Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Νοεμβρίου;

Η επιρροή του χθεσινού Τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα, φέρνει ουτοπίες, παρανοήσεις, ψεύτικες υποσχέσεις ή ακόμα και απάτες, για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Ωστόσο οι Γήινοι και Υδάτινοι του 1ου δεκαημέρου απολαμβάνουν με κάθε τρόπο τον Έρωτα αλλά και γεμίζουν το πορτοφόλι τους, με την επιρροή της χθεσινής Συνόδου Αφροδίτης-Δία!

 

Κριός

Γενικά

Μπαίνεις σε πολύ καλή περίοδο που οι ερχόμενες ημέρες έχουν και κάποια θετικά στοιχεία. Από τη μια φίλοι και οικογένεια σε αγαπούν, σε εκτιμούν και στηρίζουν τις επιδιώξεις σου, από την άλλη διευθετήσεις συμφερόντων σε βρίσκουν σε πολύ καλή θέση. Δύσκολες συζητήσεις προκύπτουν αλλά θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα που σου φυλάει πολλές εκπλήξεις. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Εσείς που τώρα είστε στην ανεύρεση εργασίας, μπορείτε να κάνετε δημόσιες σχέσεις που θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

Ταύρος

Γενικά

Το κλίμα των ημερών προμηνύεται πολύ καλό. Οι συνθήκες δυσκολεύουν και σε ζορίζουν περισσότερο από ότι περίμενες, οι προσδοκίες σου παραμένουν ανολοκλήρωτες σε όλα τα επίπεδα και εσύ παλεύεις με υπευθυνότητα να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με τη μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια. Παρόλα αυτά, σε βεβαιώνω ότι μην αφήνεις τις προσπάθειες σου γιατί η επιτυχία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου που θα ήταν καλύτερα να μην τα έλεγες. Μπορείς να περάσεις καλά χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, μπορεί να καθυστερούν αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μην σταματάς τις προσπάθειες. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

Δίδυμος

Γενικά

Ήρθε η ώρα να βάλεις σε τάξη όσα παραμένουν σε αναμονή εδώ και καιρό. Οι λύσεις θα είναι αποτέλεσμα των εμπειριών που προσκόμισες όλο αυτό το διάστημα και θα δώσουν διέξοδο σε προβλήματα ουσιαστικής σημασίας για την εξέλιξη σου. Με τον Ερμή που είναι στον Τοξότη και σε ευνοεί η επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα αποκαθίσταται και οι επιδράσεις των γύρω σου εξελίσσονται με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα αλλά επιτέλους προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου. Μην κρύβεις μέσα σου τον τόσο ρομαντισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος

Γενικά

Η δημιουργικότητα σου έχει παραμεληθεί το τελευταίο διάστημα εξ αιτίας υπερβολικών υποχρεώσεων που δεν σου αφήνουν περιθώρια για δράση. Αυτό βελτιώνεται τώρα και νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου. Η κατάσταση αλλάζει αρκεί να δείξεις αποφασιστικότητα και συνέπεια χωρίς να κάνεις κινήσεις που μπορεί να φέρουν στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Λέων

Γενικά

Ο Ερμής που είναι στον Τοξότη σε ευνοεί αρκετά και τα πράγματα δεν είναι άσχημα για σένα και μάλιστα υπάρχει η προοπτική να πάνε ακόμα καλύτερα. Κάποιες δυσκολίες που παραμένουν για λίγο ακόμα, αφορούν τον τομέα της επικοινωνίας, στην οποία παρουσιάζεται έντονη νευρικότητα που δυσκολεύει ενδεχόμενες καταστάσεις και συνεννόηση σε θέματα παιδιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σας έφερνε ακόμα πιο πολύ κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Στα οικονομικά σου μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Παρθένος

Γενικά

Μεγάλη συγκέντρωση απαιτείται την σημερινή ημέρα καθώς θα χρειαστεί πλήρης ανακατάταξη σε όλα τα ζητήματα προκειμένου να μπουν στη σωστή τροχιά που θα οδηγήσει σε εξέλιξη και πρόοδο. Με τον Ερμή από τον Τοξότη να σε ευνοεί μπορείς να κάνεις κινήσεις που αφορούν συζητήσεις σχέσεων και οικογενειακών προβλημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στην σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή ή να καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει και αποδίδει και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.

