Tα ζώδια σήμερα 22 Ιανουαρίου !

Κριός

Γενικά

Από σήμερα, Κριέ, μπορείς να δώσεις λύσεις σε όσα δεν κατάφερνες στο παρελθόν. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις βάλει, όπως και κάποια σχέδια σου. Φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα, χωρίς να αποσπάσαι από τους στόχους σου. Να ξέρεις ότι στο τέλος η επιτυχία θα είναι δική σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις μπει, Κριέ, σε περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα χαλαρά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, αρχίζουν και καλυτερεύουν. Πρόσεξε σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

Ταύρος

Γενικά

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτή την περίοδο στην κοινωνική ζωή σου, Ταύρε. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα τα οποία πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις τη δέουσα ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις κάποια παράπονα, Ταύρε, που πρέπει να τα εκφράσεις στο ταίρι σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, διότι με τον ερωτισμό που διαθέτεις, σίγουρα θα προκύψει κάποια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Ταύρε. Σε συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα μπορείς να προχωρήσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις, για να σε ικανοποιήσουν. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

Δίδυμος

Γενικά

Μπορείς σήμερα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις, Δίδυμε, και διακρίνεσαι από πολύ καλή επικοινωνία. Καταφέρνεις να βρίσκεις κέντρο τους στόχους που έχεις θέσει από το παρελθόν. Θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Με ό,τι καταπιαστείς όμως, θα το καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και, πάνω από όλα, δε θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Δίδυμε, πρόσεχε στις αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος

Γενικά

Ξεκινάς τη μέρα σου, Καρκίνε, με έντονη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Κοίταξε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου. Μην κάνεις κάποια υπερβολή και μην προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου, δεν κάνεις καθόλου καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στη σχέση σου, Καρκίνε, θα ξεπεραστούν. Δείξε περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη, Καρκίνε, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που σε βαραίνουν από το παρελθόν. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Χρηματικές συναλλαγές, γενικώς, και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Λέων

Γενικά

Σήμερα, Λέων μου, η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου κι έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να εμφανιστούν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από την εξέλιξη των γεγονότων και βγεις από το πρόγραμμα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας αλλά και ο ρομαντισμός, Λέων μου, θα παίξουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που προέρχονται από την καθημερινότητα σου. Εσύ, που η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να εξωτερικευτείς λίγο και, με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Υδροχόο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις, Λέων, που αφορούν τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις. Διάφορα θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Παρθένος

Γενικά

Σήμερα, Παρθένε μου, απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις! Μερικές φορές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δε μπορείς να ξεσπάσεις. Φρόντισε να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν προβληματικά. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις τη μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, Παρθένε, θα καταπλήξει! Δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στην δουλειά σου, Παρθένε, καλό είναι να αποφύγεις αλλαγές και, προπάντων, να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έξυπνα για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

Ζυγός

Γενικά

Είσαι σε έντονο άγχος, Ζυγέ, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας. Προσπάθησε σήμερα να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου όμως, να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Ζυγέ, θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Φρόντισε να μη βγεις από το πρόγραμμά σου, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Σκορπιός

Γενικά

Μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις, Σκορπιέ. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Όμως μια μέρα είναι, και θα περάσει. Θα έχεις σήμερα πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Είναι κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μια φορά, Σκορπιέ, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή σου διάθεση, θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας. Για σένα, που δεν έχεις ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Υδροχόο και σε ευνοεί, έφτασε ο καιρός για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να βάλεις σε δράση σχέδια, που έχεις από τα παρελθόν. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να έχεις προγραμματισμό, διότι ήδη έχεις βγει έξω από τον προϋπολογισμό σου.

Τοξότης

Γενικά

Οι εξελίξεις γύρω σου, Τοξότη, είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να βγάλεις εις πέρας πολλά θέματα. Απόφυγε σήμερα την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις, ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς και πως ό,τι ολοκληρώνεις, θα αναγνωριστεί. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα προγραμματίσεις άψογα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή σήμερα, Τοξότη, σε αυτά που λες, διαφορετικά θα ακουστούν λόγια, που θα φέρουν φασαρίες με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, φρόντισε να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως

Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις κάποια απερίσκεπτη κίνηση και σε διαβεβαιώνω, ότι στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Σήμερα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μη συνεχίζεις να ασχολείσαι αποκλειστικά με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς και παραμελείς το ταίρι σου, Αιγόκερε, διότι μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, θα τα πας αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για καινούργια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα ζητήματα νόμου.

Υδροχόος

Γενικά

Σήμερα, Υδροχόε, θα δεις κάποιες καταστάσεις με άλλο μάτι. Ίσως μέσα από κάποιους ανθρώπους αρχίσεις να αντιμετωπίζεις τις συνθήκες με θετική ενέργεια. Μάθε να παίρνεις, αλλά και να δίνεις. Με προσοχή όμως, για να μη φτάσεις στα άκρα. Ούτε να τα δίνεις όλα, χωρίς να παίρνεις κάτι για τον εαυτό σου, αλλά ούτε και να τα παίρνεις όλα, χωρίς να δίνεις το παραμικρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου, Υδροχόε μου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις, οπότε σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι ,τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα σε ευνοήσει και θα έρθει μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για τα πολλά θέματα, Υδροχόε, που σε απασχολούν στη δουλειά σου, φρόντισε να μην αγχώνεσαι, αφού θα τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς προσεκτικά για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ιχθύς

Γενικά

Έχεις μπει, Ιχθύ, σε μια περίοδο, που οι θετικές αλλαγές σε καταπλήττουν και πολλές καταστάσεις στη ζωή σου, πηγαίνουν πολύ καλά. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία και να μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μην κινηθείς βιαστικά και προπάντων πριν πράξεις οτιδήποτε, να το σκεφτείς αρκετά προγραμματισμένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει σήμερα να αφήσεις την ονειροπόληση, Ιχθύ, και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε με το ταίρι σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ιχθύ, θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις μερικές καταστάσεις. Θα τα καταφέρεις όλα με ιδιαίτερη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Πηγή:   oroskopos.gr