Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Θα προκληθεί νευρικότητα, γι’ αυτό θα πρέπει να μη βιάζεστε να πείτε ή να κάνετε πράγματα. Παραμείνετε οργανωμένοι και μην αφήσετε τον εκνευρισμό να σας κάνει επιθετικούς με ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνετε ή συνεργάζεστε και σας ενδιαφέρει η παρουσία τους και στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να πετύχετε αναγέννηση στα σχέδιά σας και στο χέρι σας είναι να μπορέσετε να τα πάτε καλά και να παρακάμψετε κακοτοπιές που είναι συνέπεια της όλης γενικής κατάστασης και όχι κάποιας ατυχίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναστάτωση θα υπάρξει στις φιλικές σχέσεις, αν βιαστείτε να πάρετε θέσεις πριν ολοκληρώσουν την άποψή τους, γιατί έχετε τη συνήθεια να θυμώνετε για λάθη και παρατυπίες άλλων με τρίτους. Πρέπει να είστε διπλωμάτες με έναν συνεργάτη που θέλει να περάσει τις απόψεις του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάστε όσο περισσότερο μπορείτε τους ανταγωνιστές σας, για να τους ελέγχετε καλύτερα. Θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας και θα προχωρήσετε σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ δεν θα λείψουν και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΛΕΩΝ: Απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν. Μια νέα εποχή ξεκινάει για να ξεπεράσετε με επιτυχία τους προβληματισμούς σας χωρίς να ανακόψετε την επαγγελματική πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγαλώνουν οι ευαισθησίες σας και επηρεάζεται το νευρικό σας σύστημα. Θα είναι αρκετά δύσκολο να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας, καθώς θα έχετε πολλές πιέσεις από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και από τον εργασιακό χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση θα καταφέρετε πολλά και κυρίως δεν θα κινδυνέψουν οι φιλίες σας. Ισως χρειαστεί να διακόψετε κάποια επαγγελματική σχέση, καθώς θα αποκαλυφθεί μια συνωμοσία σε βάρος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε χρώμα στην καθημερινότητά σας και κάντε τις δοκιμές που χρειάζονται για να φτάσετε στο σημείο να κατανοείτε τους άλλους, δείχνοντας την απαιτούμενη προσοχή για να μην υπάρξουν ανατροπές στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σύμπνοια επιτυγχάνεται μόνο με φιλική και ειρηνική προσέγγιση, γι’ αυτό ενισχύστε την εμπιστοσύνη σας στους άλλους, γιατί, αν έχει χαθεί ή λιγοστέψει, δεν μπορεί να γίνει τίποτα και στην ουσία αυτό είναι το ζητούμενό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε τις εντάσεις για να ηρεμήσετε ψυχικά. Μιλήστε σε κάποιον ειδικό για τις ενοχλήσεις που σας ταλαιπωρούν και σας προκαλούν άγχος και νεύρα. Πάρτε στα σοβαρά την υγεία σας, την οποία έχετε παραμελήσει τα τελευταία χρόνια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλετε για να εξελιχθείτε θα είναι άριστα και θα ανακάμψετε πολύ γρήγορα. Δείξτε συνέπεια στις υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα, ώστε να μην προσκρούσετε σε εμπόδια.

ΙΧΘΥΕΣ: Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων σαν να είστε ήδη νικητές και θα ξεπεράσετε με ευκολία τις αντιξοότητες. Οι πιθανότητες επιτυχίας που θα έχετε θα είναι αρκετές αρκεί να αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος από τη ζωή σας και να δώσετε θέση στην αισιοδοξία.

 

www.madata.gr