Νανά Καραγιάννη: Απροσδιόριστη η αιτία του θανάτου της – Τοξικολογικές και ιστολογικές θα δώσουν την απάντηση

Έγινε η νεκροψία – νεκροτομή από την ιατροδικαστή για το θάνατο της Νανάς Καραγιάννη
– Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων
– Η 38χρονη δημοσιογράφος πάλευε εδώ και χρόνια με τη νευρική ανορεξία
– Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Κυψέλη το πρωί της Τρίτης
– Πριν από σχεδόν ένα χρόνο είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Θλίψη σε όσους τη γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί της αλλά και σε όσους παρακολουθούσαν από απόσταση στην τιτάνια μάχη που έδινε εδώ και χρόνια με τη νευρική ανορεξία σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Νανάς Καραγιάννη. Η 38χρονη δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε νεκρή, στο σπίτι της στην Κυψέλη, το πρωί της Τρίτης (27.06.2017) και αφού την αναζήτησε ο πατέρας της, ο οποίος δεν της είχε μιλήσει από την Κυριακή και ανησύχησε.

Στη σορό της άτυχης Νανάς Καραγιάννη έγινε νεκροψία – νεκροτομή αλλά η ακριβής αιτία του θανάτου της παραμένει απροσδιόριστη. Η ασθένειά της είχε επιβαρύνει τον οργανισμό της τόσο πολύ, που η ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να καταλήξει σε συμπέρασμα. Γι’ αυτό, όπως είπε στο newsit.gr, θα περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα είναι εκείνα που θα αποκαλύψουν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τη Νανά Καραγιάννη.

Έφυγε από τη ζωή 41 μέρες μετά το τέλος της προηγούμενης περιπέτειάς της. Είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα”. Ο πατέρας της την είχε μεταφέρει εκεί με λοίμωξη του αναπνευστικού. Ένα χρόνο πριν, στο ίδιο νοσοκομείο είχε δώσει τη μεγαλύτερη και πιο δύσκολη μάχη της. Είχε νοσηλευτεί στην εντατική, σε κωματώδη κατάσταση. Αλλά τότε τα κατάφερε.

Με δάκρυα στα μάτια και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν πως η Νανά δεν ζει πια, οι γείτονές της στην Κυψέλη, δεν έκρυψαν τη θλίψη τους για το θάνατό της και αποκάλυψαν πως ήταν φανερά καταβεβλημένη το τελευταίο διάστημα, είχε απομονωθεί και ήταν παρατημένη από γνωστούς και φίλους.

Ήταν 11:00 το πρωί όταν κάτοικος της πολυκατοικίας, μια γυναίκα με την οποία η Νανά Καραγιάννη είχε φιλική σχέση, κατέβηκε και είδε τους αστυνομικούς στην είσοδο. «Ήταν πάρα πολύ καλή, ευαίσθητη γυναίκα. Είχαμε μιλήσει πολλές φορές για το πρόβλημά της. Ήταν δυναμική, έξυπνη. Δεν ήθελε να γίνει καλά. Μου έλεγε “δεν μπορώ άλλο, έχω κουραστεί”. Ήταν χάλια ψυχολογικά, δεν ήθελε να γίνει καλά». Η ίδια γυναίκα αποκάλυψε πως η Νανά Καραγιάννη είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και όταν βγήκε από το νοσοκομείο της είχε πει “δεν θέλω να ζήσω άλλο”. «Ήταν τόσο καλή, μας κρεμούσε σακούλες με φαγητό, τι άλλο να σας πω;», τόνισε.

 

πηγη:www.newsit.gr