Αυτός ο Έλληνας “τρέλανε” το Λιμάνι – “Ακυρώνει” σίγουρη μεταγραφή, “στέλνει” βασικό στον πάγκο

Νεοφερμένος ποδοσφαιριστής έχει ενθουσιάσει για τα καλά τους Πειραιώτες – Ποιος …στάζει μέλι για τις ικανότητές του; Ποιον παλιό μεγάλο “ερυθρόλευκο” άσο θυμίζει;

Βρήκε “νέο Γεωργάτο“; Το πιστεύουν, πάντως, στον Ολυμπιακό ότι στην περίπτωση του Λεονάρντο Κούτρη χτύπησαν “φλέβα χρυσού” και ότι αυτό το χαμηλών τόνων παιδί μπορεί να εξελιχτεί στην μεγάλη, ευχάριστη έκπληξη της σεζόν για τους Πειραιώτες

Ο 21χρονος αριστερός μπακ με τα …γονίδια από τη Βραζιλία, κλέβει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής στο Ζέεφελντ και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις προοπτικές καθιέρωσής του στον Ολυμπιακό.

Ο Κούτρης συμμετέχει στις πρώτες προπονήσεις της νέας του ομάδας σαν να είναι εδώ και χρόνια μέλος της, ενώ έχει κερδίσει τους πάντες με τη σοβαρότητα και τον τρόπο δουλειάς του. Δείχνει ότι είναι ο τύπος του μπακ που θέλει για το παιχνίδι της ομάδας του ο Μπεσνίκ Χάσι, καταπίνοντας με ταχύτητα τα χιλιόμετρα σε όλη την αριστερή πτέρυγα κι ενώ οι σέντρες του είναι “φαρμάκι”.

Ετσι, θυμίζει στους παλιούς στο Λιμάνι σε πάρα πολλά τον Γρηγόρη Γεωργάτο και θεωρούν ότι μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα, όπως ο “Γκέο”.

Πάντως, ο πρώην μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και τυχερός, παράμετρος που πάντοτε παίζει ρόλο στις καριέρες των ποδοσφαιριστών. Ο Κούτρης έχει την τύχη να συνεργάζεται στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας του στον Ολυμπιακό με έναν άνθρωπο που έχει γράψει τη δική του, ξεχωριστή ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο λόγος για τον Μάρκο Μπάμπιτς, ο οποίος είναι βοηθός του Χάσι και παλαίμαχος διεθνής μπακ με τεράστια καριέρα στη Λεβερκούζεν.

Ο Μπάμπιτς προσπαθεί να μάθει όλα τα …μυστικά της θέσης στον Κούτρη, αλλά και ο παίκτης από τη μεριά του δεν τον απογοητεύει. Η σχέση τους είναι θαυμάσια και φαίνεται ότι έχουν «”δέσει” από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας.

Ο Μπάμπιτς “στάζει μέλι” για τον Κούτρη όπου σταθεί κι όπου βρεθεί στο Ζέεφελντ και λέει ακόμα, ότι αν παραμείνει προσγειωμένος θα κάνει μεγάλη καριέρα.

Οπότε δεν αποκλείεται να γίνει μεγάλη ανατροπή στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού και να μην προχωρήσει η ομάδα σε απόκτηση μπακ, επιλέγοντας να πορευτεί με τον Κούτρη, πλέον, ως βασικό και “μπακ απ” τον πάντοτε μάχιμο και συνεπή, Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια.

πηγη: