Tα ζώδια σήμερα 25 Ιανουαρίου.

Κριός

 

Γενικά

Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα, Κριέ. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δε θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου, Κριέ, σε σχέση με το ταίρι σου. Θα υπάρχουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάνε λίγη υπομονή και σε περιμένουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Στα οικονομικά σου, αυτό το διάστημα θα έχεις την τάση να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα και να παρασύρεσαι.

Ταύρος

Γενικά

Μπορεί αυτό το διάστημα, Ταύρε, να αισθάνεσαι ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν. Σήμερα, κοίτα να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά, και να μην αγχωθείς. Πάνω από όλα, αν κάτι γίνει, σου συνιστώ να το ξανασκεφθείς πολλές φορές, πριν αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που δεν πρέπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, Ταύρε, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Εσένα, που δεν έχεις ταίρι, περιμένει μια νέα γνωριμία και σε βεβαιώνω, ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου και όλα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε σήμερα να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Δίδυμος

Γενικά

Από σήμερα, Δίδυμε, φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις για τα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη και χωρίς επηρεασμό. Ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων μπορείς να κάνεις σήμερα. Απόφυγε οποιεσδήποτε τάσεις απομόνωσης μπορεί να έχεις, διότι δε θα σου κάνουν καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Δίδυμε, να μιλήσεις με το ταίρι σου για να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που σε μπερδεύουν και σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, σήμερα θα έχεις πολύ άγχος και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος όμως είναι κατάλληλη για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα, καθώς οφείλεις να καλύψεις υπάρχουσες εκκρεμότητες.

Καρκίνος

Γενικά

Σήμερα, Καρκίνε, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο. Καλύτερα να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε αγχώνουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Καρκίνε, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Καρκίνε. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να λύσεις θέματα, που μέχρι τώρα είναι στάσιμα. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που αφορούν το μέλλον.

Λέων

Γενικά

Πολλά πράγματα, Λέων, αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα και από τη θετική τους πλευρά και δεν θα απαισιοδοξείς για τίποτε. Κατάστρωσε σήμερα ένα πλάνο, έναν ορθολογικό προγραμματισμό και όλα θα τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, Λέων, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά, διότι θα έχεις μπερδέματα. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη στην ζωή σου ταίρι, μην τα παρατάς, καθώς αυτή την περίοδο με τον μαγνητισμό που διαθέτεις, μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων, θα συμβούν κάποιες αλλαγές που θα είναι ευχάριστες. Πρέπει, λοιπόν, να προετοιμαστείς, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

Παρθένος

Γενικά

Αρχίζεις να ξαναβρίσκεις και πάλι τους ρυθμούς σου, Παρθένε μου. Αυτό σε κάνει να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα, κι έτσι θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Κοίτα σήμερα να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα, που μπορεί να θέλουν άμεση λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου, Παρθένε, και θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συζητήσεις, Παρθένε, για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη δουλειά σου, αλλά πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για σένα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός

Γενικά

Πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, Ζυγέ, για να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το μέλλον σου, ενώ δε θα σου μένει χρόνος για να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου. Πρέπει να προσέξεις τη διατροφή σου και να βρίσκεις ώρες για να ξεκουράζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μη σκέφτεσαι σήμερα, Ζυγέ, καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, φρόντισε σήμερα να υλοποιήσεις τις ιδέες που έχεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, καλό είναι να τα προγραμματίσεις τα πράγματα περισσότερο, διότι δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.

Σκορπιός

Γενικά

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, Σκορπιέ θα είναι πολλές. Πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό σήμερα να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να πράξεις και τι σε συμφέρει. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και μην ανοίγεσαι στους πάντες. Δεν σκέφτονται όλοι σαν και σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτισμό έχεις, Σκορπιέ μου, αλλά ξέρεις και να ελιχθείς εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη σχέση, βεβαιώνω, ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Υδροχόο, έφτασε ο καιρός που θα βρεις το ταίρι που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου, Σκορπιέ. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς βέβαια να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.

Τοξότης

Γενικά

Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές, Τοξότη μου. Πρέπει όμως να μην προχωράς με βιαστικά βήματα, αφού μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά δε θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα, θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα για να λύσεις προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε, Τοξότη, να κάνεις σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις όλες τις δυνατότητες στη δουλειά σου, Τοξότη, να τα πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη, για να αλλάξεις όλα αυτά που δε σου αρέσουν. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις και σε συμβόλαια.

Αιγόκερως

Γενικά

Θα έχεις έντονο εκνευρισμό, Αιγόκερε, και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που θα κωλυσιεργούν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι, ό,τι κι αν γίνει. Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Αιγόκερέ μου, και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν αποφασίσεις και μιλήσεις με το ταίρι σου για τα αισθήματα που έχεις για εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις σήμερα κάποια αλλαγή και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος

Γενικά

Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ έναν αγώνα, Υδροχόε. Ακόμα και αν πούμε, ότι δεν πειράζει, επειδή δεν είναι σημαντικός αγώνας. Ακόμη και τότε, πρέπει να προσπαθούμε, διότι η νίκη σε έναν αγώνα δεν είναι σημαντική. Σημαντικό είναι να μάθεις να αγωνίζεσαι, αφού μόνο τότε θα τα καταφέρεις στην ζωή. Μέσα από μικρές νίκες και ατελείωτους αγώνες, αποκτάς αυτά που επιθυμείς. Και ο αγώνας πρέπει να συνεχίζεται, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Έτσι μαθαίνεις και αποκτάς εμπειρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε, Υδροχόε, σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου. Για σένα, που δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να γνωρίσεις τον άνθρωπο που τόσο καιρό έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου σήμερα, Υδροχόε, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, διότι θα έχεις την τάση να ξοδεύεις με υπερβολικό τρόπο χρήματα.

Ιχθύς

Γενικά

Θα αρχίσεις, Ιχθύ, να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, που τους είχες χάσει εξαιτίας θεμάτων που σε είχαν αποσυντονίσει και δε σε άφηναν να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Ό,τι κάνεις σήμερα, πρέπει να το έχεις μελετήσει πολύ καλά και να μη φερθείς καθόλου με συναισθηματισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, Ιχθύ. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργατικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, θα είναι σήμερα μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Γενικότερα πάντως, συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.

Πηγή:   oroskopos.gr