Ζυγός

Γενικά

Μεγάλες αλλαγές αυξάνουν τις απαιτήσεις, υποχρεώσεις σε πρακτικό επίπεδο διπλασιάζονται και ο ανταγωνισμός σήμερα γίνεται όλο και πιο σκληρός. Δείξε προσοχή στην οργάνωση του προγράμματος σου προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες που προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να φορτίζεις τον σύντροφό σου με άσχετα θέματα. Δεν κάνει καλό στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κρίνεις μερικά άτομα με τον συναισθηματισμό σου, γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές. Συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ επιτυχία.

Σκορπιός

Γενικά

Εκκρεμότητες του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και βρίσκονται λύσεις για την διευθέτηση τους. Το ερχόμενο διάστημα σου προσφέρει δυνατότητες για ανάκαμψη, των δημοσίων σχέσεων σου και ξεκαθαρίσματα των φιλικών σου καταστάσεων. Θα υπάρξει μια μεγάλη ανάσα αισιοδοξίας, ιδανική για να αναζωπυρώσει την ενεργητικότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με τον σύντροφό σου, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ευνοεί για να κάνεις την σχέση που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτε. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γιαυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

Τοξότης

Γενικά

Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να φροντίσεις εκκρεμότητες σε όλους τους τομείς. Η οικογένεια δείχνει να σε απασχολεί πολύ τώρα με σχέδια γύρω από αυτή την προώθηση των οποίων καλείσαι να φροντίσεις με ποικίλους τρόπους. Τα δύσκολα που έχεις περάσει απομακρύνονται και μπορεί να μην φαίνονται οι θετικές επιρροές ακόμα αλλά είναι πολύ κοντά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις. Θα ακούσεις παράπονα από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε προσεκτικός, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

Αιγόκερως

Γενικά

Πολλές δυσκολίες και αβεβαιότητες σε κουράζουν και εμποδίζουν την εξέλιξη των υποθέσεων σου. Χρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία και υπομονή στην συγκέντρωση σου ώστε να μην παραμελήσεις το πρόγραμμα που μέχρι τώρα ακολουθείς με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Το κοινωνικό σου σκηνικό βελτιώνεται και βιώνεις όμορφες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα πριν ακόμη συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Στασιμότητα αλλά και ρουτίνα μπορεί να υπάρξει, αν αποστασιοποιηθείς από όλη την κατάσταση της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε στα επαγγελματικά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσειςή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και αισθάνεσαι και ανασφάλεια. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Υδροχόος

Γενικά

Εκκρεμότητες και καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις σήμερα σε οδηγούν να κάνεις πολύ υπομονή δοκιμάζοντας το νευρικό σου σύστημα. Μεγάλες καθυστερήσεις και παρανοήσεις που φέρνουν αναβολές σε αναγκάζουν να χρησιμοποιήσεις όλες σου τις δυνάμεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην αγχώνεσαι γιατί στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα έχεις συζητήσεις και επαφές με το ταίρι σου. Τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά, αν δώσεις να καταλάβει το ταίρι σου τι θέλεις από εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και αισθάνεσαι και ανασφάλεια. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Ιχθύς

Γενικά

Ο Ερμής από τον Τοξότη σε ευνοεί και μια νέα περίοδος που θα σε ξεκουράσει, θα φέρει ηθικές και υλικές απολαβές καθώς και γνωριμίες με ανθρώπους πρόθυμους να σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες σου. Φρόντισε την ξεκούραση σου και βάλε όρια στις καταστάσεις για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δραστηριότητες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα φέρνει μια ηρεμία στον αισθηματικό τομέα. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά. Απόφυγε να προκαλείς το ταίρι σου για να αποφύγεις προστριβές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες, για να μην φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

 

Πηγή:   babyradio.gr