολούμενοι με καινούργια αντικείμενα και κάνοντας καλές συνεργασίες, οι οποίες θα βασίζονται σε καινοτόμες επενδύσεις. Η καλύτερη περίοδος θα είναι ο Ιανουάριος, ο Απρίλιος κι από τα μέσα Νοεμβρίου ως το τέλος του χρόνου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Βλέπετε πως κάτι καινούργιο έρχεται. Παρ’ ότι ο Κρόνος σας στενεύει τα όρια, εσείς ανεβάζετε τον πήχη κι αναδεικνύετε -έστω και με πίεση- τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας. Αυτό θα ισχύσει κυρίως για τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου. Θα δείτε από διαφορετική οπτική γωνία τη ζωή, τις σχέσεις και την εργασία σας, αναγνωρίζοντας πως οι οικογενειακές αξίες, η δημιουργία δικής σας οικογένειας και το υψηλό αίσθημα του καθήκοντος σας ωριμάζουν.

Το καλό είναι πως θα έχετε αρκετές ευκαιρίες αυτό το χρόνο για να κάνετε καλύτερες οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Έτσι, θα εξασφαλιστείτε περισσότερο και θα πάψουν να σας απασχολούν θέματα επιβίωσης.

Από τα τέλη Ιανουαρίου, θα δραστηριοποιηθείτε δυναμικά και με μεγάλη ταχύτητα, ώστε να ανατρέψετε τα αρνητικά δεδομένα. Θα έχετε έντονη διάθεση για νέα γνώση κι ο τρόπος που θα επικοινωνείτε θα είναι τόσο δραστικός, που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για τον εαυτό σας. Ταξίδια και νέες εμπειρίες θα δώσουν λύσεις στα αδιέξοδά σας και μια άλλη προοπτική σε ό,τι κάνετε. Κατανοείτε ευκολότερα αυτά που σας συμβαίνουν, γεγονός το οποίο αλλάζει την πραγματικότητα προς το καλύτερο.

Αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας, γιατί αν έχετε βιώσει πόνο ή θυμό, αυτόματα θα δημιουργήσετε τις συνθήκες για να αναπαραχθούν.

Από τις 18 Μαρτίου και μέχρι τις 15 Μαΐου, θα είναι μια έντονη περίοδος, με πίεση σε επαγγελματικό επίπεδο, φιλοδοξίες κι επιθετικές κινήσεις, οι οποίες θα αποφέρουν αποτέλεσμα. Προσέξτε μόνο να μην έρθετε σε ρήξη με άτομα της οικογένειας ή του ευρύτερου κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Μέχρι και τον Αύγουστο, θα βιώσετε δυνατές καταστάσεις, θα ρισκάρετε στα επαγγελματικά σας και ταυτόχρονα θα γίνετε πολύ ερωτικοί.

Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών θα βιώσετε την επανάσταση και την αλλαγή στο πετσί σας. Μη συμβιβαστείτε με πράγματα που σας τελματώνουν. Μπορεί προσωρινά να νιώθετε ότι αποσυντονίζεστε αλλά θα κρατήσει για λίγο και θα είναι για καλό σας.

Στον ερωτικό τομέα δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, αφού το σύμπαν είναι μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Σε οικονομικό επίπεδο, όταν αποφασίσετε να ξεφύγετε από την πεπατημένη οδό, είναι βέβαιο πως θα κερδίσετε πολλά χρήματα και μάλιστα ξαφνικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Είστε οι μεγάλοι πρωταγωνιστές αυτής της χρονιάς, αφού μέχρι και το Νοέμβριο πολλά πράγματα θα μπουν στη θέση τους, αρκεί να είστε συγχωρητικοί, να ανοίγετε νέους δρόμους και να αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα θέματα.

Η χρονιά θα ξεκινήσει δυναμικά, γιατί ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σας, με αποτέλεσμα να ενδυναμώνει τη παρουσία σας. Παίρνετε πάνω σας όσες ευθύνες σας αναλογούν, γιατί νιώθετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και θα κριθείτε γι’ αυτό. Προτιμάτε να κρύψετε την υπερβολική ευαισθησία σας, ακόμα κι αν αυτό σας επιβαρύνει. Είναι μια περίοδος έντονης αυτογνωσίας και θα έχετε τη δύναμη να θέσετε «τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων».

