Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου!

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από εχθές και οι ευνοημένοι σε θέματα έρωτα, ομορφιά αλλά και χρήματος θα είναι για το επόμενο διάστημα οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι! Ο Έρωτας ελευθερώνεται και τα ανατρέπει όλα!

Κριός

Μερικές φορές, Κριέ, κάποια άλλα άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα κι αυτό σε εκνευρίζει αφάνταστα. Κοίτα να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μην προβληματίζεσαι με ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις. Σήμερα, Κριέ, θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα βελτιώσεις τη σχέση σου. Στη δουλειά σου, Κριέ, ξεκινάει για σένα μια καινούργια περίοδος, που οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά μερικές προτάσεις που θα σου κάνουν, διότι μπορεί να είναι χρησιμότατες.

 

Ταύρος

Σήμερα, Ταύρε, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά (μη νομίζεις ότι όλοι χαίρονται με τις επιτυχίες σου). Πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα ποια άτομα σου κάνουν και ποια όχι, ώστε να προχωρήσεις πολύ γρήγορα στα ξεκαθαρίσματα σου. Βέβαια, παρασκηνιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά μην ανησυχείς, διότι δεν πρόκειται να σε επηρεάσουν σε κάτι. Καλό θα είναι, Ταύρε, σήμερα να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που τελειώσανε και να δεις το μέλλον της σχέσης με περισσότερη αισιοδοξία. Σε σένα, που δεν βρει ταίρι, με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Υδροχόο θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις. Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σε πολύ καλό δρόμο και το σωστό θα ήταν, να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυτείς. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Δίδυμος

Η σημερινή ημέρα, Δίδυμε, θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Θα σε συμβούλευα να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν με κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Απόφυγε σήμερα, Δίδυμε μου, να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε, Δίδυμε, να κινηθείς χαλαρά στη δουλειά σου, χωρίς να κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, για να τακτοποιήσεις ζητήματα που καθυστερούν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, διότι θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.

Καρκίνος

Προχώρα σήμερα με δυναμισμό, Καρκίνε, στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα γνωρίσεις μεγάλη επιτυχία. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις με ό,τι κι αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό θα είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα. Διώξε σήμερα τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις, Καρκίνε, και μη σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει μέσα στη σχέση σου. Στη δουλειά σου, Καρκίνε μου, σήμερα θα ανοιχτούν καινούργιοι ορίζοντες, για να κάνεις καινούργια πράγματα. Με ό,τι ασχοληθείς, να ξέρεις, πως θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα.

Λέων

Η μέρα σου, Λέων, θα είναι αρκετά καλή. Θα δείξεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Συνήθως όμως χρειαζόμαστε και έξωθεν βοήθεια για να πετύχουμε. Κι εσύ θα βρεις αυτή τη βοήθεια στο πρόσωπο των αγαπημένων σου ανθρώπων. Τη σημερινή μέρα στα αισθηματικά σου, Λέων, η διάθεση σου θα είναι καλή και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Σε σένα, που ακόμη κρατάς στα χέρια σου τη μοναξιά, εγγυώμαι, πως με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Υδροχόο κάτι καλό θα γίνει. Στη δουλειά σου, Λέων μου, τα πας πολύ καλά και σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τα πας και καλύτερα. Θέματα που σταματούσαν τα σχέδια σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να προσέχεις και να αποφύγεις βιαστικές κινήσεις.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα, Παρθένε, επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Έχεις βρει πρόγραμμα για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου συζητήσεις, που μπορεί να ακούσεις στον περίγυρό σου. Αναλογίσου, αν έχουν πραγματικά μεγάλη σημασία για εσένα. Έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα στη σχέση σου, Παρθένε. Το καλύτερο θα ήταν, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Η δουλειά σου, Παρθένε, έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά και μπορείς να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις ξεκινήσει από παλιά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με αποτέλεσμα να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου.

