Ζώδια: Πως θα κυλίσει το υπόλοιπο της εβδομάδας; Αναλυτικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ: Στις 13 με την Αφροδίτη στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, κάντε κύριο μέλημά σας να πληροφορηθείτε κατάλληλα, ώστε να προωθήσετε κάποιες ριζικές αλλαγές που επιθυμείτε. Δεν πειράζει αν χρειαστεί να απορρίψετε ορισμένες παλιές μεθόδους, όταν οι νέες «συνταγές» είναι πιο χρήσιμες. Όπως με τις σχέσεις σας έτσι και με τα επαγγελματικά σας η νηνεμία και η αποκατάσταση είναι απαραίτητα στοιχεία. Μην αντιδράτε και αλλάζετε το πρόγραμμά σας όταν κάποιοι από τους συνεργάτες σας απογοητεύουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε άμεσα εκκρεμότητες του παρελθόντος και να απαλλαγείτε από παλιούς λογαριασμούς. Παρόλο που η μέρα παρουσιάζει πολλές θετικές πλευρές στα θέματα των σχέσεών σας, δε θα λείψουν και κάποιες δοκιμασίες στα συναισθήματά σας και στο κατά πόσο μπορεί να υπάρξει ένας σωστός διάλογος με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Οι σχέσεις που σας αγγίζουν περισσότερο και έχουν μια προσωπική χροιά θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα.Το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ουδέτερη μπορεί να χαρακτηριστεί η εβδομάδα σε ότι θα αφορά τα οικονομικά σας, ωστόσο η τάση που έχετε κατά καιρούς για έξοδα θα είναι έντονη. Φροντίστε τουλάχιστον να τα ξοδέψετε τα χρήματά σας σε κάτι που θα πιάσει τόπο και αργότερα θα σας αποδώσει και ποιοτικά και οικονομικά. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και αρκετές από αυτές δεν έχουν άλλα περιθώρια για να αναβληθούν. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν, ενώ οι εντυπώσεις που θα αφήσετε στους συνεργάτες θα είναι θετικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η έννοια του αναπάντεχου και οι πιθανές ευκαιρίες που πρέπει να ανακαλύψετε και να αξιοποιήσετε θα βρίσκονται στα πόδια σας. Η τύχη σας βοηθά ώστε με λιγότερο κόπο να εισπράξετε πολύ περισσότερα. Να θυμάστε πως οι επιλογές σας πρέπει να γίνουν με γνώμονα αυτό που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο και όχι σύμφωνα με αυτό που αρέσει στους άλλους. Η διάθεση να δείξετε τα νύχια σας θα είναι έντονη και αφού το πλανητικό σκηνικό δεν καταφέρνει να σας πτοήσει, η σιγουριά σας θα παραμείνει ανεπηρέαστη. Έρχονται αναπάντεχα ερωτικά μηνύματα!