Από το τέλος Ιανουαρίου και μετά, θα «τρέξετε» περισσότερο τα οικονομικά σας θέματα κι ίσως μερικοί από εσάς σκεφτείτε σοβαρά να μεταναστεύσετε για να εργαστείτε στο εξωτερικό ή να κάνετε μια δουλειά που σχετίζεται με αυτό. Ο τρόπος που θα λειτουργήσετε το μεγαλύτερο διάστημα, θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με θέματα τεχνολογίας, έρευνας, εφευρέσεων και κατασκευών.

Επιθυμείτε να προσφέρετε σε ανθρωπιστικό επίπεδο, σε άτομα ή ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι τόσο έντονη η θέλησή σας, που αισθάνεστε όπως το λιοντάρι στο κλουβί, μέχρι να αναλάβετε δράση.

Από τις 11 Φεβρουαρίου ως τις αρχές Μαρτίου κι από την 1η Απριλίου ως τις 24 Απριλίου, θα είναι μια καλή περίοδος για τα ερωτικά σας.

Η μεγάλη είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο και στον άξονά σας, θα επηρεάσει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Πιθανόν, μια μη αναμενόμενη έκρηξη στις στενές σχέσεις ή σε συνεργασίες που θεωρούσατε δεδομένες θα σας εκπλήξει. Τελικά όμως θα διαπιστώσετε ότι εσείς κατά βάθος αναζητούσατε αυτή την εξέλιξη, γιατί νιώθατε πως έκλεινε ένας κύκλος.

Από τις 9 Σεπτεμβρίου έως και τις 31 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα ευνοήσει κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

Καλύτερη περίοδος για τα επαγγελματικά σας θα είναι από τις 16 Νοεμβρίου ως το τέλος Δεκεμβρίου, όπου όλα θα έρθουν αβίαστα και με έναν πολύ γλυκό και εύκολο τρόπο.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας αποτελεί την καλύτερη σύμμαχο, αναφορικά με την ερωτική σας ζωή. Γι’ αυτό και θα συνεχίσετε να είστε πρωταγωνιστές για μεγάλο διάστημα. Επαγγελματικά, θα κάνετε ανοίγματα που θα σας οδηγήσουν σε καινούργιους δρόμους. Προσέξτε να μην είστε δογματικοί και να μην αναλώνεστε σε κόντρες, γιατί δε θα έχουν αίσιο τέλος. Μετά τις 15 Νοεμβρίου τα πράγματα ηρεμούν πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ξεκινάει η χρονιά κι η σκέψη σας είναι διαφορετική, γιατί είστε αρκετά ανακουφισμένοι, αφού ο Κρόνος έφυγε πλέον από το ζώδιό σας κι αυτό σας ξαλαφρώνει, καθώς νιώθετε πως επιτέλους τελείωσε το βασανιστήριο σας. Δεν θα είστε τόσο ενθουσιώδεις κι υπερβολικοί, γεγονός που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε περισσότερο.

Προς το τέλος της χρονιάς ο Δίας στο ζώδιό σας θα βάλει το χεράκι του και θα επιδιορθώσει όλα τα κακώς κείμενα. Έτσι, η χρονιά θα τελειώσει με τους καλύτερους οιωνούς, οπότε αν κάνετε υπομονή, έχοντας στο μυαλό σας το ρητό «τα αγαθά κόποις κτώνται», θα συναντήσετε τη μεγάλη σας ευκαιρία. Γιατί όπως και να το κάνουμε, μπορεί ο Κρόνος να σας έφερε ωριμότητα, σοβαρότητα και -σε κάποιες περιπτώσεις- μεγάλη εξέλιξη, ταυτόχρονα όμως σας ζόρισε. Οπότε, τώρα ήρθε η ώρα να δείτε σιγά-σιγά και τα υπόλοιπα χρώματα του ουρανού.

Για να μην καλομαθαίνετε όμως, το σύμπαν σας επιφυλάσσει κι ένα άλλο όριο, το οποίο λόγω της γνώσης που ήδη έχετε αποκτήσει θα το βάλετε εσείς στον εαυτόν σας, αντιλαμβανόμενοι τις συνθήκες που επικρατούν.

