Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου!

Η πρωτοτυπία και η θετική αλλαγή που έφερε χτες το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, στους Πύρινους και τους Αέρινους του 3ου δεκαημέρου, συνεχίζεται και σήμερα! Γοητευτική, έξυπνη και αλλιώτικη επικοινωνία αλλά και σκέψη, μας φέρνει πιο κοντά στα όνειρα μας! Επιπλέον δεν θα λείψουν αυτές τις μέρες και τα ανέλπιστα μηνυματάκια που θα μας προσφέρουν χαμόγελα!

Κριός

Γενικά

Επωφελήσου από ευκαιρίες που έρχονται σε όλους τους τομείς. Τα σχέδια και το πρόγραμμά σου γίνονται ευκολότερα και η αισιοδοξία βοηθάει σε πολλές μορφές δράσης φέρνοντας επιτυχία. Μία απρόσμενη άφιξη σε γεμίζει άγχος και σε φέρνει πίσω στο παρελθόν. Είναι απαραίτητο να ξεχάσεις πράγματα που σε πίκραναν και να κρατήσεις όσα όμορφα έζησες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα γίνουν πολλές αλλαγές που θα είναι καλές. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη τα θέματα της δουλειάς. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Ταύρος

Γενικά

Παρ όλες τις δυσκολίες η διάθεσή σου βελτιώνεται και οδηγείσαι σε συμφέρουσες συμφωνίες. Μην παρασύρεσαι από θυμό και μην βιάζεσαι όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Να είσαι σε επιφυλακή καθώς απρόσμενοι κίνδυνοι κάνουν την εμφάνισή τους αναπάντεχα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να πετύχεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά σήμερα φρόντισε να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεσκάσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε σπατάλες γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμος

Γενικά

Φρόντισε την ξεκούραση και τη φυσική σου κατάσταση τώρα που οι υποχρεώσεις σου στερούν το χρόνο για τη φροντίδα του εαυτού σου. Μία αναστάτωση ανατρέπει τα σχέδιά σου και χαλάει την ψυχολογία σου. Ευτυχώς θα είναι παροδική και χωρίς κόστος. Μην προχωρήσεις σε καταστάσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις δίνοντας υποσχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στην σχέση σου προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να περάσεις με δικά σου άτομα χαλαρά ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Καρκίνος

Γενικά

Δυσκολίες σε φιλίες υποχωρούν και οι υποθέσεις σου μπαίνουν σε τροχιά προόδου που οδηγεί σε απόλυτα θετικές εξελίξεις. Πρόσεξε οικογενειακά ζητήματα που πιθανόν κρύβουν κάποιες παγίδες. Μην παρασύρεσαι από λανθασμένες και διαστρεβλωμένες πληροφορίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα θέματα της δουλειάς καλό θα ήταν σήμερα να τα ξεχάσεις λίγο και να ξεκουραστείς γιατί όλη την εβδομάδα είχες αρκετή πίεση. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι καλύτερα.

Λέων

Γενικά

Οι καταστάσεις εξακολουθούν να βρίσκονται σε έντονα επίπεδα ακόμα, αντιθέσεις και παρεξηγήσεις προκύπτουν σε οικογενειακό επίπεδο . Η κατάσταση θα βελτιωθεί, αρκεί να δείξεις ψυχραιμία και να καταφέρεις να μάθεις όλα όσα κάποιοι σου κρύβουν εξυπηρετώντας το δικό τους συμφέρον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου τα έχεις ισορροπήσει αρκετά αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από όλα αυτά με πράγματα ευχάριστα. Στα οικονομικά σου φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Παρθένος

Γενικά

Το ερχόμενο διάστημα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με κάποιο προσωπικό ζήτημα, φρόντισε να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή σε έξοδα και δραστηριότητες που πιθανόν να μη χρειάζεται να συμμετάσχεις, και τακτοποίησε εκκρεμότητες που μπορούν με την αδιαφορία σου να φέρουν ξαφνικές δυσάρεστες αλλαγές στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και να χαρείς την Κυριακή σε όλο της το μεγαλείο. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα και βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός

Γενικά

Ανατροπές αλλά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αύριο επιφυλάσσει η τύχη τώρα. Τυχόν καθυστερήσεις λόγω διαφωνίας, θα είναι προσωρινές, οι καταστάσεις δρομολογούνται με επιτυχία. Είναι πολύ σημαντικό με ώριμη σκέψη να αποφύγεις προβλεπόμενα λάθη. Μία ευχάριστη έκπληξη και δώρο σου δίνουν χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να έχεις και πολλές παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, και η μοναξιά που έχεις σε νευριάζει πια και δεν την αντέχεις σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός(σε ευνοεί ο Άρης στο ζώδιο σου) που θα βρεις το ταίρι που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεχάσεις λίγο τα επαγγελματικά σου θέματα και να περάσεις καλά. Από αύριο μπορείς να ξεκινήσεις και σε βεβαιώνω ότι θα τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου πριν κάνεις οτιδήποτε κίνηση πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ από πριν.

