Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 19/11/2017

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Κυριακή

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με τη Σελήνη στον Τοξότη μπορείς σήμερα να κυνηγήσεις την περιπέτεια κάνοντας μια εξόρμηση ή σχεδιάζοντας μία για το άμεσο μέλλον. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις, οπότε μην χάσεις την ευκαιρία να φύγεις λίγο πιο μακριά από τα όρια της γειτονιάς σου! Θα χρειαστεί, όμως, να είσαι προσεκτικός, γιατί ο Άρης πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αυτό σε κάνει να γίνεσαι πιεστικός στους γύρω, επιδιώκοντας τον πλήρη έλεγχο.

 

Αισθηματικές

Τη σημερινή ημέρα γίνεσαι αρκετά αυθόρμητος και πολλές φορές υπερβολικός με τον σύντροφό σου. Προκειμένου να περάσετε αρμονικά την ημέρα αυτή, απόφυγε την κόντρα και τις εντάσεις. Κάντε μια βόλτα μαζί, αποσκοπώντας σε νέες εμπειρίες. Ακόμη και αν είσαι μόνος, θα πρέπει να κινηθείς αντίστοιχα, επιδιώκοντας την κοινωνικοποίηση, αλλά διατηρώντας χαμηλά τους τόνους.

 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά είναι μια καλή ημέρα για να σχεδιάσεις και να βάλεις νέους στόχους, υψηλότερα από πριν. Καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κινηθείς με τρόπο που θα σε φέρει σε σύγκρουση με την εξουσία και τους ανωτέρους. Στα οικονομικά, δεν χρειάζονται υπερβολές.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, τη σημερινή Κυριακή θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός με το περιβάλλον σου. Φαίνεται πως υπάρχει μια τάση για ακρότητες και άσκηση κυριαρχίας από τους γύρω σου, καθώς ο Άρης πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Παράλληλα, είναι πιθανό να φτάσουν στα αυτιά σου κουτσομπολιά και κακολογίες που θα σε κάνουν να νιώσεις άσχημα. Προτίμησε να διασκεδάσεις με αγαπημένα πρόσωπα και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου κλείνοντας τα αυτιά σου.

 

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου θα έχεις την δυνατότητα να περάσεις ένα ενδιαφέρον βράδυ παρέα με τον σύντροφο σου. Το κλειδί για την επιτυχία θα είναι η καλή διάθεση και αυξημένη σεξουαλικότητα. Βέβαια, προσπάθησε να μην ξεφύγεις με τις αντιδράσεις σου αν υπάρξουν συζητήσεις που νιώθεις ότι σε κάνουν να εκνευρίζεσαι.

 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά καλά θα κάνεις να μην ακούς τα κουτσομπολιά και τα λόγια που ξεστομίζουν κάποια «ελαφρά τη καρδία»! Δείξε αυτοπεποίθηση, αλλά πάντα με μια γερή δόση αξιοπρέπειας και δυναμισμού. Στα οικονομικά, κινήσου συντηρητικά για να αποφύγεις απατηλές καταστάσεις.

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, με τη Σελήνη στον Τοξότη η ημέρα χαρακτηρίζεται από περιπέτεια, εξερεύνηση και υψηλή στοχοθεσία. Γίνεσαι πιο αισιόδοξος από πριν, καθώς αναζητάς αυτό το «κάτι» που θα σε κάνει να περπατήσεις σε νέα μονοπάτια. Ίσως, να ικανοποιήσεις την τάση αυτή με μια μικρή εκδρομή ή σχεδιάζοντας κάτι πιο σημαντικό και «μεγάλο» για το άμεσο μέλλον. Καλό είναι να είσαι γενικότερα ψύχραιμος, όμως, γιατί η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε φέρει μπροστά στην απογοήτευση ή την εξαπάτηση. Διατήρησε τον αυτοέλεγχο.

 

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου η ημέρα αναμένεται περισσότερο διασκεδαστική και περιπετειώδης, παρά ρομαντική ή αισθησιακή. Έχεις την ανάγκη να εξερευνήσεις τις εναλλακτικές σου στον τομέα αυτό, χωρίς η ανάγκη σου να δεσμεύεται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Αν είσαι μόνος, μπορείς να το επιτύχεις μέσα από τις νέες γνωριμίες. Αλλιώς, ο σύντροφός σου μπορεί να είναι συνοδοιπόρος στο ταξίδι αυτό.

