“Εξάσφαιρος” ο Ολυμπιακός με Μαλίν! Γκολάρα ο Φορτούνης

Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός και στα δυο ημίχρονα διέλυσε με 6-0 την Μαλίν, σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στο Βέλγιο. Φανταστικό γκολ από τον Κώστα Φορτούνη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Στο πιο δυνατό φιλικό του παιχνίδι μέχρι στιγμής, ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 6-0 τη Μαλίν στο “AFFAS Stadium”, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, ενόψει των επικείμενων υποχρεώσεών του στα προκριματικά του Champions League.

Ο Ολυμπιακός του Χάσι έδειξε ορεξάτος και κινητικός από το πρώτο λεπτό και δεν άργησε να φτάσει στο γκολ κόντρα στην πιο έτοιμη Μαλίν. Μετά από καλή ατομική προσπάθεια του Πάρντο, η μπάλα έφτασε στον Ελαμπντελαουί, που με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 0-1 στο 11′. ο Κολομβιανός είχε πολύ καλή παρουσία και βοήθησε στην επιθετική ανάπτυξη των “ερυθρόλευκων”.

 


Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες εμφάνισαν κάποια αμυντικά προβλήματα. Μία τέτοια φάση ήταν και αυτή του 18′, όταν ο Μάτιτς δέχθηκε την κάθετη πάσα, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ-α-τετ τον Καπίνο. Πάντως, ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι κυρίαρχος, με τον Ταχτσίδη να έχει δυναμική παρουσία στο χώρο του κέντρου και στο 21′ έφτασε στο 0-2. Η σέντρα του Φορτούνη βρήκε τον Μποτία, που νίκησε κατά κράτος την αντίπαλη άμυνα και με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών.

Η ελληνική ομάδα συνέχισε να απειλεί και στο 38′ ο Φορτούνης -που δείχνει πως έχει βρει τον καλό του εαυτό- έκανε το 0-3 με γκολάρα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός εκτέλεσε απευθείας ένα κόρνερ, η μπάλα πήρε πολλά φάλτσα και νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε. Το χειροκρότημα ακούστηκε απ’ όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο!


Ο ρυθμός του Ολυμπιακού έπεσε στην επανάληψη, κάτι που προσπάθησαν να εκμεταλευτούν οι παίκτες της Μαλίν,. Κερδίζοντας μέτρα προς την περιοχή του Καπίνο, που νγήκε νικητής σε ένα τετ-α-τετ στο 52′. Μία όμως καλή στιγμή ήταν αρκετή για να γίνει το 0-4. Ο Φορτούνης αντί να σουτάρει έστρωσε στον Πάρντο, ο Κολομβιανός γύρισε από τα δεξιά και ο Μάριν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα για μια ακόμη φορά στα αντίπαλα δίχτυα.

Ακολούθησαν πολλές αλλαγές από τις δυο ομάδες, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους “ερυθρόλευκους” να φτάσουν στο 0-5. Ο Ανδρούτσος -μέσα απ’ την περιοχή- γύρισε ψύχραιμα στον Ελιουνούσι, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα με το δεξί στην κίνηση. Ο Ανσαριφάρντ υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ (75′) και το γκολ του δεν μέτρησε, αλλά 6 λεπτά αργότερα ο Ιρανός δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 0-6.

πηγη: www.newsit.gr