Θεσσαλονίκη: Το άγνωστο δράμα του 20χρονου που σκότωσε τον πατέρα του

Η υπόθεση της δολοφονίας ενός 48χρονου άνδρα από τον 20χρονο γιο του,όπως ομολόγησε ο ίδιος, στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα οικογενειακό δράμα.

Όπως αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR ο νεαρός υποστήριξε ότι ήταν θύμα ενδοικογενειακής βίας από τον πατέρα του, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το δελτίο του καναλιού οι γείτονες της οικογένειας στον Άγιο Αθανάσιο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 20χρονο. «Είναι ένα παιδί που εργαζόταν από πολύ μικρό για να συντηρεί τη μητέρα και την αδελφή του», τονίζουν για τον νεαρό. Οι μαρτυρίες λένε ήταν κοινό μυστικό ότι το θύμα γινόταν βίαιο με την οικογένειά του.

Πώς έγινε το φονικό

Σύμφωνα με  πληροφορίες του thestival.gr, ο νεαρός ομολόγησε ότι ξυλοκόπησε άγρια και δολοφόνησε τον πατέρα του στο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός του.

Oι αστυνομικές αρχές λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του πτώματος του 48χρονου προσήγαγαν τον 20χρονο γιο του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για να τον ανακρίνουν. Από την πρώτη στιγμή κρίθηκε βασικός ύποπτος για την δολοφονία του πατέρα του.

Oι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα μεταξύ τους χθες το απόγευμα.

Το άψυχο σώμα του 48χρονου βρέθηκε δίπλα σε παιδότοπο, παραπλεύρως του κεντρικού οδικού άξονα του χωριού. Μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση είναι μία νεαρή γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, η οποία φέρεται να είδε όσα διαδραματίστηκαν δίπλα στον παιδότοπο.

Σε βάρος του 20χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής για να αποδειχθεί από τι επήλθε ο θάνατος του 48χρονου.

madata