Μάλλον θα γίνετε υπερβολικά συγκεντρωτικοί κι ίσως πιο σφιχτοί όσον αφορά τις σπατάλες. Θα μειώσετε τις έξτρα παροχές στον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους, γιατί θα έχετε στόχο την αποταμίευση. Επιλέγετε πιο λιτή ζωή και περιορίζετε τις εξόδους, το καλό φαγητό και τα ξενύχτια.

Στον ερωτικό τομέα, θα βρεθείτε στη δίνη των επιθυμιών σας και θα δείτε τα πράγματα με άλλη οπτική. Το σημαντικότερο είναι να βασίζετε τη σχέση σας στην κατανόηση και τη φιλία και σίγουρα όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Στα οικονομικά σας βοηθά πολύ ο Άρης, αφού από τις 27 Ιανουαρίου θα βρίσκετε στο ζώδιό σας και σας «προικίζει» με μεγάλο δυναμισμό και γι’ αυτό δε σας φοβίζει τίποτα. Μετά τις 17 Μαρτίου, θα ενεργήσετε με γνώμονα την ηθική, στοχεύοντας στην επίτευξη ισορροπιών.

Γενικά η χρονιά θα κυλήσει ευχάριστα, γιατί θα έχετε συνεχόμενες ευκαιρίες να ξεπεράσετε τα αδιέξοδα. Κάπου στην άκρη του μυαλού σας πιστεύετε ότι μπορεί να ανταμειφθείτε για πράξεις και κινήσεις του παρελθόντος. Να είστε έτοιμοι να συμβούν ακόμα και θαύματα στη ζωή σας, κυρίως σε θέματα κληρονομιάς ή οικονομικών ευκαιριών. Το μεγάλο σας όπλο είναι ότι αντιλαμβάνεστε πιο εύκολα την ψυχική σας δύναμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ξεκινάτε τη χρονιά με τη διάθεση να ισορροπήσετε και να επεκταθείτε. Σε αυτό βοηθάει η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας κι αποτελεί δώρο για σας. Από την άλλη, σας συνοδεύει ο Κρόνος, γεγονός πολύ θετικό, αφού σας βοηθά να διορθώσετε θέματα σχετικά με την κοινωνική σας θέση αλλά και την οικογένεια. Η αρχή έχει ήδη γίνει, οπότε προχωράτε να φτιάξετε το παρόν, προσθέτοντας την ανάλογη ποιότητα για να συνεχίσετε στο μέλλον.

Από τις 12 Ιανουαρίου ο Ερμής που θα είναι, επίσης, στο δικό σας ζώδιο,ζητά να υλοποιήσετε τις ιδέες σας, καθώς και να ξεκαθαρίσετε πρακτικά ζητήματα που σας επηρεάζουν άμεσα. Το ζητούμενο είναι μην αφήσετε τις πιεστικές σκέψεις να ορίζουν τη ζωή σας και να εμπιστεύεστε περισσότερο την καρδιά σας. Μόνο έτσι θα καθοδηγηθείτε σωστά.

Η μεγάλη συγκέντρωση των πλανητών στον Αιγόκερω και κυρίως στη Νέα Σελήνη στις 17 Ιανουαρίου, θα επηρεάσει περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Μπορεί να νιώσετε ότι όλες οι υποχρεώσεις πέφτουν πάνω σας, αλλά μια ξαφνική κι απρόβλεπτη εξέλιξη, που θα φέρει καινούργια δεδομένα, θα σας απελευθερώσει.

Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα βιώσετε σιγά-σιγά τις επιδράσεις του Κρόνου αλλά και τα δώρα του. Θα μπορείτε να διακρίνετε πιο εύκολα, τι σας κάνει καλό και τι όχι. Από τις 18 Μαρτίου θα περάσει κι ο Άρης στο ζώδιό σας, οπότε το κύρος σας, η προσωπική κι η κοινωνική σας δύναμη σε συνδυασμό με τις φιλοδοξίες σας, θα αλλάξουν τελείως το status σας. Ο στόχος είναι να κάνετε το παν για να καταξιωθείτε επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά.

Από τις 18 Μαρτίου και μετά, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Αν όμως δε γίνουν όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει, θα γεμίζετε ενοχές κι αγχώνεστε. Θα πρέπει να το διαχειριστείτε σωστά, κρατώντας τις ισορροπίες. Το Μάιο και τον Ιούνιο τα πράγματα θα σοβαρέψουν, καθώς ενδέχεται να σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να κάνετε οικογένεια.