 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός με τον τρόπο που εκφράζεις τις φιλοδοξίες σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να ξεσηκώσεις αντιδράσεις και αντιπαλότητες. Προτίμησε να ξεκουραστείς αυτή την ημέρα, δείχνοντας προσοχή στις οικονομικές σου συναλλαγές.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή, γιατί ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σου δίνει ένταση στις δραστηριότητές σου. Τί σημαίνει αυτό; Δεν θα διστάσεις να έρθεις σε κόντρα με την εξουσία ή να μπεις σε αντιπαραθέσεις προκειμένου να υπερασπιστείς τις επιθυμίες ή τις φιλοδοξίες σου. Γίνεσαι παθιασμένος, αλλά και ασυγκράτητος. Ακόμη και η σεξουαλικότητά σου αποκτάει νέα ορμή. Φρόντισε να ρίξεις τους τόνους και να ασχοληθείς με κάτι που θα σε κάνει να γνωρίσεις νέες εμπειρίες.

 

Αισθηματικές

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει απογοητεύσεις και εξαπάτηση. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στην αισθηματική σου ζωή. Ίσως η σχέση στην οποία βρίσκεσαι να μην είναι αυτό που ήθελες, ή το νέο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή σου να αποδεικνύεται ότι δεν ήταν αυτό που περίμενες. Ή πάλι κάποιες προσδοκίες ως προς τη σημερινή ημέρα να μην υλοποιούνται.

 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά κάποια αναπάντεχα και ιδιαίτερα εκνευριστικά γεγονότα φαίνεται πως είναι πιθανό να προκύψουν μέσα στην ημέρα αυτή. Ίσως φτάσουν στα αυτιά σου λόγια συναδέλφων που είναι κακοπροαίρετα και αυτό θα σε κάνει να απογοητευτείς ή να θυμώσεις. Στα οικονομικά, δώσε προσοχή στις χρηματικές συναλλαγές.

 

Λέων

Φίλε Λέων, η Σελήνη στον Τοξότη σε επηρεάζει αναμφισβήτητα. Σε ωθεί στον αυθορμητισμό και την υπερβολή, σε μια προσπάθεια να βρεις την περιπετειώδη πλευρά της ζωής. Η αλήθεια είναι ότι το παρόν μοιάζει να έχει περισσότερη σημασία αυτή τη στιγμή και δεν προτίθεσαι να μπεις στη διαδικασία να σχεδιάσεις το μέλλον σου. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεις τρόπο να παρασύρεις εσένα και τους φίλους σου σε μια «περιπέτεια» που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα γνωστά, διώχνοντας μακριά τις σκέψεις και τα άγχη για το μέλλον. Προσοχή στην υπερβολή που σε βάζει σε κίνδυνο!

 

Αισθηματικές

Η σημερινή ημέρα μπορεί να σε βοηθήσει να περάσεις όμορφα, γιατί έχεις διάθεση για περιπέτεια και εξερεύνηση νέων καταστάσεων. Όμως, με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί γίνεσαι πιεστικός και χειριστικός προς το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου ή θέλεις να μπει στη ζωή σου.

 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά φαίνεται πως σου βγαίνει αρκετό άγχος και πίεση. Σήμερα, όμως, που είναι Κυριακή προτίμησε να χαλαρώσεις μακριά από τις εντάσεις της καθημερινότητας. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να παρασύρεται από την τεταμένη ατμόσφαιρα. Στα οικονομικά, περιόρισε την υπεραισιοδοξία που σε βγάζει εκτός προγράμματος.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα έχεις μια διάθεση να ξεφύγεις από τις καθημερινές ενασχολήσεις, αλλά και τις υποχρεώσεις. Θέλεις να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες, να στοχεύσεις ψηλά με τον δικό σου τρόπο μέσα από τις επιδιώξεις που θα θέσεις. Έχεις αισιοδοξία και ενέργεια. Όσο κινείσαι χωρίς υπερβολή δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Ίσα ίσα που η συμβουλή λέει να απολαύσεις την ημέρα. Ωστόσο, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να προσέξεις τα κουτσομπολιά.

 

Αισθηματικές

Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά και εσύ νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση. Φρόντισε , όμως, να μην γίνεσαι πολύ πιεστικός σήμερα, γιατί η αρνητική όψη του Άρη με τον Πλούτωνα σε ωθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Αν είσαι μόνος, δεν χρειάζεται να γίνεσαι τόσο χειριστικός με κάθε νέα γνωριμία.