Σκορπιός

Γενικά

Εντάσεις και κάποια λόγια θα έχεις σήμερα. Να είσαι σε ετοιμότητα, χρειάζεται να προχωρήσεις χωρίς αρνητισμούς σε νέο ξεκίνημα. Η κατάσταση βελτιώνεται μέσα από προσπάθεια και τα προβλήματα ξεπερνιούνται. Συμβουλή αγαπημένου προσώπου σε βγάζει από πιθανό αδιέξοδο. Ετοιμάσου να την ακολουθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σε ότι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου να το πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις φασαρίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε σήμερα να χαρείς την Κυριακή με αρκετή χαλάρωση και περνώντας όμορφα. Θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που μπορεί να μην σας είναι και τόσο απαραίτητες. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό.

Τοξότης

Γενικά

Πολλά γεγονότα σημαδεύουν τις ερχόμενες μέρες το κοινωνικό σου περιβάλλον, υποθέσεις που δέχονται άσχημη διαχείριση μέσω τρίτων σε οδηγούν σε ανακατατάξεις που δε θα ήθελες αλλά δεν βρίσκεις άλλη επιλογή. Μη βιαστείς να προβείς σε οριστικές αποφάσεις τώρα που οι πλανήτες οδηγούν σε ρήξεις χρόνιες σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στην σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όλη την εβδομάδα έχεις κουραστεί αρκετά στην δουλειά σου και κατάφερες και πάρα πολλά. Σήμερα μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεχαστείς κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα πολλά. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Αιγόκερως

Γενικά

Επιστράτευσε τη διαίσθηση σου και σύντομα θα διαπιστώσεις πως ένα ολόκληρο παιχνίδι παίζεται πίσω από το πρόσωπό σου και μάλιστα με πρόστυχο και εξαιρετικά ύπουλο τρόπο. Οι αναθεωρήσεις είναι επιτακτικές και οδηγούν σε πλήρες και σκληρό ξεκαθάρισμα παλαιών λογαριασμών. Διατήρησε την ψυχραιμία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην καταπιαστείς και σήμερα που είναι Κυριακή με θέματα εργασίας. Τα έχεις καταφέρει όλα πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και ανανεωθείς για την εβδομάδα που έρχεται. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις κάποια ανάσα αισιοδοξίας.

Υδροχόος

Γενικά

Πολλά γεγονότα θα σημαδέψουν τη ζωή σου με σκληρό τρόπο ξαφνικά και ίσως οι ισορροπίες σου χαθούν για λίγο αλλά ο δυναμισμός και η λογική σου σε επαναφέρουν στην αρχική σου θέση πολύ σύντομα. Εναλλακτικές λύσεις είναι το μυστικό της επιτυχίας που η ευφυΐα σου βρίσκει με μεγάλη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι Κυριακή και είναι μέρα ξεκούρασης. Βγάλε από το μυαλό σου θέματα δουλειάς γιατί εκεί σε βεβαιώνω τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Ιχθύς

Γενικά

Η ψυχολογία σου δεν είναι στα καλύτερα επίπεδα τώρα εξ αιτίας σοβαρών υποχρεώσεων που σε βαραίνουν υπερβολικά. Η τάξη που θα βάλεις στα πράγματα θα είναι καθοριστικής σημασίας για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Να είσαι σε ετοιμότητα για προτάσεις που θα χρειαστεί να αξιολογήσεις γρήγορα και να αξιοποιήσεις άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα να κάτσεις και μιλήσεις με το ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, το πιθανότερο είναι τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό και σε ευνοεί να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου έχεις καταφέρει πολλά πράγματα να τα βάλεις σε σειρά. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να αφήσεις το μυαλό σου να ηρεμήσει και από αύριο μπορείς πια αφού θα έχεις ξεκουραστεί να ξαναμπείς στο πρόγραμμα σου. Έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Πηγή:   oroskopos.gr