Γενικά, η χρονιά θα κυλήσει πολύ δυναμικά κι όλα θα γίνουν κατά κάποιο τρόπο πολύ γρήγορα. Θα έχετε μπείτε πλέον σε διαφορετική τροχιά για να τα προλάβετε όλα. Η διάθεσή σας να ανέλθετε και να επιτύχετε είναι το στοίχημα που έχετε βάλει με τον εαυτόν σας.

Οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου και μετέπειτα, θα βιώσετε διάφορες αλλαγές, με στόχο να ξαναβρείτε την χαμένη σας δύναμη, αλλά και τον αυθορμητισμό σας. Μέχρι και τον Μάιο θα δοκιμάσετε τις αντοχές σας, για να δείτε αν μπορείτε να παραμείνετε αυθεντικοί, χωρίς να θίγεστε ή να βλάπτονται τα συμφέροντά σας.

Από τα μέσα Μαΐου, θα ασχοληθείτε επισταμένως με τα οικονομικά σας και θα κερδίσετε χρήματα με έναν πολύ πρωτότυπο και ξεχωριστό τρόπο.

Ερωτικά θα αναζητήσετε την εκκεντρικότητα και θα βγείτε τελείως έξω από καλούπια. Μην ξεχνάτε όμως ότι πρέπει να τη συνδυάσετε με την παράδοση, γιατί αυτό σας κάνει νιώθετε καλύτερα. Όλη σχεδόν η χρονιά θα είναι καλή, γιατί επεκτείνετε τον κύκλο σας και σίγουρα θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία.

Στον οικονομικό τομέα, αναβαθμίζεστε υιοθετώντας νέους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων, πιστεύετε περισσότερο στις συνεργασίες κι αναπτύσσετε καινοτόμα project. Ιδανικό διάστημα είναι από το Μάιο ως τα μέσα Αυγούστου και από το Σεπτέμβριο ως τις 14 Νοεμβρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Έχετε πολλά να κάνετε αυτή τη χρονιά, γιατί θα ενεργοποιηθείτε τόσο δυναμικά, που ούτε εσείς δε θα πιστεύετε τη μεγάλη αυτή αλλαγή. Το 2018 ξεκινάει ήρεμα για σας και καλό θα είναι να το εκμεταλλευτείτε, γιατί πριν τελειώσει ο Ιανουάριος θα σας επισκεφτεί η Αφροδίτη, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να εισπράξετε όλο το καλό κομμάτι του ζωδίου σας. Θα είστε φιλικοί κι ενωτικοί με τους άλλους κι αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα. Οι σκέψεις σας κι ο τρόπος που θα πικοινωνείτε θα έχουν κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο.

Ο Άρης στο ζώδιό σας θα παίξει το μεγαλύτερο ρόλο αυτή τη χρονιά στη ζωή σας, αφού θα παραμείνει για ένα μεγάλο διάστημα (θα ανάδρομος από τέλη Ιουλίου έως τέλη Αυγούστου), οπότε θα έχετε δυναμική δράση και θα εξωτερικεύετε ευκολότερα τα συναισθήματα σας, δείχνοντας ποιοι πραγματικά είστε.

Από το Μάιο μέχρι και τα μέσα Αυγούστου, θα κινείστε σε γρήγορους και κυρίως πολύ επιθετικούς ρυθμούς, ειδικά όταν θα θέλετε να ξεπεράσετε το παρελθόν αλλά σας εμποδίζουν. Στις 11 Σεπτεμβρίου θα επανέλθει ο Άρης στο ζώδιό σας έως και τις 14 Νοεμβρίου. Θα μπορείτε να αναγνωρίσετε πιο εύκολα συμπεριφορές και καταστάσεις που ταιριάζουν στον ψυχισμό σας. Θα βρείτε νέα ενδιαφέροντα και κυρίως θα επικεντρωθείτε σε πρωτοποριακά και ιδιαίτερα χόμπι, που θα σας εκφράζουν.

Κάποιοι ίσως νιώσετε ότι δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε τα πράγματα και θα έχετε έντονη την αίσθηση ότι πρέπει να αποσυρθείτε για ένα διάστημα για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Δε θα εξωτερικεύσετε τα προβλήματα σας γιατί θα έχετε την ανάγκη να κρατήσετε ήπιους τόνους.