 

Επαγγελματικές

Σήμερα προσπάθησε να είσαι συγκαταβατικός στις κουβέντες που θα κάνεις σχετικά με την εργασία σου. Δεν χρειάζεται να παίρνεις «τοις μετρητοίς» κάθε λέξη που ακούς αναφορικά με τη δουλειά ή την προσωπικότητά σου. Στα οικονομικά, προσπάθησε να οργανώσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις για να μην χάσεις τον έλεγχο.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η ανάγκη σου για περιπετειώδεις δραστηριότητες την ημέρα αυτή σε ωθεί σε υπερβολικές αντιδράσεις ή πρωτοβουλίες. Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει να κινείσαι σε ακραία όρια. Επιδιώκεις με έναν παράδοξο τρόπο να διατηρήσεις τον έλεγχο επάνω σου, αλλά να τον ασκήσεις και στους γύρω σου. Οι φιλοδοξίες σου είναι πολύ πιθανό να σε φέρουν σε κόντρα με τα αγαπημένα πρόσωπα, για αυτό έχε το νου σου και προσπάθησε να αφήσεις τη λογική να πρυτανεύσει.

 

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου σχέση ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Καλό είναι να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να δεις τα πράγματα με καθαρή ματιά. Αν δεν το καταφέρεις, κράτησε τουλάχιστον τις αποστάσεις ασφαλείας. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να μην παρεξηγήσεις καταστάσεις που αφορούν στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Επαγγελματικές

Η ημέρα δεν φαίνεται να είναι κατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις και καίριες αλλαγές στα επαγγελματικά. Έχεις φιλοδοξίες που είναι πιθανό να δημιουργήσουν έριδες με τους άμεσα εμπλεκόμενους. Κινήσου με μυστικότητα και σωστό προγραμματισμό. Παρόμοια αναμένεται η κατάσταση και στα οικονομικά. Μην πιστεύεις ό,τι ακούς.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με τον Άρη και τη Σελήνη να πραγματοποιούν αρνητικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα αντίστοιχα, δέχεσαι επιρροές που σου χαλάνε τη διάθεση και το κλίμα. Προσπαθείς να επιβληθείς στους γύρω σου αποδεικνύοντας την υπεροχή σου. Μέσα από την αυξημένη σεξουαλικότητα προσπαθείς να ασκήσεις έλεγχο με τον δικό σου τρόπο. Μην επιδεικνύεις την εξουσία σου και προσπάθησε να αποφύγεις τα κουτσομπολιά που φέρνουν απογοήτευση. Ίσως νιώσεις ακόμη θύμα μιας απάτης που αποκαλύπτεται σήμερα.

 

Αισθηματικές

Η ημέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές συζητήσεις γύρω από ευαίσθητα θέματα της σχέσης. Φαίνεται πως υπάρχει μια τάση για έλεγχο είτε από τη δική σου πλευρά, είτε από του συντρόφου σου. Αυτό φορτίζει την ατμόσφαιρα και μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Για αυτό, φρόντισε να περάσεις πιο διασκεδαστικές στιγμές χωρίς πολλές αναλύσεις.

 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να κινηθείς με περισσότερη διακριτικότητα, γιατί οι φιλοδοξίες σου είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσουν κόντρες. Προτίμησε να μιλήσεις με πρόσωπα εμπιστοσύνης για τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να είσαι συντηρητικός για να μην απογοητευτείς από καταστάσεις που ήλπιζες να εξελιχθούν διαφορετικά από ό,τι εξελίσσονται.

 

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, φίλε Τοξότη, είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις σχέδια για ταξίδια ή να πραγματοποιήσεις μια μικρή εξόρμηση σήμερα που είναι Κυριακή. Μην κάτσεις στο σπίτι όπως και να έχει. Βγες, κοινωνικοποιήσου, συνάντησε τους φίλους σου, αυτοσχεδίασε. Απόλαυσε την ημέρα παρέα με καλή παρέα, αλλά και νέες εμπειρίες που φαίνεται να επιδιώκεις διακαώς. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, όμως, θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί είναι πιθανό να βιώσεις απογοήτευση ή εξαπάτηση.

 

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή θα πρέπει να κινηθείς με χαμηλούς τόνους και να αφήσεις τις υπερβολές. Δεν χρειάζεται να αποδείξει κανείς από τους δυο σας την υπεροχή του πάνω στον άλλον. Προτίμησε να διασκεδάσεις ή να κάνεις μια μικρή εκδρομή με τον αγαπημένο σου και με καλούς φίλους.

