Τζίμης Πανούσης: Έπαθε ανακοπή μέσα στο ασθενοφορο

 

Σταθερή και ελεγχόμενη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του γνωστού καλλιτέχνη Τζίμη Πανούση, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ελπίς». Ο Τζίμης Πανούσης, τα ξημερώματα του Σαββάτου (02.12.2017) “κατέρρευσε”στην σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης του στο “Κύτταρο Live Club”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζίμης Πανούσης υπέστη καρδιακό επεισόδιο,  μετά από κρίση κολπικής μαρμαρυγής. Ανάμεσα στο κοινό που παρακολουθούσε την παράσταση βρίσκονταν δύο γιατροί, οι οποίοι και τού προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο ασθενοφόρο που τον παρέλαβε υπέστη ανακοπή, οι διασώστες χρησιμοποίησαν απινιδωτή και κατάφεραν και τον ανέταξαν.

Ο Τζίμης Πανούσης νοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα, χωρίς ευτυχώς να χρειαστεί να διασωληνωθεί. Για τα επόμενα 24ωρα θα βρίσκεται υπό αυστηρή ιατρική επίβλεψη.

Το συγκλονιστικό βίντεο της απομάκρυνσης του

Συγκινητικά ήταν το όσα εκτυλίχθηκαν στο κατάστημα την ώρα που ο Τζιμης Πανούσης μεταφέρονταν με φορείο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν ξαπλωμένος στο φορείο ενώ κόσμος δεν σταμάτησε ούτε στιγμή μέχρι να βγει έξω να τον χειροκροτεί.

 

www.newsit.gr