Ζυγός

Είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο, Ζυγέ. Οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις σε ό,τι καταπιαστείς. Κοίτα μόνο, να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Σε προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν καλό είναι, πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες για σένα. Μπορείς να μιλήσεις και με δικά σου άτομα. Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Εσένα, που δεν έχεις κάτι στη ζωή σου, κάποια απρόοπτα γεγονότα θα κάνουν να νιώσεις πολύ καλά. Υπάρχει μια αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου, Ζυγέ. Να ξέρεις όμως, ότι μερικά θέματα μπορεί να καθυστερούν, αλλά η επιτυχία τους είναι εξασφαλισμένη. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα, Σκορπιέ, γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Έχεις πολύ δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά και με μεγάλη υπευθυνότητα. Είσαι σε θέση να δείξεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σήμερα, μη λες πράγματα που μπορεί να μην πιστεύεις. Χρειάζεται να μιλήσεις, Σκορπιέ, και να τονίσεις κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου, ώστε να νιώσεις πιο ήρεμα. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη θα κάνει να εκπέμπεις έντονο ερωτισμό, που θα βρει ανταπόκριση. Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν. Μπορείς να προχωρήσεις σε συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

Τοξότης

Σήμερα, Τοξότη μου, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό, που πρέπει να κάνεις εσύ, καθώς ίσως να γίνουν σημαντικά λάθη. Μερικές φορές γίνονται πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς προέρχονται από δικά σου άτομα. Ευτυχώς όμως εσύ έχεις αποθέματα δύναμης και μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε δυσκολία. Μερικές φορές, Τοξότη, το ταίρι σου νιώθει ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να το απομακρύνει. Άλλαξε στάση και βγάλε το ρομαντισμό σου. Θα συμβούν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, Τοξότη, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

Αιγόκερως

Μπορεί μερικά πράγματα, Αιγόκερε, να εξελίσσονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που ίσως έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, αφού τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει. Φρόντισε να χαλαρώνεις και να μην εκνευρίζεσαι. Σήμερα, Αιγόκερε, άφησε τους εγωισμούς στη σχέση σου και μίλησε ξεκάθαρα με το ταίρι σου. Αν κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου, θα δεις ότι τα πράγματα μετά θα είναι καλύτερα. Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, πάνε πολύ καλά. Πρέπει όμως να προγραμματιστείς περισσότερο, ενώ απόφυγε και να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα ξεκινήσουν να αυξάνονται. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, να τις δεχτείς, διότι τα άστρα δείχνουν πως θα είναι συμφέρουσες.

Υδροχόος

Σήμερα, Υδροχόε, θα έχεις επαρκή ενέργεια, για να ανταπεξέλθεις στα διάφορα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο Άρης από τον Σκορπιό θα σου δώσει έντονη δυναμικότητα, για να δώσεις καίριες λύσεις σε όλα αυτά τα ζητήματα. Μπορείς να μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν σε δικό σου άτομο, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Δώσε σήμερα, Υδροχόε, περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι τόσο βαθιά από τις πολλές άλλες δραστηριότητες που έχεις. Εσένα που η μοναξιά που έχεις νευριάζει, βεβαιώνω, ότι έφτασε ο καιρός που θα βρεις το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα. Στη δουλειά σου, Υδροχόε, μπορείς να πιέσεις κάποιες καταστάσεις για θέματα που έχουν τη δυναμική να τελειώσουν. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.

Ιχθύς

Έχεις βάλει κάποιους στόχους, Ιχθύ μου, και διαρκώς τους αναβάλλεις. Γιατί; Κάνε από σήμερα ένα δυναμικό ξεκίνημα και δώσε έναν τόνο ανανέωσης στη ζωή σου! Όλα ξεκινάνε από μέσα μας. Να δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις όταν δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Άλλωστε, έχεις την τύχη να βρίσκονται στο πλάι σου κάποια δικά σου άτομα, που θα σε υποστηρίξουν σε ό,τι τους ζητήσεις. Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα, αρκεί να διώξεις τις ανασφάλειες που έχεις και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Τα επαγγελματικά σου θέματα, Ιχθύ, πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που ακόμη δεν προχωρούν. Στο τέλος όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς όμως να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες αλλαγές έξυπνες που είσαι σε θέση να κάνεις.

Πηγή: Oroskopos.gr