 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου έχεις μια διάθεση να στοχεύσεις ψηλά και να κινηθείς με δυναμισμό για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Έχε, όμως, υπόψη, ότι δεν είναι απίθανο οι προσδοκίες και τα όνειρά σου να δημιουργήσουν ένταση στον εργασιακό χώρο. Για αυτό δείξε προσοχή τις ημέρες αυτές, τί μοιράζεσαι και με ποιόν. Και στα οικονομικά θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός ως προς τις πληροφορίες που μοιράζεσαι για την κατάστασή τους.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα δέχεσαι έντονα την αρνητική επιρροή από τη δύσκολη όψη του Άρη με τον Πλούτωνα. Υπάρχουν ισχυρές ενέργειες που ωθούν τα πράγματα σε ακρότητες. Για αυτό δώσε προσοχή στις έντονες διαμάχες για κάθε μορφή εξουσίας που θα σε σπρώξουν να κινηθείς με τρόπο εκτός ορίων. Μην υποκύψεις σε προκλήσεις που θα σε οδηγήσουν σε βίαιες συμπεριφορές. Προτίμησε την ημέρα αυτή να ξεκουραστείς κάνοντας πράγματα που θα σε χαλαρώσουν, αλλά και θα σου δείξουν νέες προοπτικές.

 

Αισθηματικές

Η ημέρα στα αισθηματικά δεν αναμένεται τόσο ρομαντική όσο θα ήθελες δεδομένου ότι είναι Κυριακή. Προτιμάς πιο περιπετειώδεις επιλογές, τόσο στην περίπτωση που βρίσκεσαι σε σχέση, όσο στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος δεσμεύσεων. Απόλαυσε τις επιλογές σου, χωρίς ακρότητες.

 

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ψυχραιμία τις ημέρες αυτές. Υπάρχει μια τάση για υπερβολή και ακραίες συμπεριφορές, καθώς ο Άρης πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Προσπάθησε να διατηρήσεις χαμηλό προφίλ που θα σου εξασφαλίσει την προσωπική γαλήνη. Στα οικονομικά, φρόντισε να είσαι προσεκτικός με τα χρήματα που ξοδεύεις, ειδάλλως δεν θα αργήσει να έρθει η απογοήτευση.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα είναι καλή για φιλοσοφικές συζητήσεις με φίλους και πρόσωπα που νιώθεις ότι έχουν να σου δώσουν νέα ερεθίσματα. Αναζητάς την περιπέτεια και έχεις μια τάση για εξερεύνηση, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σήμερα. Μπορείς να κάνεις την αρχή για νέα εγχειρήματα ή να ασχοληθείς πιο δυναμικά με την σωματική δραστηριότητα. Η πεζοπορία στο βουνό ή μια βόλτα με ποδήλατα θα σε κάνει να αθληθείς, αλλά και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες.

 

Αισθηματικές

Σήμερα φρόντισε να περάσεις καλά με τον σύντροφο σου και να ξεχαστείς από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή αρκεί να αποφύγεις να υποκύψεις σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που είσαι μόνος. Χαλάρωσε και απόλαυσε την καλή παρέα ενός φίλου ή μιας νέας γνωριμίας.

 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, κάποιες διαφωνίες που θα προκύψουν με τους συνεργάτες σου καλό είναι να τις κρατήσεις σε χαμηλούς τόνους. Υπάρχει αντιπάθεια λόγω σύγκρουσης συμφερόντων, για αυτό φρόντισε να μην ρίξεις λάδι στη φωτιά. Στα οικονομικά, δεν χρειάζεται υπερβολή. Προσπάθησε να ξοδεύεις τόσο όσο χρειάζεσαι.

 

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, η σημερινή ημέρα σε κάνει να νιώθεις πιο ανάλαφρος, με μια διάθεση να κοιτάς το εφήμερο αφήνοντας στην άκρη τα σχέδια για το μέλλον. Θέλεις να ζήσεις την περιπέτεια που σου προσφέρει το παρόν, για αυτό θα κάνεις ό,τι μπορείς για να το πετύχεις. Μιας και είναι Κυριακή, βγες με φίλους και παρέα και κάνε κάτι διαφορετικό από το να καθίσετε σε μια καφετέρια για καφέ. Διοργάνωσε έναν αγώνα μεταξύ σας παίζοντας μπάλα και αυξάνοντας την σωματική δραστηριότητα.

 

Αισθηματικές

Ξεκουράσου μαζί με του ταίρι σου κάνοντας πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από την πίεση της καθημερινότητας. Λίγη περιπέτεια δεν βλάπτει σήμερα! Ίσα-ίσα θα μπορέσει να ζωντανέψει την κατάσταση και να σε κάνει να δεις τη σχέση με άλλο μάτι.

 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά είναι μια μέρα που σε συναρπάζει η σκέψη της περιπέτειας και των νέων εναλλακτικών. Βάζεις νέους στόχους που σε παρασύρουν στην πρόοδο. Στα οικονομικά, φρόντισε να κινείσαι με σιγουριά και αυτοπεποίθηση για να μην πέσεις θύμα εξαπάτησης.

 

πηγη: www.ourlife.gr