ΛΕΩΝ: Σίγουρα δεν έχετε ανάγκη βοήθειας για να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, όμως χρειάζεται προσοχή στις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Είστε από τα άτομα που ξέρουν πώς να μετατρέπουν τα πάντα σε πάθος, αλλά τον τελευταίο καιρό προσπαθείτε να το έχετε κρυμμένο. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να απαλλαγείτε απ’ ότι σας φθείρει. Έτσι και αλλιώς το σίγουρο είναι πως δε σας διαλέγουν. Εσείς επιλέγετε και αυτό που ζητάτε είναι ένα σύντροφο που θα σας είναι αφοσιωμένος και θα σας θαυμάζει, αλλά δε θα σας στερεί την ελευθερία σας. Η εποχή των επανασυνδέσεων είναι εδώ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 10 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και οι ευκαιρίες που θα έχετε να κάνετε μια σχέση που θα σας γεμίζει πολλές και μη σας φανεί παράξενο αν θα δεχθείτε και προτάσεις που ποτέ δεν περιμένατε. Αρκετά μείνετε κλειδωμένοι εξαιτίας ενός προσώπου που δεν είχε τίποτα να σας προσφέρει, αλλά εσείς πιστεύατε ότι μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και απολαύστε ότι στερηθήκατε. Η μαγεία θα συνεχιστεί και σε εσάς που είστε δεσμευμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Ο έντονος ερωτισμός σας θα περιορίσει αισθητά το ρομαντισμό, αλλά να είστε σίγουροι ότι ο σύντροφός σας θα το  εκτιμήσει δεόντως. Ο διάλογος μεταξύ σας θα είναι πιο ζωντανός, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας βοηθώντας να απελευθερωθείτε από τα άγχη σας. Εμπλουτίστε τη σχέση σας μα φαντασιώσεις που θα αρέσουν και στους δυο σας. Ανανεωθείτε και τολμήστε να δώσετε και να πάρετε απλόχερα. Οι κοινοί σας στόχοι θα ενδυναμώσουν αυτό που ήδη υπάρχει στη σχέση σας, ενώ θα συνεχιστεί η αίσθηση του «μαζί». Έρχονται καυτές εξελίξεις στον Έρωτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι δύσκολο να βρείτε το δίκιο σας σε χώρους που δεν είναι ιδιαίτερα φιλικοί μαζί σας, αλλά δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε. Αντίθετα κινηθείτε μεθοδικά, ειδικά όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με δυσκολίες. Έχετε την τύχη με το μέρος σας και καταφέρνετε να καλύπτετε τις ανάγκες σας ή να βρίσκετε τη λύση έστω και την τελευταία στιγμή. Θα υπάρξει ένα σύνολο δυνατών και ευχάριστων εμπειριών μέσα στην υπάρχουσα σχέση σας, που θα γίνει η αιτία να κάνετε καινούρια όνειρα χωρίς να υποστείτε αυτή τη φορά απογοητεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναγνωρίστε σε ποια σημεία είστε υπερβολικοί για να σταματήσετε να στερείτε στον εαυτό σας την ουσία της ζωής. Για να βγάζετε άκρη και να μη νιώθετε σας να είστε μονίμως πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, εξετάστε τα προβλήματά σας συνδυάζοντας λογική και συναίσθημα και όχι βλέποντάς τα πότε με τον έναν τρόπο και πότε με τον άλλον. Μην ενεργείτε παρορμητικά ή κάτω από συνθήκες θυμού και αγανάκτησης, γιατί δεν πρέπει αργότερα να μετανιώσετε σε τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε στην άκρη τα παράπονα και λύστε τα προβλήματά σας με διάλογο. Μπορείτε να διορθώσετε την κατάσταση και να στηρίξετε τη σχέση σας. Αν καταφέρετε να βγείτε αλώβητοι από τις δοκιμασίες και τις αναταράξεις, η σχέση σας δε θα γίνει απλώς σταθερή αλλά ακλόνητη. Το νέο πρόσωπο που εσείς θα επιλέξετε να μπει στη ζωή σας θα σας υποχρεώσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και είτε το θέλετε, είτε όχι θα διακινδυνεύσετε την ηρεμία και την ησυχία σας για χάρη ερωτικών συγκινήσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ανοίξετε πόλεμο ενώ έχετε στα χέρια σας τα σωστά όπλα. Καλά κάνετε και κρατάτε την ευγενική σας πλευρά για λίγους ώστε να μην πληγωθείτε, αλλά ο σύντροφός σας ανήκει σε αυτούς και αγαπάει την ευαισθησία σας, γι’ αυτό μην προτάσσετε μονίμως το δηλητηριώδες κεντρί σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές καινούριες γνωριμίες που θα αξίζουν πραγματικά την προσοχή σας, καθώς μέσα από αυτές μπορεί να προκύψει μια ουσιαστική σχέση. Αλλάζουν όλα αυτό το Φθινόπωρο! Ευνοείσαι;

ΙΧΘΥΣ: Η αυξημένη κοινωνικότητα θα εκτινάξει στα ύψη το σεξαπίλ και τη γοητεία σας και να είστε σίγουροι ότι οι κατακτήσεις σας θα προκαλέσουν σε πολλούς φθόνο. Αφεθείτε στη γοητεία που θα σας εκπέμψει και γίνετε λίγο πιο παρορμητικοί. Τα σχέδια που έχετε για το μέλλον καθώς και η αλλαγή του τρόπου ζωής αργά ή γρήγορα, θα επηρεαστούν από τις εξελίξεις. Το σίγουρο είναι πως θα παραμείνετε μόνοι για πολύ μικρό διάστημα πλέον. Σταδιακά αρχίζει η μεταμόρφωσή σας σε ένα μωρό που έχει μια μόνιμη ανάγκη από χάδια.

oroskopos.gr