Στα ερωτικά σας θα είστε μαχητές κι επειδή θα ρισκάρετε, θα υπάρξουν συνεχόμενες ευκαιρίες. Η καλύτερη περίοδος είναι από τα μέσα Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου, ο Μάιος και από τα μέσα Ιουνίου έως και 9 Ιουλίου όπου υπάρχουν ευκαιρίες για γάμο. Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου κι ο Νοέμβριος ίσως φέρουν έναν έρωτα από το εξωτερικό.

Γενικά, το πλανητικό σύστημα θα σας ευνοήσει αρκετά αυτή τη χρονιά κι όταν θα μπει πλέον ο Άρης στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να βρείτε το στόχο σας και να τον πετύχετε. Επενδύσεις σχετικές με ακίνητα ή μια παλιότερη δουλειά θα σας αποφέρουν χρήματα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το 2018 πιστεύετε ότι θα είναι μια χρονιά ξεκάθαρων λογαριασμών και κατά μία έννοια έχετε δίκιο. Αλλάζετε υπερβολικά, εμβαθύνετε περισσότερο κι αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη σοβαρότητα όλες τις υποθέσεις σας. Η διασκέδαση κι η χαλάρωση δε θα περιλαμβάνονται τόσο πολύ στην καθημερινότητά σας. Δε θα είστε επιεικείς και δε θα χαρίζεστε σε άτομα που σας έχουν ενοχλήσει ή πληγώσει.

Έχετε την αίσθηση πως λαμβάνετε μια θεϊκή καθοδήγηση, αφού τα πράγματα πάνε καλά, συναναστρέφεστε με θετικούς ανθρώπους κι αναγνωρίζετε ότι ακόμα και κάποιες δύσκολες συνεργασίες τελικά έγιναν για καλό. Μακροπρόθεσμα θα ανταμειφθείτε με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Σίγουρα για ένα χρονικό διάστημα θα κινηθείτε σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο, χωρίς όμως να σταματήσετε να μαθαίνετε καινούργια πράγματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε φτερά. Υποθέσεις σχετικές με το εξωτερικό θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε ταξίδια, αλλά και να περιμένετε κάτι θετικό.

Το Φεβρουάριο και μέχρι τα μέσα Μαρτίου, θα αναδείξετε το πολύ δυνατό σας κομμάτι, είτε υπερασπιζόμενοι τους αδύναμους είτε λειτουργώντας με φιλοσοφικό και πνευματικό τρόπο.

Από τα μέσα Νοεμβρίου, η χρονιά θα αλλάξει τελείως κι όλα τα φώτα θα πέσουν πάνω σας με τον καλύτερο τρόπο. Η τύχη θα σας χτυπήσει την πόρτα κι οφείλετε να την καλωσορίσετε με πλατύ χαμόγελο.

Στα ερωτικά θα έχετε ανατροπές και «φαντάσματα» από το παρελθόν θα γυρίσουν πίσω. Παρ’ όλα αυτά εσείς θα πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Καλή περίοδος είναι από το Φεβρουάριο μέχρι το Μάρτιο, ο Απρίλιος έως τα μέσα Μαΐου που πιθανόν να προχωρήσετε σε γάμο, ο Ιούλιος, ο Σεπτέμβριος, ο Οκτώβριος κι ο Δεκέμβριος.

Στα οικονομικά, είναι η χρονιά που χρειάζεται να διατηρήσετε όσα έχετε, παρά να κάνετε ανοίγματα. Τους τρείς πρώτους μήνες του χρόνου θα είστε ιδιαίτερα δραστηριοποιημένοι και θα κινηθείτε πολύ δυναμικά, καταστρώνοντας σχέδια κι οργανώνοντας καλύτερες κινήσεις. Προετοιμάζεστε για τον επόμενο γύρο, που θα είναι στο το τέλος του 2018. Κάποιοι θα δοκιμάσετε άλλους δρόμους, μακριά από την πεπατημένη οδό. Ακόμα κι η δουλειά σας να μην πηγαίνει τόσο καλά, με κάποιο τρόπο θα εξασφαλίζετε χρήματα.

Από το Νοέμβριο και μετά η τύχη σας χαμογελάει και σας δίνεται η δυνατότητα να ζήσετε πιο ξέγνοιαστα και χαρούμενα.

Πηγή:   astrology.gr  babyradio.gr