Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 10/01

Και το πάθος, ο ερωτισμός και η… φλογερή δυναμικότητα, συνεχίζονται!Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, του 2ου δεκαημέρου, είναι πιο δυναμικοί αλλά και ερωτικοί από ποτέ, με αποτέλεσμα να κατακτούν στόχους και σκοπούς, με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη!

Κριός

 

Γενικά

Η μεγάλη σου ανάγκη, Κριέ, να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν, σε βοηθάει να συγκεντρωθείς και να πετύχεις. Η καλή οργάνωση και η συνέπεια στο πρόγραμμά σου θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για μία εξέλιξη καλύτερη από ό,τι ονειρεύεσαι. Οι πλανήτες σήμερα σου χαρίζουν απίστευτη ευκολία σε όσα επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι αδέσμευτοι, αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, μην αφήνετε τις ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες να φεύγουν, χωρίς να κάνετε κάτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κινηθείς πιο γρήγορα, για να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να προσπαθήσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Ταύρος

Γενικά

Νέες προοπτικές, Ταύρε μου, σου προσφέρουν υποστήριξη, δυνατότητα προόδου και εξέλιξης μέσα από μετακινήσεις. Τα αδιέξοδα του παρελθόντος υποχωρούν και οι νέες καταστάσεις οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα όμως, σε υποχρεώνουν να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες, βγάζοντάς σε οριστικά από τη μονοτονία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε και να βγάλετε από κοινού κάποιες αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε μου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες σήμερα. Στα οικονομικά θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Δίδυμος

Γενικά

Οργανωμένη με μεθοδικότητα και πλήρης η σταθερότητα των ημερών, Δίδυμε, σε οδηγεί σε ευκολότερη υλοποίηση των στόχων σου. Αν καταφέρεις να παραμείνεις σταθερά στα θέλω σου και να μην αλλάζεις στάση κάθε λίγο, όλα θα τακτοποιηθούν με αρκετή ευκολία. Μη φοβηθείς σήμερα να υποστηρίξεις με λεπτομέρεια και μεθοδικότητα την πρωταρχική σου ιδέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όσο περνάει ο καιρός, Δίδυμέ μου, η σχέση σου γίνεται πιο δυνατή και αποκτά πιο γερές βάσεις. Έχεις όλα τα φόντα να δεις πολλές καταστάσεις διαφορετικά, ώστε τα πράγματα να γίνουν ιδανικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα, Δίδυμε, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Κινήσου σήμερα με περισσότερη σύνεση.

Καρκίνος

Γενικά

Οι πλανήτες, Καρκίνε, οδηγούν τη ζωή σου σε μεταμόρφωση, αν και με αργούς ρυθμούς. Η καθημερινότητα δεν είναι πια τόσο απαιτητική όσο παλιά, το αίσθημα καταπίεσης υποχωρεί και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις με δυναμισμό στις ανάγκες, καταστάσεις και συνθήκες που υπάρχουν, δημιουργώντας τις απαραίτητες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Καρκίνε, για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέσης σου. Διώξε τις αναστολές και άκουσε τι θέλει να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Σήμερα ευνοούνται οι συνεργασίες. Στα οικονομικά, θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Λέων

Γενικά

Το διάστημα της απόλυτης καταπίεσης, Λέων μου, έχει περάσει οριστικά. Δίχως να το καταλάβεις, βρήκες τη δύναμη να ξεφύγεις από αντίξοες συνθήκες. Μια νέα ισορροπία, πιθανόν περισσότερο απαιτητική, σου προσφέρει μία ζωή πιο ευχάριστη, με ικανοποιήσεις και σταθερότητα, στα μέτρα που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Λέων, αν ηρεμήσεις λίγο από τις υπόλοιπες δραστηριότητες και δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Λέων, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που ίσως έχουν γίνει και σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά, μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι σήμερα, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος

Γενικά

Τώρα, Παρθένε, μπορείς να αλλάξεις το πεπρωμένο και να μεταμορφώσεις ολοκληρωτικά την πορεία της ζωής σου. Η καθημερινότητα βελτιώνεται αισθητά και με λίγη υπομονή καταφέρνεις να ξεπεράσεις προβλήματα του παρελθόντος και να οδηγηθείς σε ολοκλήρωση των στόχων σου. Απόφυγε σήμερα την υπερβολική σου ανάλυση και επιμονή σε λεπτομέρειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα δημιουργηθούν σήμερα, Παρθένε, κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Παρθένε, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στον οικονομικό τομέα θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα οδηγείσαι σε αποφάσεις που θα βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός

Γενικά

Περιόρισε την επιθετικότητα και την ένταση που σε έχει καταβάλλει, Ζυγέ, διαφορετικά κινδυνεύεις να ψυχρανθείς και να αντιμετωπίσεις δυσκολίες σε οικογενειακό επίπεδο. Οι συνθήκες σήμερα ευνοούν τις επιδιώξεις σου, αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες προσπάθειες και να πιστεύεις στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες, Ζυγέ, και αυτό σε απομακρύνει λίγο από τη σχέση σου και το ταίρι σου. Άλλαξε, λοιπόν, κάπως τους ρυθμούς σου. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι στη ζωή σου, οι πλανήτες (συγκεκριμένα η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω) σε ευνοούν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα, που θα αντιμετωπίσεις, ειδικά σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στον οικονομικό σου τομέα, απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

Σκορπιός

Γενικά

Η έντονη ανάγκη για οριοθέτηση των καταστάσεων, Σκορπιέ, σε αναστατώνει και σου δημιουργεί εντάσεις. Η έλλειψη σιγουριάς στις συνεργασίες είναι στις άμεσες προθέσεις σου να ξεπεραστεί, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από σένα, οπότε δείξε σύνεση και διατήρησε την ηρεμία σου. Όλα μπορούν να πάνε καλά σήμερα, με ψυχραιμία και καλή διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα, Σκορπιέ, να επιβληθείς στο ταίρι σου. Αυτός ο ανταγωνισμός μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ μου, θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, ώστε να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Τα οικονομικά θα έχουν βελτίωση στον τομέα των εσόδων. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα αποδειχτούν συμφέρουσες.

Τοξότης

Γενικά

Οι κινήσεις σου, Τοξότη, έχουν μεγάλο ρίσκο και η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και βρίσκεσαι κοντά στην επιτυχία. Οι άσχημες στιγμές του παρελθόντος σε έχουν πια αφήσει και σκέφτεσαι θετικά μία νέα αρχή, στην οποία βρίσκεις υποστηρικτές και συμμάχους. Τα αποτελέσματα θα είναι ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, Τοξότη μου, που θέλεις να τα λύσεις άμεσα. Τώρα που οι πλανήτες σε ευνοούν, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, Τοξότη, πρέπει να προσέχεις πάνω σε συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, καλό είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, διότι θα βγεις από το πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως

Γενικά

Τον τελευταίο καιρό Αιγόκερε, οι καταστάσεις σε βοήθησαν να δεις την πραγματικότητα κατάμουτρα και να αναθεωρήσεις την αντίληψη για τη ζωή και τους στόχους σου. Αυτό σε βοηθάει να οργανώσεις πιο μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξεπεράσεις τις δυσκολίες με μεγαλύτερη ευκολία, φτάνοντας στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην προσπαθήσεις σήμερα, Αιγόκερε, να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλησε για το μέλλον της σχέσης σας, και όλα θα πάνε καλά. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, μπορείς να κινηθείς ανάλογα και σίγουρα θα κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια ζητήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα είναι δυστυχώς πάρα πολλά.

Υδροχόος

Γενικά

Η δραστηριοποίηση και η έντονη αυτοπεποίθηση, Υδροχόε, η μεγάλη κινητικότητα και η θετική σου διάθεση σε απογειώνουν. Η διαχείριση των υποθέσεών σου γίνεται με τον καλύτερο τρόπο! Η επίδραση των πλανητών είναι καθοριστική και σου χαρίζει επιτυχία και δώρα. Η δυνατότητα να κερδίσεις όλα όσα δεν τολμούσες στο παρελθόν, διαφαίνεται ξεκάθαρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς, Υδροχόε, να τονώσεις το ηθικό στο ταίρι σου, για να το κάνεις να νιώσει καλύτερα και να μπορέσει να εξωτερικεύσει τα αισθήματα που έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Υδροχόε, πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς

Γενικά

Νέα βήματα, Ιχθύ, ανοίγονται μπροστά σου και η αρνητική ενέργεια του παρελθόντος δίνει χώρο με την αποχώρησή της σε δυνατές ευκαιρίες, ικανές να μεταμορφώσουν πολλούς τομείς της ζωής σου ολοκληρωτικά. Μην παρασύρεσαι από τη μίζερη στάση των γύρω σου – η προσωπική σου εξέλιξη είναι δική σου και η χαρά της επιτυχίας επίσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθάνεσαι, Ιχθύ, ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην σχέση σου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να πεις όσα μπορεί να σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου, Ιχθύ, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Στα οικονομικά θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.

Πηγή:   oroskopos.gr